cnm cok sagol insallah sen nasilsin suan bende diyorumki dondurulmus embriyolar sans artiyomu dusuyomu onu soracaktim
canım buradaki arkadasların çoğu donmuşla hamile kaldılar bence kişiye göre değişiyor bazen dinlenmiş rahim daha iyi tutuyormuş :) inşallah senin bebişin zamanı gelmiştir ve sana sıkı sıkı tutunur canım :)
hayırlı olsun canım rabbim sonunu hayırlıs eylesinMrb.arkadaslar.
Bende dun gittim doktora.3 tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuş 5.gün embriyolarimi transferi olacak inşaallah.allahim kimseyi bu sevgiden mahrum birakmasin ,herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi aycen patlat bakayım şurdan hamişim diye sevinelim gariiikızlar sonucu öğrenmeye son 3 günüm heyecanlı bekleyiş devam ediyor
bende çok istiyorum inşallah hayırlısı olurhadi aycen patlat bakayım şurdan hamişim diye sevinelim gariii
evet canım 3 gün kaldı pazartesi büyük günaycen sonuçmu bekliyosun ayyy hadi hayırlısı Rabbim hakkında hayırlını versin inşallah canım benimmm
canım hayırlı ve sonu bebişli olsunBENDE ADET OLDUM BUGÜN BU AY DONDURULMUŞ TRASFERİM OLACAK Bİ SORUN ÇIKMAZSA
evet canım 3 gün kaldı pazartesi büyük gün
hayırlı sonuçlar alırsın inşallahevet canım 3 gün kaldı pazartesi büyük gün
sağol canım dr. gittim 2. gün solda çatlamadan büyüyen yumurta kist olmuş baya büyük dr. engel olurmu dedim progesterona bakmamız lazım dedi kan verdim bu akşam belli olacak hayırlısı artık inşallah ertelenmez daha öncede böyle kistlerim olmuştu doğum kontrol hapıyla erimişti inşallah buna gerek kalmazda transferim olur birde 2 tane çözüdürülecekmiş ikiside düzgün çözülürse transfer olacakmış kist engel olmazsacanım hayırlı ve sonu bebişli olsun
hayırlısı olur tedavin inşallahHerkese selamlar ben yaklasik bir yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var koşaca şöyle aralikta ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum simdi eylülde donmus embriyo larim transfer edilecek adet yeni bitti muhtemelen 10eylulde gelir 1eylulde lucrin iğne ile baskilancak.topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.
ya bu arada estrofem diye bir hap kullanacakmışım 2 kutu aldırdı bana ama burada yazılanlar korkuttu beni açıkçası kullanan varmı aranızda
canım üzüldümkızlar sonucum malesef negatif