Dondurulmus embriyo.

kızlar sonucum malesef negatif :KK61:
Yakinlarda dondirikleri isitmak icin yola cikip sinifta kalanlardanim bende... Senin de uzulmeden toparlanabilmeni dilerim. Ne olacaksa o oluyor, onumuze bakabilmeliyiz.

Mutlu haberin oncesi son negatifin olsun. Bir an once maddi manevi yeniden, yeni umutlarla mujdeli sonucun icin gucun olmasini diliyorum. Sansin cok olsun...

canım ben 8. haftaya kadar kullandım bir sıkıntı olmadı aman kullanmayı ihmal etme o rahim dokusu için :) burda bir arkadaş yanlış anlama sonucu transferden sonra kullanmamış bebek tutunmuş ama kök salamamış demiş dr :KK43: ben ondan duyunca saatlerine bile dikkat ettim alarm kurmuştum onun için :)

Nazar boncuklariyla sorayim nasilsin?iz? Saglikla ilerliyordur umarim her sey, guzel haberlerin olsun hep... Uzun suredir forumun yeni ara yuzu yogunluklar vs neler oldu kacirdim. Sevgiler

rabbim en kısa zamanda bu acılarını dindirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

canım ben 8. haftaya kadar kullandım bir sıkıntı olmadı aman kullanmayı ihmal etme o rahim dokusu için :) burda bir arkadaş yanlış anlama sonucu transferden sonra kullanmamış bebek tutunmuş ama kök salamamış demiş dr :KK43: ben ondan duyunca saatlerine bile dikkat ettim alarm kurmuştum onun için :)
sağol canım içimi ferahlattın bana günde 3 defa verdi sen söyleyince bende alarmı kurdum hakkımızın hayırlısını nasip etsin yaradan

canım çok üzüldüm :KK43: allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah. bizde 12 gündür kızımla hastahanede yatıyorduk bakteriyel pnömani tedavisi gördük. çok şükür şimdi iyiyiz bu arada bu ayki adetim geçti artık bir sonraki adeti bekleyip gidicez dr.

selam kızlar nasılsınız.uzunca bi süre giremedim.malum toparlanma aşamasındaydım.başımdan geçenleri anlatıyım size kısaca..iki tane dondurulmuş bebişlerimle çıktım yola ve hamile kaldım..bizdeki sevinci görmeliydiniz..6.haftaya girerken düşük yaptım malesef..kürtaj olmadım kendiliğinden sonlanmasını bekledik.her hafta bthcg değerim ölçüldü malum sıfırlanması lazım düşükte..4000lerden 400e indi.bi sonraki hafta kan değerim 800lere çıkmış bizde bi heyecanki sormayın demekki biri düştü diğeri duruyo dedik.kliniğe gittik apar topar..aaaa bide baktıkki diğer sıpa sol tüpe yerleşmiş dış gebelik oluşmuş..ultrasonda kalp atışını duyduk.nerdeyse tüp yırtılacakmış.hemen hastaneye yattım ve metexante yapıldı..nasıl pis bir iğne anlatamam çok can yakıyo..ve iğneyle kalp atışını duyduğum bebeğimi yok ettik yani öldürdük..hala kan değerim sıfırlanmadı halada ölçtürüyorum..artık iğnelerden her tarafım mosmor..öyle bşeyki kızlar çocuk fikrinden bile soğudum..çok yıprandım..bulupta kaybetmesi ne zormuş yarabbim..artık herşeyi zamanı bıraktım..tedavi falan yok artık..düşük yaptığımda eşim olana kadar yaptırırım senden hiç bişeyi esirgemem diyodu dış gebelikte artık benim hayatım tehlikeye girince asla diyo..ben senden çocuk falan istemiyorum hep benim yanımda ol yeter diyo ama ben...kahroluyorum ya dayanamıyorum artık..allahım sen büyüksün yarabbim benle beraber isteyen herkese ver..çok zor yaa gerçekten yoruldum artık

