- 29 Temmuz 2012
- 33
- 13
Dondurulmuslarla da sans cok yuksek artik sen de icini ferah tut..ben dondurulmuslardan onceki taze transferde dedigin gibi cok sislik rahatsizlik yasadim yumurta gelistirici igneler mahvetti..ama dondurulmusla kimyasal da olsa gebelik olusmustu..İnsallah bu son olur senin icin daha fazla ugrasmadan kavusursun..en basta hayirlisi tabi bunu demeyi unutuyorum ben bazen istek o kadar fazla oluyorki ama sonra hayirlisi ise olsun diyerek degeistiriyorum.kan pihtilasmasi icin coraspin iciyorum hergun transfer sonrasida igne yapiodum hergun karnimdanBize önce sebepsiz dendi sonra eşimde morfoloji bozukluğu çıktı öğrenince hemen tüp bebek yaptırdık ama tutmadı ben çok fena oldum çünkü acayip şişkinlik yaşadım ağrıdan ölüyodum ondan olmadı diye düşünmek istiyoruz . Şimdi o tedaviden kalan donmuşlarla denedik iki tane bu sefer . Ama sen hamile kalmışsın bak bu çok önemli demek ki yine kalabilirsin stres yapma kan pıhtılaşmasını araştır o önemli hamile kalırsan zaten iğne kullanman gerekiyo sorun kalkıyo ortadan ..