kimsecikler yooooooookkkkkkk
Kızlar bişey sorcam ; Dondurulmuş embriyo transferi fiyatları nedir yardımcı olurmusunuz
Kızlar bişey sorcam ; Dondurulmuş embriyo transferi fiyatları nedir yardımcı olurmusunuz
bu arada bende hiç belirti yok ya... dün karnımda adet ağrısı gibi ağrılar vardı ama bugün yok bişiyyyyyyy...
canım benim senin test günün ne zaman benim cuma günü inş. sonucumuz pozitif olur. bende de pek belirti olmadı arada kasıklarıma ve belime ağrı giriyodu bugün de pek bişi hissetmedim ama hayırlsı olsun buarada hamile arkadaşlar lütfennn belirtilerinizi yazın bize umut olunn
canım benim senin test günün ne zaman benim cuma günü inş. sonucumuz pozitif olur. bende de pek belirti olmadı arada kasıklarıma ve belime ağrı giriyodu bugün de pek bişi hissetmedim ama hayırlsı olsun buarada hamile arkadaşlar lütfennn belirtilerinizi yazın bize umut olunn
bence belirtilere takılmayın fresh embriyo transferinde zaten beta-hcg hormonu hamile olmasakta yükseliyor ve yalancı hamilelik yapıyor,dondurulmuş embriyoda hormon almadığımız için olumsuz düşünceler oluşuyor beynimizde bebek kesesi oluşmaya başlayınca belirtiler artıyor inşaALLAH hamilesiniz arkadaşlar stres yapmayın
canım haklısın tabi, ne bileyim işte yalandan bile olsa insan bişeyler arıyo işte belkide çok yoğunlaşıyoruz ya evet... ama inan buraya yazmasam bile yinede belirti varmı yokmu oraya yoğunlaşıyorum elimde diyilki biran önce test günüm gelsede bu gerilimden kurtulsam....
merhaba arkadaşlar benimde dün transferim oldu 2 tane yavrumu aldım ama biraz morelim bozuk % 20 şans dedi embriyolok
acaba bu değerde olupta hamile olan varmı çok morele ihtiyacım var
canım benim hayırlı olsun.Rabbim yavrularına can verdikten sonra doktor da embriyolog da aracı şifanı onların elinden veriyor o kadar.pozitif ol.stres yapmabenim şimdiye kadar transfer edilen embriyolar 1. kalite idi doğacak kadar karnımda durmadılar takılma bunlara gayb-ı sadece ALLAH bilir inşaALLAH kaderinde hayırlı sağlıklı evlatlar vardır onlarda şuan göbüşündedir
haklısın canım hemde yerden göğe kadar ama bazen belirti olmadan da hamilelik oluyor kendini yoklayıp stres yapma istiyorum,az kaldı test gününde insaALLAH müjde vereceksin
merhaba arkadaşlar benimde dün transferim oldu 2 tane yavrumu aldım ama biraz morelim bozuk % 20 şans dedi embriyolok
canım Allah verdikten sonra herşey bahane... benim bu 3. denemem bundan öncekiler çok iyi kaliteydi ama tutmadı... yani Allah verirse olur ondan ümit kesilmez ve inşallah hamile kalırsın hem öyle 2. kalitede embriyosu olup hamile kalan çok arkadaş var... sen bol bol dua et yeter...bugün senin 1. günün benimde 2. günüm canım.
canım benim hayırlı olsun.Rabbim yavrularına can verdikten sonra doktor da embriyolog da aracı şifanı onların elinden veriyor o kadar.pozitif ol.stres yapmabenim şimdiye kadar transfer edilen embriyolar 1. kalite idi doğacak kadar karnımda durmadılar takılma bunlara gayb-ı sadece ALLAH bilir inşaALLAH kaderinde hayırlı sağlıklı evlatlar vardır onlarda şuan göbüşündedir
bu tedavi aşamaları stres ve bekleyişle geçiyor yumurtam gelişecek mi?kaç tane olacak,döllenecek mi?bölünmesi kaliteli mi?olacak.kaç tane transfer olacak?12 gün sorunsuz geçecek mi?beta-hcg yüksek çıkacak mı?kese gözükecek mi?kalp atışları var mı?v.s v.s ALLAH'IM güzel ALLAH'ım hazinesi geniş rahmeti bol ALLAH'ım bizlerin kaderinde de evlatlar olsun hayırlı sağlıklı ömrümüze doğsunlar transferi olanların yeni hamile kalmışların ve tedaviye başlayacak benim gibi kullarının dualarını kabul et.bizlere de cennet kokulu yavruları koklamayı nasip et.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Haftasonu aini bi kanamayla bebegimi kaybettim arkadaslar insss rabbim sizinkileri korusun bi sure girmeyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin