bilmiyorum canım yaaa stresmi dir nedir anlamadım ama çok fena oldum bugünde öyleydim yarın doktora sorucam evet yarın transferim var inşallah sonu güzel olur
Amin canım inşallah yarın ve devamında herşey çok güzel olur. Dualarim seninle ve anne olmak için sabırla bekleyen herkesle. Güzel düşünelim pozitif bakalım
inşallah canım hayırlısı inşallah
amin canım :) 2 hafta önce gördük bebişi :) kese için gitmiştik kalbi de atıyordu şükür :) haftaya salı kontrol var bakalım :) allahım yardımcımız olsun :)
Aynen canim boy ve kilo falaz olmayinca kiloda fazla gostermiyor, ben bu gebelikte sadece hep gobek firladi arkadan bakan hamile oldumu bile anlamiyor ama onumu donunce dogum cok yakin olmali diyolar :) Kilo fazla takilma canim ama sut verirkende bogazdan ebn kesinlikle kesmedim, 2 yil sonra hamile kaldim kilonunda altina dustum. Hele simdi iki tane bebeklerimiz anne sutu nu verebildimiz kadar vermeliyiz. AYNEN canim 30 lu haftalrdan sonra insanin ici daha bir rahatliyor,.Hareketler filan daha net takip ediliyor , sanki 30 geldinmi daha 7_8 hafta bile olsa sanki cok az kalmis gibi geliyor insana. Kilo dan cok bebeklerin ciger gelisimi onemli, ama ne kadsr ele avuca gelirse o kadar kolay bakimida zaten dogduktan sonra kilolarin %8 en az gidiyor buda 1500-400 gr hatta fazlasi bile olabiliyor.
canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhhhh
kafunder canım inşallah yarın bakalım yumurtalar ne alemde
Canım hadi bakalım inş herşey güzel gider seninde embryolar 3. Gündü galiba dimi? Bugün bende başladım estrofen benimkilerde çözülüp 5. Günü beklicekmiş bi ohh diyemiyoruz ya
hayırlı olsun canım sonucu bebişli olsun tedavilerimizin sonu .evet 3.gün bakalım ne durumda olmuşlar inşallah güzel sonuçlanmıştır . valla bilmiyoruz bizi nelerin beklediği her şeyin hayırlısı olsun
AYCEN
hadi hayırlısı inş güzel haberler olur benimde transfer cumartesi heyecan dorukta :)bekleme sürelerimz hemen hemen aynı
Hayırlısı olur inş canım hepimiz için. Yarın haberlerini beklicez:)
AYCEN
hadi hayırlısı inş güzel haberler olur benimde transfer cumartesi heyecan dorukta :)bekleme sürelerimz hemen hemen aynı
inşaallah rahat bi transfer olur bebiş haberile
merhaba kızlar benim de 1 negatif denemem var şimdi dondurlmşlarla denycez ama ondan once histeskropi yapılacak biopsi ile adetimi bekltorum çok heycanlıyım 4 tane 8 hücreli 3, gün embryosu var dua edin inşaallah herkesle beraber mutlu haberlerrrrrrr
Cok sevindim canim, hadi bundan sonra sabirla dogum yapicagini gunu beklemeye,bak biz daha dun sonuc bekliyoduk cok sukur 30'lu haftalara girdikte dogum yapicagimiz saat ve gunde belli oldu :)
kızlar transfere gidiyorum 2 de yumuşlarım yada yumuşu almış olucam inşallah