Dondurulmus embriyo.

Haftasonu aini bi kanamayla bebegimi kaybettim arkadaslar insss rabbim sizinkileri korusun bi sure girmeyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin

cok gecmis olsun nesecimmm.bende ayni durumdayim.allah sabir versin.pazartesi gittim kese gozukmuyor dedi dis gebelikten suphelendi.simdi uc gunde bir hastaneye gidip test yaptiriyorum kan degerimin dususunu izliyor.artisini degilde dususunu izliyoruZ buda farkli bi psikolojiymis.

Haftasonu aini bi kanamayla bebegimi kaybettim arkadaslar insss rabbim sizinkileri korusun bi sure girmeyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin

allahım böyle acı bir durumu sana ve kimseye bir daha yasatmasınn çok geçmiş olsun canımmm ((

hiçç deme özsen bende öle olmuştum düşmesini bekleyeceğim günler hiç aklıma gelmezdi ama dört gözle ne zaman düşecek dış gebelikmi değilmi die bekleemekden psikolojimiz altüst olmuştuu allahım bize sabır versin ve en kısa sürede hamile kalıp sağlıkla alalım inş kucaklarımıza

Cnm çok üzüldüm en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahhhhhh şuan ne aşamadasın cnm tekrar deniyormusun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn Allah kabul etsin inşallah dualarımızı canım benim,sen ne zaman başlıyosun tedaviye canım

amin canım arkadaşlarım ALLAH hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar versin.tedavi olmak için adet olmayı bekliyordum Ekim ayında OPU oldum hemen arkasından OHSS olunca 9 tane yavruyu buzluğa attık.Ekim sonunda adet oldum fakat biraz zaman geçsin dedik şimdide adet olmayı bekliyorum olmadım dün kanda beta-hcg ye baktırdım 2 küsürlü çıktı.bende doktorumu aradım sonuç negatif dedi gel bakalım gerekirse adet söktürücü verelim sana dedi yarın sabah randevum var hayırlısı inşaALLAH

Neşecim, sana denilirse denilsin yüreğin volkan canım biliyorum.geçmiş olsun canım ALLAH C.C sabır versin,çabuk atlatıp tekrar başlarsın inşaALLAH...verende ALLAH alanda....taktiri ilahi ALLAH sabır versin...

Canim simdi sen bu ay donmuslarinla deneyeceksin dimi ...insallah bu defa hayirlisiyla bebislerini alirsin canim benim...Allah hepimizin yardimcisi olsun haydi bismillah :)

Canim simdi sen bu ay donmuslarinla deneyeceksin dimi ...insallah bu defa hayirlisiyla bebislerini alirsin canim benim...Allah hepimizin yardimcisi olsun haydi bismillah :)

inşaALLAH canım güzel dileklerin için ALLAH razı olsun .ALLAH hepimizin hanesini çocuk cıvıltılarıyla doldursun.yavrular sağlıklı çözülür ve herşey yolunda giderse dondurulmuşlarla yola devam edeceğim

İyiymis canim hadi hayirli olsun kac donmusun var tedaviye ne zaman baslayacaksin canim...

Çok sağol arkadaşım, 5 tane donmuşum var, daha yeni kürtaj oldum adetlerim düzenli olursa 3. adetimde başlıycam, mart gibi anca başlarım yani, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Çok sağol arkadaşım, 5 tane donmuşum var, daha yeni kürtaj oldum adetlerim düzenli olursa 3. adetimde başlıycam, mart gibi anca başlarım yani, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım amin inşaALLAH herşey gönlüne göre olsun

İnsallah rabbim hayirlisiyla bu kez nasip eder... donmus ve cozunmus guclu bebislerimiz tutunur bize insallah cooookkk sevicek anneleri onlari ...embriyolog diyodiki bana bu transferimde inanin sizi gordukce kendimi kotu hissediyorum insallah bu defa tutar diyodu... sonucta onlar elinden geleni yapiyo takdiri ilahi... insallah bu kez hepimizin yuzu guler... inatci bebislerimizi aliriz insallah....:)))))))))

Canim benim insallah bu kez iyce siki siki tutunur yavrularin... ve bu bebek hasreti son bulur insallah... doya doya opup koklariz insallah...tontislerimizi....

Tatlım cidden insan hicbirsey soyleyemiyor. Allahım sana sabır versin. Bir daha yaşatmasın.

çooooook korkuyorum ben ya bu 3. denemem ya yine hamile kalamazsam diye çokkorkuyorum acaba bebeklerim tutunmuşmudur çok duygulandım şuan

merhaba arkasadlar bende 30 kasımda transferim oldu 6.cı denem ıns bu sefer benimlelerdir bebisler hiç bir belirtim yok sadece arada sağ kasğımı ariyo okdarr bugun eczanade test aldım ama maalesef negatıf gercı cok erken ama merak etım bazı arkadaşların erken çıkıyormuş sizlerde varmı bir belirti ben İstanbul eurofertilde tedavi görüyorum

Nesecim cok uzuldum rabbim kalbine ferahlik ve dayanma gucu versin.insallh kendini toparladiginda bu acini unutturacak melekler gonderir rabbim sana

çooooook korkuyorum ben ya bu 3. denemem ya yine hamile kalamazsam diye çokkorkuyorum acaba bebeklerim tutunmuşmudur çok duygulandım şuan

Canım lütfen sakin ol , eger nasibin şimdi ise inşallah gelmiştir. Unutma 3.denemede tüp bebek şansı %95lerde .. neredeyse yok denecek kadar az 3.4.deneme sonrası evine bebeksiz dönen der benim doktorum..
Allah o canı dünyaya ulaştırmak için senin bedenini aracı edecekse inşallah anneliğin olacaktır , güven duymak cok önemli.. Bir yasin oku , Allahım ben herseyi yaptım gerisi senden " de , kendini mesgul edecek bir şeyler yap .. yüregindeki korku annelikten , senin en temiz hissin en dogal hakkın canım.. tabii ki inşallah gelmiştir o minik kalp..ama geldi ise ona paniginle zarar verme diye söylüyorum..sakin ol kendini bırak , su aksın yolunu bulsun.. ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın kardeşim.

Sera kaç günlük embriyo koydular canım ? bu şekilde hesap yapabilirsin mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…