Dondurulmus embriyo.

hayirli olur ins canim.gonlunu ferah tut.hayirlisini dile allh ins nasip eder.
Sağolasın, sen de sorunsuz sağlıkla kucağına al inşallah. Olası doğum tarihi nasıl hesaplanıyor? Transferden sonra mı 9 ay ekleniyor. Adete göre olmaz sanırım.

Slm arkadaşlar. Beni bir sorum olacak, negatif sonuctan sonra dondurulmus embriyo tedavisine ne zaman baslaniyor

slm kızlar bende 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım malesef negatif sonuç aldık.dondurulmuş embriyom var bu ay onu transfer ettirmeyi düşünüyoruz.yine ilki gibi 2 günde bir doktor çağırıyormu?süreç nasıl oluyo bilenler anlatırsa çok sevinirim..allah evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

Merhabalar benimde 6 kasımda iki tane 5. Gün dondurulmus embriyo transferim gerceklesti..ilk ivf denememi agustos/eylul doneminde yaptirdim ama sonuc negatifti.Beta hcg de yaptirdiktan sonra kesinlesti ve doktorum ilaclarimi kesti.3 gun sonra adet oldum.doktorum bir sonraki adetinin 2. Gunu gel dedi gittim ve dondurulmus tedavisine basladik.sadece estrofem kullandim bir kac kez muayene oldum ve simdi dinleniyorum dua ediyorum..lutfen banada dua edin,ben once isteyen herkese sonra banada ver Allahim diye dua ediyorum devamli...

merhabalar canım,öncelikler transferin inşallah hayırla sonuçlanır,allah hepimizin gönlüne göre versin..benimde ilk denemem başarısızdı,2.transferimi düşünüyorum bu ay adet olunca...benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var.. doktor yine ilkinde ki gibi 2 günde bir muayeneye çağırıyormu?ben şehir dışından gidip gelicem çünkü...

Amiiiin cok tesekkur ederim canım...adetin 2. Gunu gittim ben 10
Gun sonrasina cagirdi 10 gun sonra gittigimde rahim kalinligini uygun buldu ve 5gun sonrasini transfer gunu olarak ayarladi.dondurulmus tedavi gercekten daha az yorucu ve stresli..Allah gonlune gore versin insallah

Amiiiin cok tesekkur ederim canım...adetin 2. Gunu gittim ben 10
Gun sonrasina cagirdi 10 gun sonra gittigimde rahim kalinligini uygun buldu ve 5gun sonrasini transfer gunu olarak ayarladi.dondurulmus tedavi gercekten daha az yorucu ve stresli..Allah gonlune gore versin insallah
amin canım inşallah..güzel haberlerini bekliyorum.bakalım benim süreç nasıl olacak,herşeyin hayırlısı artık

Bakalim bugun 5. Gunum kasık agrim
amin canım inşallah..güzel haberlerini bekliyorum.bakalım benim süreç nasıl olacak,herşeyin hayırlısı artık
bakalim bugun 5.gunum gunler cok uzun gecmiyor..belirti arıyorum sonra dikkat etmemeye önemsememeye çalışıyorum çünkü ilkinde baya belirti saydığım seyler vardı..hele gûzel haberi alıyım hemen yazıcam..

merhabalar canım,öncelikler transferin inşallah hayırla sonuçlanır,allah hepimizin gönlüne göre versin..benimde ilk denemem başarısızdı,2.transferimi düşünüyorum bu ay adet olunca...benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var.. doktor yine ilkinde ki gibi 2 günde bir muayeneye çağırıyormu?ben şehir dışından gidip gelicem çünkü...

ben de daha önce iki negatif denemenin ardından adetin 3. günüyle dün tedaviye başladım dondurulmuş transferi için. İlk muayenede doktor estrofem, coraspin ve folbiol verdi. 2. muayene için 9 gün sonra çağırdı. Yani dondurulmuşlarla denemek diğeri kadar zahmetli değil. sanırım 2. muayenede de transfer tarihi belirleyecek. Allah hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

Benim dondurulmuş 1 tane blastım var. 4 tane de 3. Gün. Transfer 21-22 Kasım gibi olacak.

hayırlı olsun arkadaşım. Sanırım transferlerimiz aynı zamanlara denk gelecek. Bnm de dondurulmuş. tedaviye yeni başladım. İnşallah bu son olur hepimiz için:KK66:

Sagol canim benim, amin ins. Yeeee zor ama bir o kadarda muthis bir duygu hamd olsun! Ikizler ilk 1 ay cok rahatti, evde bebek oldu belli degildi hekede ikiz! Ama 1 aydan sonra biri aglayop digerini uyandirinca zorlasti gece yalniz bakiyorum ne yapcami sasiriyordum ama cozduk durumu cok sukur sanada tavsiye ederim bende baya ise yariyor hem gece uyuyabiliyorum hemde sutum oluyor cok sukur. Gunduzleri emziriyorum hep disari cikmam gerektimi sagip biberonla evde birakiyorum kaynanam veriyor geceleride aksam 10 gibi emzirdiktan sonra bi sonraki bedkeme saatine 2 saat sonra kalkip sagip ikisini ayni anda besliyorum gazlarini cikarip yatiriyorumtamamen doymus olduklari icin en az 3 saat uyanmiyolar bende guzel bir uyku cekiyorum. Ogluma ilgilenmeye enerjim oluyor gunduzde.

