Dondurulmus embriyo.

canım ne bileyim işte elimde değil... Allah nasip eder inşallah hayırlısıyla...23 yaşındayım ben sperm sayısı az eşimin o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz... o benden daha çok üzülüyo onu mutlu görmek istiyorum bu 3. denemem eğer bu defada olmazsa uzun bir süre yaptıramayacağız sanırım ...

merhabalar,kaçıncı günün bugün canım test tarihin ne zaman inşallah bu defa hamile kalırsın inşallahhhh...

kızlar ya dondurulmuşlarda tutan arkadaşlarım olduğunda gerçekten çok ümitleniyorum ama tek donmuşum olduu içinde gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum 9.yılım evleneli ve 4 tüp bebek denememde olumsuz sonuçlandı ve ben hamile birilerini gördümmü çok kötü oluyorum sokağa çıktımmı sanki ya hamile yada kucağında bebeği var herkezin esra erol geçen gün hamile olduğunu açıklayınca hüngür hüngür ağladım ben hiç hamile kalamayacakmıyım diye pisikolojim iyice bozuldu ve ben bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile üzülmesin dye çok kötüyüm yaaaa.....

Yazdıklarının hepsini birebir bende yaşıyorum inşallah bizlerde kendi bebeğimizi sevmek nasip olur allah yardımcımız olsun ...
Sanırım daha transfer yapılmadı ne zaman yapılacak ? Buarada tek embriyodan hamile kalan çoook

Kızlar benimde dün 1 tane embriyo transfer yapıldı şuan beklemedeyim şize bişi sormak istiyorum ne yenmesi gerekiyor mesela ananası çok duydum konserve alsam bişi olur mu ?

Arkadaşım, üzme kendini seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz aynı duyyguları yaşıyoruz inan bana, sadece şükret sen ne kadar çabalarsan çabala zamanı gelmemişse hiçbişey elden gelmiyo umarım Rabbim sana o tek donmuşunla mucizeni verir ve bebişini kucağına alırsın...

cnmbenım billdiğim bır tanesi 8hücreli diğeri9 hücreli yanı cokiyi kalıtelı dedi doktor nasıl hesaplıyıcam cnmm

transfere daha karar vermedim doktor biraz kilo ver dedi ona çabalıyorum ama beceremiyorum onuda embriyonun kalitesi çok iyi atılmaya kıyılacak bir embriyo değil dediler öyle dondurduk ama kullanlanılan iki embriyoda çok kaliteliydi kafam allak bullak yeni bir maceramı dondurulmuşumu kullanayım geçen ay denedim şimdi adetimi bekliyorum olmıyacağını bile bile yinede ümitleniyorum yaaaa

çok sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bu gece rüyamda pazara gidiyorum oradan 4 tane küçuk çocukla geliyoruz bir tanesini kucağıma alıyorum en güzel o geliyor bana sıkı sıkı tutuyorum kucağımdan bırakmıyorum hayır olur inşallah

Kızlar benimde dün 1 tane embriyo transfer yapıldı şuan beklemedeyim şize bişi sormak istiyorum ne yenmesi gerekiyor mesela ananası çok duydum konserve alsam bişi olur mu ?

ilk 5 gün diyorlar canım ama konserve tavsiye etmem baharattan uzak dur maydanoz nane gazlı içeceklerden uzak dur birde stres yapma ha birde kabak çekirdeği tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar Hayırlı haberlerini bekliyorum canımm dondurulmuş mu seninki süreç hakkında bilgilendirirsen sewinirim Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin

Hayır olsun inşallah, dediğim gibi bozma moralini banada sorarsan donmuşunu dene, herşey gönlüne göre olsun canım, bak ben hastanede çalışıyorum öyle kadınlar geliyoki inan bana kendi problemlerimi unutup onların problemlerine üzülüp ağlıyorum oyüzden bu günlerimize şükürler olsun en azından bizim tüp bebek yaptırma şansımız var...

Sağol cnm yardımların için Daha önceden bende polip görülmüştü tedavim yarıda kalmıştı sadece yumurta toplma işlemi gerçekleşmişti o yüzden dondurmak zorunda kalındı o yüzden ilk olacak biraz korku var
Benimde içim rahat etmedi cnm tazesini aldım kabak çekirdeğide aldım ama kavrulmuş olmaması gerekiyormuş
İnşallah hepimiz iyi haberler alırız cnm

merhaba arkadaslar
birkac gun once yazmistim 14. gun degerim 31.5 cikmisti 17. gun 49.7 cikti yani yukselme cok cok az pazartesi yine test yaptiricaz
ilaclarimi yukselttiler bakalim biz elimizden geleni yapiyoruz takdir ALLAH'tan hayirlisi olsun

offff yaaa bendee aynıyımmm çok üzlüyorummm inşallakh yakın zamanda dolar kucagımız

ananas ve kabak çekirdeğini duymuştum bende

merhaba arkadaslar
birkac gun once yazmistim 14. gun degerim 31.5 cikmisti 17. gun 49.7 cikti yani yukselme cok cok az pazartesi yine test yaptiricaz
ilaclarimi yukselttiler bakalim biz elimizden geleni yapiyoruz takdir ALLAH'tan hayirlisi olsun

cnmm inşallah yükselir sonuçda örnekleri var

kızlar bebeğimi kaybettim çok üzgünüm

(((((
allah sabır versin canımm yaaa

Merhaba canim benimde polip oldugundan ertelendi..histeroskopi oldum ilk adet bayrama geldi.2.adette basladim .ilac kullaniyrum. Sali transfer insallh.senin gibi korkuyrum sanki yine ertelenecek.rabbim transferi ve pozitif sonuxu bize nasip etsin insallh

Amin cnm inşallah bizlerinde yüzü gülecek ...
Çok az kalmış cnm inşallah herşey yolunda olur kaç tane embriyo transfer yapılacak cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…