Dondurulmus embriyo.

Amin cnm inşallah bizlerinde yüzü gülecek ...
Çok az kalmış cnm inşallah herşey yolunda olur kaç tane embriyo transfer yapılacak cnm ?

Canim ben iki tane cook istiyorum ama yas engeline takiliyorum..28yasindayim.hos 20gun sonra yildan dolayi 29sayilacagim ama ;((
Doktorla konusacagim zatrn 3 embriyo cozuluyir sansimi deneyecegim 2 embriyo icin.ikna olurda 2 tane koyarsa insallhh hem tutunmada iki emriyo daha yuksek ihtimal .risk acisindan cogul gebelikleer sikinti ama iste bebek ozlemi insana risk falan dusundurmuyr

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
birkac gun once yazmistim 14. gun degerim 31.5 cikmisti 17. gun 49.7 cikti yani yukselme cok cok az pazartesi yine test yaptiricaz
ilaclarimi yukselttiler bakalim biz elimizden geleni yapiyoruz takdir ALLAH'tan hayirlisi olsun

sevgili arkadaşım ALLAH C.C inşaALLAH gönlüne göre versin değerin artsın.ALLAH yüzünü güldürsün

dondurulmuş embriyo tedavisi olan sevgili kaderdaş arkadaşlarım ben de adet olunca başlayacağım burdan birbirimizin umudu olalım inşaALLAH.hepimizin tedavisi hayırlı olsun

Cnm bende istedim 2 embriyo ama doktorum yasak dedi bende ısrar etmedim sanırım 35 yaş üstü kişilere bide ikinci denemesi olanlara 2 embriyo koyuyorlar ... Doktorun ikna olurda İnşallah senin ikizin olur cnm :)

Amin cnm evimiz mis gibi bebek kokar inşallah
Randevun nasıl geçti inşallah iiyi geçmiştir sorunsuz tedaviye başlarsın inşallah cnm

dondurulmuş embriyo tedavisi olan sevgili kaderdaş arkadaşlarım ben de adet olunca başlayacağım burdan birbirimizin umudu olalım inşaALLAH.hepimizin tedavisi hayırlı olsun

Tesadüfe bak bende sana yazmıştım :))
Katılıyorum destek konusunda bendimde cuma günü transferim oldu bana ne diyorlarsa yapıyorum mesela tutunmasını yardımca olan yicekler varmış mesela ananas yiyorum tazefasulye çok iyimiş biraz sonra ondanda yapıcam bu tarz bilgilerde yazalım ne güzel olur :)

Son düzenleme:

transferin hayırlı olsun canımrandevum iyi geçti,adet söktürücüye başladım adet olunca tekrar doktorumla görüşeceğim umutsuz bir tablom yok inşaALLAH tedavi sürecim böyle geçer.transferden sonra maydonoz,nane gibi idrar söktürücü özelliği olan yiyecekleri yenmediğini duydum forumda paylaşımda bulunan arkadaşlar kabak çekirdeğinin iyi olduğunu yazıyorlar.bazı arkadaşlar ananası tansferden önce yediklerini transfer sonrası yemediklerini yazmışlar,inşaALLAH bebeğin sımsıkı tutunsun annesini bırakmasın

kızlar transferimin 6. günü bugün dün kahve rengi lekelenmem oldu bugünde biraz oldu nedir bu ya korkuyorummmmm

kızlar transferimin 6. günü bugün dün kahve rengi lekelenmem oldu bugünde biraz oldu nedir bu ya korkuyorummmmm

Havva benimde bugün 5 gün oldu bugün benimde kahve rengi lekelenmem oldu sonra penbeye döndüm ama şuan yok
rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah

İnşallah cnm en kısa zamanda bebiş haberi alırsın :)
Evet maydonozu bende duydum kabak çekirdeğide kavrulmuş olmayacakmış...
Aman kafam karıştı valla kimisi ananas ye diyor kimisi yeme diyor bak sende önce yenmesi gerekiyor yazmışsın :) biri taze fasulye ye dedi bugün aldım yedim :))) sanırım kafayı yiyorum :)))

Cnm ben tresfer olduğumda hemşire bana kahve rengi olsun pembe olsun hatta direk kan bile görsen korkma dedi... Hiç belli olmaz arladaşların yazdığı gibi yerleşme kanı da olabilir belkide üstüne görüyorsundur mesela benim annem bana hamileliğinde anlamamış hep adet olmuş ortalarına doğru bulantı mı ne olmuş doktora gitmişte öyle öğrenmiş :)
İnşallah cnm hamilesindir ...

Son düzenleme:
canım aklına kötü şeyler getirme,tutunma kanamasıdır inşaALLAH

Havva benimde bugün 5 gün oldu bugün benimde kahve rengi lekelenmem oldu sonra penbeye döndüm ama şuan yok

sağolun kızlar inşallah ğyledir inşallah teşekkür ederim hepinize...canlarımmmm

sevgili havva,nurme ve minos ALLAH C.C yavrularınızı size bağışlasın inşaALLAh korkularınız mutluluğa dönüşür

kızlar merhaba rabbım ınsallahhh yavrularınız sıze tutunmuslardır bence hıc kormayın gayet rahat sakın olun benım bı arkadasımda sız gıbı oldu trasferının gunune 5 gun kala lekelenme olmus gıtmıs test yaptırmıs degerı 28 cıkmıs ve gebe degılsınız denmıs doktorunu aramıs doktoruda testını gununde tekrar et demıs ve ıgne vermıs bu ıgneyı test gunune kadar gunde bırkere vurdur demıs test gunu gelmıs yaptırmıs degerı 63 cıkmıs ve gebesın denmıs ama kendıne dıkkaetdeceksın kalkmayacaksın yatacaksın denmıs onun ıcın hıc morelınızı bozmayı o zaten tutundaysa sımdı sızınledır rabbımm ınsallahhhh sıze tutunmuslardır hayırlısıyla tabıkı

arkadaşlar merhaba bişey sorucam benim 9.cu günüm bugun vücut ısılarınız kac benım36.7cıktıı merak ettim

sevgili havva,nurme ve minos ALLAH C.C yavrularınızı size bağışlasın inşaALLAh korkularınız mutluluğa dönüşür

canım benim sağol güzel dileklerin için Rabbim inşallah bu denemende nasip etsin sana... hayırlısyla tutunsun bebişlerin iyi kalplim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…