1 aylikkontrolde kilo alimlari iyi diye doktor mamaya gerek yok dedi simsi 42 gunlukler ve ben mama da vetsemmi arada sanki yetmiyor diye korkuyorum ama gneli her emzirmeden sonra goguskerimi sagiyorum ve cikani deniyorum alcaklarmi diye ,bazen aliyolar. Sen nasil yapiyosun ne kadar SIklIkLa emziryosun?
Benimkiler iyice azitti ya cildiricam hic durmuyorlar hep agliyolar butun gun kosturmaktan hic halim kalmiyor =( 2.5 aylik oldular 3 aylik olunca duzelir diyolardi ama imkansiz gibi gorunuyo. Kimsede yok artik yanimda mahvediyolar beni.. benimkiler daha cok mama agirlikli besleniyolar canim emmediler bende sagmak zorunda kaliyorum alistilar iyice biberona malesef.. cok sukur gece uykulari biraz daha iyi simdi ama sabahtan geceye kadar durmuyolar sanirim artik gece pilleri tukeniyor. Allah yardimcin olsun canim seninde hem ikizler hem oglan zor valla bi tane daha olsa yapabilirmiydim hic bilmiyorum yada benimkiler mi boyle..

Arkadaşalar size birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Benim ege üniversitesinde 3 adet dondurulmuş embriyom var.
Allah nasip ederse adetin 21.günü yani 26 kasımda GONAPEPTYL 0,1 ml iğne yazdılar 14 gün boyunca bu iğneyi vurunacakmışım.
Acaba benim gibi bu iğneyi kullanan var mı?
Ve sonuç nasıl oldu?

Nannaaa canimmm ne tatlidir onlar simdi op kokla benim yerimede tahmin ederim bsktin olmuyordur csnim Allah kolaulik versin bizim uykularimiz bebislerin olsun uyusunlar sende dinlen :) saglikla buyusunler insallahhh..bizde cok iyiyiz sukur kilo almiyorum diye uxuluyordum ama ultrasonda gayet normal vikti kerata :)

Silanazzz ayy dogum yaptin demekkk sahlikla sihhayle buyusunler canim insallah herkes sok olmustur ikizleri gorunce :KK66:))

Flocke canim vuslata bisey kalmamisss heyecan dorukta olmaliii saglikla kucakla bebisini insallaj canim

Kafunder senin nasil gidiyor tatlim umarim iyisindirr baksana hamisligin tadini vikarin diyor yeni anneler bari oyle apalim sipalar grlene kadar :)

Bizde 35. Haftaya girdik cok sukur doktorum normsl dogum diyor galiba oyle olacakkk yoksa riske aymamalimiyim bilemedimmm
Canimm nasilsinn bebis nasill? Özledim sizleri yaa.. öperim yakinda senin kuzuda geliyor insallah cok az kaldii =) Kilo almamana sevinmelisin bence ben 30 kilo aldim simdi 5 kilom kaldi onu vermeye calisiyorum gerci diyet yapamiyorum gücüm olmuyor yemeyince. O yuzden hic kafana takma bebis saglikliysa kilosu iyiyse hamisligin son zamanlarinin tadini cikart yakinda yemeye bile vaktin olamayabilir sahsen bende durum oyle =)) Normal dogum bencede en guzeli sezeryandan sonra toplamasida zor oluyor Allahim bir avazda kurtarsin insallahh.. Cok opuyorum senii durumlardan haberdar et bizi..

Canimm nasilsinn bebis nasill? Özledim sizleri yaa.. öperim yakinda senin kuzuda geliyor insallah cok az kaldii =) Kilo almamana sevinmelisin bence ben 30 kilo aldim simdi 5 kilom kaldi onu vermeye calisiyorum gerci diyet yapamiyorum gücüm olmuyor yemeyince. O yuzden hic kafana takma bebis saglikliysa kilosu iyiyse hamisligin son zamanlarinin tadini cikart yakinda yemeye bile vaktin olamayabilir sahsen bende durum oyle =)) Normal dogum bencede en guzeli sezeryandan sonra toplamasida zor oluyor Allahim bir avazda kurtarsin insallahh.. Cok opuyorum senii durumlardan haberdar et bizi..
Selam canimmm senide silanazida imrenerek takip ediyorum iki bebekle vallahi cok iyi bas ediyorsunuz bravooo :) bizimde cok az kaldi henuz kasilma falan bi belirti yok..3 hafta once bebesin kilosu iyiydi ultrrasonda bende kilo almamayi takmiyorum artik rahat rahat hareket edeboliyorum diye :) gecen hafta sonu baby shower imiz vardi iyice girdim dogum havasina :) insallah isteyen herkese nasip olsun..bizde saglikla kucaklayalim brbeleri..sizlerde guzel guzel saglikla buyutun canim benim..cok operimmm

Bakalim bugun 5. Gunum kasık agrim

bakalim bugun 5.gunum gunler cok uzun gecmiyor..belirti arıyorum sonra dikkat etmemeye önemsememeye çalışıyorum çünkü ilkinde baya belirti saydığım seyler vardı..hele gûzel haberi alıyım hemen yazıcam..
İnsallah guzel haberler veririsn cnm.bugun kacinci gunun ayin kacinda test gunun. yas kac aceba

X