- 23 Ekim 2013
- 987
- 228
benim dondurma:500tl
çözdürme ve transfer :1600 canım...
Bende dondurma işlemine 250 tl verdim, dünde hastaneyi aradım 1500 tl dedi ama zam gelicek bir hafta sonra tekrar arayın dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dondurma:500tl
çözdürme ve transfer :1600 canım...
Bende dondurma işlemine 250 tl verdim, dünde hastaneyi aradım 1500 tl dedi ama zam gelicek bir hafta sonra tekrar arayın dedi
Haftasonu aini bi kanamayla bebegimi kaybettim arkadaslar insss rabbim sizinkileri korusun bi sure girmeyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Haftasonu aini bi kanamayla bebegimi kaybettim arkadaslar insss rabbim sizinkileri korusun bi sure girmeyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
cok gecmis olsun nesecimmm.bende ayni durumdayim.allah sabir versin.pazartesi gittim kese gozukmuyor dedi dis gebelikten suphelendi.simdi uc gunde bir hastaneye gidip test yaptiriyorum kan degerimin dususunu izliyor.artisini degilde dususunu izliyoruZ buda farkli bi psikolojiymis.
Cnm çok üzüldüm en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahhhhhh şuan ne aşamadasın cnm tekrar deniyormusun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn Allah kabul etsin inşallah dualarımızı canım benim,sen ne zaman başlıyosun tedaviye canım
Canim simdi sen bu ay donmuslarinla deneyeceksin dimi ...insallah bu defa hayirlisiyla bebislerini alirsin canim benim...Allah hepimizin yardimcisi olsun haydi bismillah :)amin canım arkadaşlarım ALLAH hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar versin.tedavi olmak için adet olmayı bekliyordum Ekim ayında OPU oldum hemen arkasından OHSS olunca 9 tane yavruyu buzluğa attık.Ekim sonunda adet oldum fakat biraz zaman geçsin dedik şimdide adet olmayı bekliyorum olmadım dün kanda beta-hcg ye baktırdım 2 küsürlü çıktı.bende doktorumu aradım sonuç negatif dedi gel bakalım gerekirse adet söktürücü verelim sana dedi yarın sabah randevum var hayırlısı inşaALLAH
Canim simdi sen bu ay donmuslarinla deneyeceksin dimi ...insallah bu defa hayirlisiyla bebislerini alirsin canim benim...Allah hepimizin yardimcisi olsun haydi bismillah :)
İyiymis canim hadi hayirli olsun kac donmusun var tedaviye ne zaman baslayacaksin canim...
Çok sağol arkadaşım, 5 tane donmuşum var, daha yeni kürtaj oldum adetlerim düzenli olursa 3. adetimde başlıycam, mart gibi anca başlarım yani, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
amin canım amin inşaALLAH herşey gönlüne göre olsun
inşaALLAH canım güzel dileklerin için ALLAH razı olsun .ALLAH hepimizin hanesini çocuk cıvıltılarıyla doldursun.yavrular sağlıklı çözülür ve herşey yolunda giderse dondurulmuşlarla yola devam edeceğim
Çok sağol arkadaşım, 5 tane donmuşum var, daha yeni kürtaj oldum adetlerim düzenli olursa 3. adetimde başlıycam, mart gibi anca başlarım yani, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
çooooook korkuyorum ben ya bu 3. denemem ya yine hamile kalamazsam diye çokkorkuyorum acaba bebeklerim tutunmuşmudur çok duygulandım şuan
merhaba arkasadlar bende 30 kasımda transferim oldu 6.cı denem ıns bu sefer benimlelerdir bebisler hiç bir belirtim yok sadece arada sağ kasğımı ariyo okdarr bugun eczanade test aldım ama maalesef negatıf gercı cok erken ama merak etım bazı arkadaşların erken çıkıyormuş sizlerde varmı bir belirti ben İstanbul eurofertilde tedavi görüyorum