Canım lütfen sakin ol , eger nasibin şimdi ise inşallah gelmiştir. Unutma 3.denemede tüp bebek şansı %95lerde .. neredeyse yok denecek kadar az 3.4.deneme sonrası evine bebeksiz dönen der benim doktorum..
Allah o canı dünyaya ulaştırmak için senin bedenini aracı edecekse inşallah anneliğin olacaktır , güven duymak cok önemli.. Bir yasin oku , Allahım ben herseyi yaptım gerisi senden " de , kendini mesgul edecek bir şeyler yap .. yüregindeki korku annelikten , senin en temiz hissin en dogal hakkın canım.. tabii ki inşallah gelmiştir o minik kalp..ama geldi ise ona paniginle zarar verme diye söylüyorum..sakin ol kendini bırak , su aksın yolunu bulsun.. ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın kardeşim.
merhaba arkasadlar bende 30 kasımda transferim oldu 6.cı denem ıns bu sefer benimlelerdir bebisler hiç bir belirtim yok sadece arada sağ kasğımı ariyo okdarr bugun eczanade test aldım ama maalesef negatıf gercı cok erken ama merak etım bazı arkadaşların erken çıkıyormuş sizlerde varmı bir belirti ben İstanbul eurofertilde tedavi görüyorum
kızlar ya dondurulmuşlarda tutan arkadaşlarım olduğunda gerçekten çok ümitleniyorum ama tek donmuşum olduu içinde gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum 9.yılım evleneli ve 4 tüp bebek denememde olumsuz sonuçlandı ve ben hamile birilerini gördümmü çok kötü oluyorum sokağa çıktımmı sanki ya hamile yada kucağında bebeği var herkezin esra erol geçen gün hamile olduğunu açıklayınca hüngür hüngür ağladım ben hiç hamile kalamayacakmıyım diye pisikolojim iyice bozuldu ve ben bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile üzülmesin dye çok kötüyüm yaaaa.....
kızlar ya dondurulmuşlarda tutan arkadaşlarım olduğunda gerçekten çok ümitleniyorum ama tek donmuşum olduu içinde gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum 9.yılım evleneli ve 4 tüp bebek denememde olumsuz sonuçlandı ve ben hamile birilerini gördümmü çok kötü oluyorum sokağa çıktımmı sanki ya hamile yada kucağında bebeği var herkezin esra erol geçen gün hamile olduğunu açıklayınca hüngür hüngür ağladım ben hiç hamile kalamayacakmıyım diye pisikolojim iyice bozuldu ve ben bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile üzülmesin dye çok kötüyüm yaaaa.....
Yazdıklarının hepsini birebir bende yaşıyorum inşallah bizlerde kendi bebeğimizi sevmek nasip olur allah yardımcımız olsun ...
Sanırım daha transfer yapılmadı ne zaman yapılacak ? Buarada tek embriyodan hamile kalan çoook
Arkadaşım, üzme kendini seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz aynı duyyguları yaşıyoruz inan bana, sadece şükret sen ne kadar çabalarsan çabala zamanı gelmemişse hiçbişey elden gelmiyo umarım Rabbim sana o tek donmuşunla mucizeni verir ve bebişini kucağına alırsın...
Kızlar benimde dün 1 tane embriyo transfer yapıldı şuan beklemedeyim şize bişi sormak istiyorum ne yenmesi gerekiyor mesela ananası çok duydum konserve alsam bişi olur mu ?
çok sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bu gece rüyamda pazara gidiyorum oradan 4 tane küçuk çocukla geliyoruz bir tanesini kucağıma alıyorum en güzel o geliyor bana sıkı sıkı tutuyorum kucağımdan bırakmıyorum hayır olur inşallah
ilk 5 gün diyorlar canım ama konserve tavsiye etmem baharattan uzak dur maydanoz nane gazlı içeceklerden uzak dur birde stres yapma ha birde kabak çekirdeği tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar Hayırlı haberlerini bekliyorum canımm dondurulmuş mu seninki süreç hakkında bilgilendirirsen sewinirim Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin
Kızlar benimde dün 1 tane embriyo transfer yapıldı şuan beklemedeyim şize bişi sormak istiyorum ne yenmesi gerekiyor mesela ananası çok duydum konserve alsam bişi olur mu ?
merhaba arkadaslar
birkac gun once yazmistim 14. gun degerim 31.5 cikmisti 17. gun 49.7 cikti yani yukselme cok cok az pazartesi yine test yaptiricaz
ilaclarimi yukselttiler bakalim biz elimizden geleni yapiyoruz takdir ALLAH'tan hayirlisi olsun
kızlar bebeğimi kaybettim çok üzgünüm
Sağol cnm yardımların için Daha önceden bende polip görülmüştü tedavim yarıda kalmıştı sadece yumurta toplma işlemi gerçekleşmişti o yüzden dondurmak zorunda kalındı o yüzden ilk olacak biraz korku var
Benimde içim rahat etmedi cnm tazesini aldım kabak çekirdeğide aldım ama kavrulmuş olmaması gerekiyormuş
İnşallah hepimiz iyi haberler alırız cnm
Merhaba canim benimde polip oldugundan ertelendi..histeroskopi oldum ilk adet bayrama geldi.2.adette basladim .ilac kullaniyrum. Sali transfer insallh.senin gibi korkuyrum sanki yine ertelenecek.rabbim transferi ve pozitif sonuxu bize nasip etsin insallh