- 9 Mayıs 2013
- 27
- 16
allah hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah..Kızlar hamileyim ben :):):) rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Gözün aydın kuzum rabbim kucağına almayı hayırlı büyütmeyi nasib etsin :) dondurulmuşla mı nasıl oldu anlat bakalımKızlar hamileyim ben :):):) rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Evet canım donmuşlarla oldu hiç umudum yoktu o yüzden ama oldu çok şükür hemde ikiz :)Gözün aydın kuzum rabbim kucağına almayı hayırlı büyütmeyi nasib etsin :) dondurulmuşla mı nasıl oldu anlat bakalım
canım bencede dogru demışş :) bende gıttım konrtole baktı oyle degerler ıyı dedı zaten herkesın 2 .adeette normale donuor . onun ıcın cok dusunme cnm dırek estrofeme başlaa :) 12 13 gun sonra cagırır kontrol ıcınarkadaşlar selam birsey soracagim dondurulmuş tedavinize başlamadan once adetin 2.gunu cagirdimi doktorunuz
kasim 4 de opu oldu 9 kasim adet oldum simdi ikinci adetim ve doktorum gelmene gerek yok
direk estrofemle basla dedi bir önceki tedavimde böyle olmamisti yârdim lutfennn
canım bencede dogru demışş :) bende gıttım konrtole baktı oyle degerler ıyı dedı zaten herkesın 2 .adeette normale donuor . onun ıcın cok dusunme cnm dırek estrofeme başlaa :) 12 13 gun sonra cagırır kontrol ıcın
Amaninnn yerim o bidiklariii silanaz nanna ikinizede masallah tabi bebelerede :) valla jmut oluyorsunuz iki bebekle basa cikarak...benimde cok az kaldi heyecan doruktaaa kafundercim bizde saglikla kucaklayalim insallahhh tefavude olan herkesein Allah gonlune gore versin aminnnnBenimkilerde gaz problemi baya azaldi o yuzden oglum sakinlesti ama kizim cok fena kendini kucaga aldirmak icin öyle cok agliyo ki tam kucakci napicam onunla hic bilmiyorum.. Kilo farki bizde de var canim bizimde 2 aylik kontrolde kizim 4550 gr oglum 5580 gr cikti sanirim cogu ikiz bebekte durum ayni birinden biri kucuk oluyo, takilma sen o duruma kilo alimlari iyiyse dr da sorun yoksa bosver demekki kucuk olanin yapisi daha minyon. Iyi kilo vermissin bende 71 ile hastaneden ciktim simdi 66 yim kosturmaktan gidiyo gerci kilolar bende cok skinti yapmiyorum.. Emzirmek insanin cok istahini aciyo sonucta bir suru vitamin mineral kaybediyosun vucut ihtiyac duyuyo o yuzden ye gitsin sonra verirsin sut daha onemli tabi
Dört gözle sağlıkla doğurdum, ben de çok iyiyim haberlerini bekliyorum...Amaninnn yerim o bidiklariii silanaz nanna ikinizede masallah tabi bebelerede :) valla jmut oluyorsunuz iki bebekle basa cikarak...benimde cok az kaldi heyecan doruktaaa kafundercim bizde saglikla kucaklayalim insallahhh tefavude olan herkesein Allah gonlune gore versin aminnnn
Duygucum cok tesekkur ederimm hep guzel haberler alip vermek nasip olsun insallahhhhDört gözle sağlıkla doğurdum, ben de çok iyiyim haberlerini bekliyorum...
Bizi habersiz bırakma.
Tüm tedavideki ve hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı, keyifli günler... Gönlünüzden geçenler gerçek olsun.
Ayyy cok az zamanin kalmis canimm heyecan ve merak cok dimiii =)) Allahim yardimcin olsun bir avazda kurtarsin.. Valla iki bebis cok zor ama bir sekilde yapiliyor ben artik tek bakiyorum daha rahatim.. Bu arada dogumdan sonra yaz mutlaka cok merak ediyorum seniii cok opuyorum canimmmAmaninnn yerim o bidiklariii silanaz nanna ikinizede masallah tabi bebelerede :) valla jmut oluyorsunuz iki bebekle basa cikarak...benimde cok az kaldi heyecan doruktaaa kafundercim bizde saglikla kucaklayalim insallahhh tefavude olan herkesein Allah gonlune gore versin aminnnn
Canim masallah sana Allah kolaylik versin bebelerinde annelerini uzmezlerki hicc :)Ayyy cok az zamanin kalmis canimm heyecan ve merak cok dimiii =)) Allahim yardimcin olsun bir avazda kurtarsin.. Valla iki bebis cok zor ama bir sekilde yapiliyor ben artik tek bakiyorum daha rahatim.. Bu arada dogumdan sonra yaz mutlaka cok merak ediyorum seniii cok opuyorum canimmm
Sagol canimm uykusuz geceler zorlu gunler yasasamda cok mutluyum cok sukur Allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.. Geliyo bebis sonundaa ayy cokk heyecanliii hele bi de normal dogum =) Ben cok istedim ama kismet olmadi, insallah sende saglikla hemencecik kucagina alirsin kuzunuuCanim masallah sana Allah kolaylik versin bebelerinde annelerini uzmezlerki hicc :)
Benimde son 4/5 gunum gibi geliyor bana ama daha sanci filan yok du bakalim :)
Cok operimmm
canımmmm çok az kalmış maşallahhhh :) allahım bir avazda kurtarır inşallah :) benim kız normal doğumdu hiç beklediğim anlatılan gibi değildi kolaycacık oldu :) allahım bunda da nasip eder inşallah normal doğumu ama zamanında :) allahım yardımcın olsun :) bizi habersiz bırakmaaaaa :)Canim masallah sana Allah kolaylik versin bebelerinde annelerini uzmezlerki hicc :)
Benimde son 4/5 gunum gibi geliyor bana ama daha sanci filan yok du bakalim :)
Cok operimmm
canımmmm çok az kalmış maşallahhhh :) allahım bir avazda kurtarır inşallah :) benim kız normal doğumdu hiç beklediğim anlatılan gibi değildi kolaycacık oldu :) allahım bunda da nasip eder inşallah normal doğumu ama zamanında :) allahım yardımcın olsun :) bizi habersiz bırakmaaaaa :)
canım erkekler rahatlıklarına düşkünlüğü anne karnında bile gösteriyor bakkkk :) tatlım inşallah kolaycacık olur doğumun sağlıkla kavuşursun oğlusuna :) ben de mesaj var görünce doğum oldu herhalde dedim :) rahatsız et paşayı biraz :)canimcim cok sagol insallah dedigin gibi kolaycacik olur ama bizim beyin keyfi yerinde galiba henuz hicbi belirti yok..yarin aslinda dogurmam gerekiyor :) 1 hafta gecmesine musade edecekler eger gelmezse kendileri baslatacak sanirim dogumu..hakkimizda hayirlisi...opuyorum hepinizi....