selam kızlar nasılsınız.uzunca bi süre giremedim.malum toparlanma aşamasındaydım.başımdan geçenleri anlatıyım size kısaca..iki tane dondurulmuş bebişlerimle çıktım yola ve hamile kaldım..bizdeki sevinci görmeliydiniz..6.haftaya girerken düşük yaptım malesef..kürtaj olmadım kendiliğinden sonlanmasını bekledik.her hafta bthcg değerim ölçüldü malum sıfırlanması lazım düşükte..4000lerden 400e indi.bi sonraki hafta kan değerim 800lere çıkmış bizde bi heyecanki sormayın demekki biri düştü diğeri duruyo dedik.kliniğe gittik apar topar..aaaa bide baktıkki diğer sıpa sol tüpe yerleşmiş dış gebelik oluşmuş..ultrasonda kalp atışını duyduk.nerdeyse tüp yırtılacakmış.hemen hastaneye yattım ve metexante yapıldı..nasıl pis bir iğne anlatamam çok can yakıyo..ve iğneyle kalp atışını duyduğum bebeğimi yok ettik yani öldürdük..hala kan değerim sıfırlanmadı halada ölçtürüyorum..artık iğnelerden her tarafım mosmor..öyle bşeyki kızlar çocuk fikrinden bile soğudum..çok yıprandım..bulupta kaybetmesi ne zormuş yarabbim..artık herşeyi zamanı bıraktım..tedavi falan yok artık..düşük yaptığımda eşim olana kadar yaptırırım senden hiç bişeyi esirgemem diyodu dış gebelikte artık benim hayatım tehlikeye girince asla diyo..ben senden çocuk falan istemiyorum hep benim yanımda ol yeter diyo ama ben...kahroluyorum ya dayanamıyorum artık..allahım sen büyüksün yarabbim benle beraber isteyen herkese ver..çok zor yaa gerçekten yoruldum artık
çok geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum zor günler geçirmişsin

bende 8 kere gebe kaldım bunların 3 ü dış gebelikti zorluğunu iyi bilirim o iğneler kürtajlar sancılar çok çok zor psikolojikmen zaten yıkılıyorsun bedenen de aynı şekilde

ben sonuncudan sonra normal yolla istemedim 1 yıl korundum şimdi tüp bebek yaptırdım tutmadı dondurulmuş deneyeceğiz tekrar dış gebelik olur diye korkmuyor değilim ama ben istiyorum içimden atamıyorum atsam bile bir hamile haberi alınca kanıyor yaram

psikolojin düzelince tekrar denersiniz rabbim nasip ederse sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur

şimdi güçlü olmalısın

canım hayırlısı olsun gerçekten nasip diyecek bişey bulamıyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin sana bana hepimize :oops: annelik tadılacak bi duygu hayatın en muhteşem lezzetiymiş meğerse... inşallah bizde tadarız bi gün

canım çok geçmiş olsun :KK43: allah yardımcın olsun :KK43: canım benim ilk gebeliğimde(2012) dış gebelikti dediğin gibi iğne ile sonlandırdılar sonra ikincisinde 31 haftalık erken doğum yaptım(2013 ağustos) bebeğim 10 gün yaşadı yıkıldım yıprandım ama gücümü topladım su an 10 haftalık hamileyim :) allahım inşallah sağlıklısını uzun ömürlüsünü nasip etsin bizlere :) vazgeçme can vermek için canımızdan can katıyoruz biz :) allahım yüzünü en yakın zamanda güldürsün :)
canım hayırlısı olsun gerçekten nasip diyecek bişey bulamıyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin sana bana hepimize :oops: annelik tadılacak bi duygu hayatın en muhteşem lezzetiymiş meğerse... inşallah bizde tadarız bi gün

amin canım:) allahım hepinizin mucizelerini en yakın zamanda göndersin inşallahhhh :)

canım geçmiş olsun bütün bu olumsuzluklar tabiki bizleri yıpratıyor. bizimle birlikte eşimiz ailemiz sevdiklerimizde yıpranıyor ama güçlü olmak zorundayız. bende ilk tüp bebeğimden 4 yıl sonra normal yolla hamile kalmıştım ama mono gebelik sebebiyle 9 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık. üzerinden 2 ay geçti hala toparlanamadım ama önümüzdeki ay dondurulmuşlarla kızım için tekrar denemek istiyorum. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım iyiyiz çok şükürrrr :) darısı sana ve özlemle bekleyen diğer arkadaşlarıma :KK68::KK68::KK68:
canım bişey sorucam sana bgn 6+4 günlük olduk gün içinse sık sık kasık ağrım var ara ara belimde ağrıyo sence normal mi sende de oldumu bunlar doktor kontrolümde çok şükür bebiş sağlıklı gözüktü ama merak ediyor insan

arkadaşlar benimde bir sorum olacak dondurulmuş embriyo transferinde transfer gününe karar verme şansımız varmı? yani şöyle söyliyim transfer gününün cumartesi olması şart benim için.

canım iyiyiz çok şükürrrr :) darısı sana ve özlemle bekleyen diğer arkadaşlarıma :KK68::KK68::KK68:

Çok sevindim, çok ama çok mutlu geçsin hamileliğin sadece anne olmanın değil hamileliğin de tadına varabilmeni diliyorum... Duaların hep kabul olsun :)

Üzüntünü paylaşsak da azaltamayacağımızı biliyorum. Dilerim hayat sana öyle güzellikler verir ki, bugünlerini daha az için acıyarak anımsarsın... Çok güçlü ve çok şanslı olmanı diliyorum. Umarım maddi manevi gücün olur ve canınızdan canınız olur... Hızla toparlanman dileğiyle...o_O

Tüm kalbimle dileklerin gerçek olsun... Bol şans diliyorum.

canım geçmiş olsun bütün bu olumsuzluklar tabiki bizleri yıpratıyor. bizimle birlikte eşimiz ailemiz sevdiklerimizde yıpranıyor ama güçlü olmak zorundayız. bende ilk tüp bebeğimden 4 yıl sonra normal yolla hamile kalmıştım ama mono gebelik sebebiyle 9 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık. üzerinden 2 ay geçti hala toparlanamadım ama önümüzdeki ay dondurulmuşlarla kızım için tekrar denemek istiyorum. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
İnşallah, dilekleriniz gerçek olsun... Hayırlısı ne ise o olsun.. Kimi zaman yılsak da kimi zaman çok heyecanla başlayıp hüzünle bitirsek de hep yeni umutlarımız olsun...

Okuyanlarınız vardır belki ama yine de görmeyenler için yollamak isterim...
Reel hayatta da bir arkadaşımın arkadaşı yazarı...
Dış gebelikle başlayan, bir sürü aksilikle ilerleyen ama sonu başarıyla biten tüp bebek hikayesinin aşamalarından bahsediyor...

Sevgiler

http://www.melinasmom.com/site/

canım bişey sorucam sana bgn 6+4 günlük olduk gün içinse sık sık kasık ağrım var ara ara belimde ağrıyo sence normal mi sende de oldumu bunlar doktor kontrolümde çok şükür bebiş sağlıklı gözüktü ama merak ediyor insan

canım kasık ağrıları sürekli ve çok şiddetli olmamak şartı ile normal :) bende de oluyor :) bel ağrısı hareketlerinden kaynaklanabilir eğilme bükülme çok :) belin ağrıdığında uzan dinlen :) ama demin de dediğim gibi şiddeti fazla ise dra gitmen gerek :) drun normal demiş bende de var sıkıntı yok yaniiiiiii :)

arkadaşlar benimde bir sorum olacak dondurulmuş embriyo transferinde transfer gününe karar verme şansımız varmı? yani şöyle söyliyim transfer gününün cumartesi olması şart benim için.
canım rahim kalınlığına göre transfer günü belli oluyor uygun kalınlık olunca 3. gün embriyosu ise 3 gün sonra 5. gün ise 5 gün sonra transfer oluyor :) inşallah gönlüne göre olurrrrrr :)

Okuyanlarınız vardır belki ama yine de görmeyenler için yollamak isterim...
Reel hayatta da bir arkadaşımın arkadaşı yazarı...
Dış gebelikle başlayan, bir sürü aksilikle ilerleyen ama sonu başarıyla biten tüp bebek hikayesinin aşamalarından bahsediyor...

Sevgiler

http://www.melinasmom.com/site/

canım paylaşımın için teşekkür ederim :) mervenin hikayesini kendime benzettim :) ben de inşallah karnımdaki bebişi onun gibi kucağımında sevebilirim inşallah :)

canım kasık ağrıları sürekli ve çok şiddetli olmamak şartı ile normal :) bende de oluyor :) bel ağrısı hareketlerinden kaynaklanabilir eğilme bükülme çok :) belin ağrıdığında uzan dinlen :) ama demin de dediğim gibi şiddeti fazla ise dra gitmen gerek :) drun normal demiş bende de var sıkıntı yok yaniiiiiii :)

canım rahim kalınlığına göre transfer günü belli oluyor uygun kalınlık olunca 3. gün embriyosu ise 3 gün sonra 5. gün ise 5 gün sonra transfer oluyor :) inşallah gönlüne göre olurrrrrr :)

teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım ama inanırmısın ben embriyoların kaçıncı gün dondurulduğunu bilmiyorum. belki o zaman söylemişlerdir ama hiç hatırlamıyorum. kızımda çok rahattım doktoruma bırakmıştım her şeyi yine öyle yapmayı düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

aynen ben de onu merak ediyorum.. dahası dondurduktan sonra hemen ilk adette yaparlar mı falan diye . sizin neden cumartesi şart?

X