- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
Yakinlarda dondirikleri isitmak icin yola cikip sinifta kalanlardanim bende... Senin de uzulmeden toparlanabilmeni dilerim. Ne olacaksa o oluyor, onumuze bakabilmeliyiz.kızlar sonucum malesef negatif
canım ben 8. haftaya kadar kullandım bir sıkıntı olmadı aman kullanmayı ihmal etme o rahim dokusu için :) burda bir arkadaş yanlış anlama sonucu transferden sonra kullanmamış bebek tutunmuş ama kök salamamış demiş drben ondan duyunca saatlerine bile dikkat ettim alarm kurmuştum onun için :)
rabbim en kısa zamanda bu acılarını dindirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahkızlar sonucum malesef negatif
sağol canım içimi ferahlattın bana günde 3 defa verdi sen söyleyince bende alarmı kurdum hakkımızın hayırlısını nasip etsin yaradancanım ben 8. haftaya kadar kullandım bir sıkıntı olmadı aman kullanmayı ihmal etme o rahim dokusu için :) burda bir arkadaş yanlış anlama sonucu transferden sonra kullanmamış bebek tutunmuş ama kök salamamış demiş drben ondan duyunca saatlerine bile dikkat ettim alarm kurmuştum onun için :)
canım çok üzüldümkızlar sonucum malesef negatif
Nazar boncuklariyla sorayim nasilsin?iz? Saglikla ilerliyordur umarim her sey, guzel haberlerin olsun hep... Uzun suredir forumun yeni ara yuzu yogunluklar vs neler oldu kacirdim. Sevgiler
çok geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum zor günler geçirmişsinselam kızlar nasılsınız.uzunca bi süre giremedim.malum toparlanma aşamasındaydım.başımdan geçenleri anlatıyım size kısaca..iki tane dondurulmuş bebişlerimle çıktım yola ve hamile kaldım..bizdeki sevinci görmeliydiniz..6.haftaya girerken düşük yaptım malesef..kürtaj olmadım kendiliğinden sonlanmasını bekledik.her hafta bthcg değerim ölçüldü malum sıfırlanması lazım düşükte..4000lerden 400e indi.bi sonraki hafta kan değerim 800lere çıkmış bizde bi heyecanki sormayın demekki biri düştü diğeri duruyo dedik.kliniğe gittik apar topar..aaaa bide baktıkki diğer sıpa sol tüpe yerleşmiş dış gebelik oluşmuş..ultrasonda kalp atışını duyduk.nerdeyse tüp yırtılacakmış.hemen hastaneye yattım ve metexante yapıldı..nasıl pis bir iğne anlatamam çok can yakıyo..ve iğneyle kalp atışını duyduğum bebeğimi yok ettik yani öldürdük..hala kan değerim sıfırlanmadı halada ölçtürüyorum..artık iğnelerden her tarafım mosmor..öyle bşeyki kızlar çocuk fikrinden bile soğudum..çok yıprandım..bulupta kaybetmesi ne zormuş yarabbim..artık herşeyi zamanı bıraktım..tedavi falan yok artık..düşük yaptığımda eşim olana kadar yaptırırım senden hiç bişeyi esirgemem diyodu dış gebelikte artık benim hayatım tehlikeye girince asla diyo..ben senden çocuk falan istemiyorum hep benim yanımda ol yeter diyo ama ben...kahroluyorum ya dayanamıyorum artık..allahım sen büyüksün yarabbim benle beraber isteyen herkese ver..çok zor yaa gerçekten yoruldum artık
canım hayırlısı olsun gerçekten nasip diyecek bişey bulamıyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin sana bana hepimizekızlar sonucum malesef negatif
selam kızlar nasılsınız.uzunca bi süre giremedim.malum toparlanma aşamasındaydım.başımdan geçenleri anlatıyım size kısaca..iki tane dondurulmuş bebişlerimle çıktım yola ve hamile kaldım..bizdeki sevinci görmeliydiniz..6.haftaya girerken düşük yaptım malesef..kürtaj olmadım kendiliğinden sonlanmasını bekledik.her hafta bthcg değerim ölçüldü malum sıfırlanması lazım düşükte..4000lerden 400e indi.bi sonraki hafta kan değerim 800lere çıkmış bizde bi heyecanki sormayın demekki biri düştü diğeri duruyo dedik.kliniğe gittik apar topar..aaaa bide baktıkki diğer sıpa sol tüpe yerleşmiş dış gebelik oluşmuş..ultrasonda kalp atışını duyduk.nerdeyse tüp yırtılacakmış.hemen hastaneye yattım ve metexante yapıldı..nasıl pis bir iğne anlatamam çok can yakıyo..ve iğneyle kalp atışını duyduğum bebeğimi yok ettik yani öldürdük..hala kan değerim sıfırlanmadı halada ölçtürüyorum..artık iğnelerden her tarafım mosmor..öyle bşeyki kızlar çocuk fikrinden bile soğudum..çok yıprandım..bulupta kaybetmesi ne zormuş yarabbim..artık herşeyi zamanı bıraktım..tedavi falan yok artık..düşük yaptığımda eşim olana kadar yaptırırım senden hiç bişeyi esirgemem diyodu dış gebelikte artık benim hayatım tehlikeye girince asla diyo..ben senden çocuk falan istemiyorum hep benim yanımda ol yeter diyo ama ben...kahroluyorum ya dayanamıyorum artık..allahım sen büyüksün yarabbim benle beraber isteyen herkese ver..çok zor yaa gerçekten yoruldum artık
canım hayırlısı olsun gerçekten nasip diyecek bişey bulamıyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin sana bana hepimizeannelik tadılacak bi duygu hayatın en muhteşem lezzetiymiş meğerse... inşallah bizde tadarız bi gün
selam kızlar nasılsınız.uzunca bi süre giremedim.malum toparlanma aşamasındaydım.başımdan geçenleri anlatıyım size kısaca..iki tane dondurulmuş bebişlerimle çıktım yola ve hamile kaldım..bizdeki sevinci görmeliydiniz..6.haftaya girerken düşük yaptım malesef..kürtaj olmadım kendiliğinden sonlanmasını bekledik.her hafta bthcg değerim ölçüldü malum sıfırlanması lazım düşükte..4000lerden 400e indi.bi sonraki hafta kan değerim 800lere çıkmış bizde bi heyecanki sormayın demekki biri düştü diğeri duruyo dedik.kliniğe gittik apar topar..aaaa bide baktıkki diğer sıpa sol tüpe yerleşmiş dış gebelik oluşmuş..ultrasonda kalp atışını duyduk.nerdeyse tüp yırtılacakmış.hemen hastaneye yattım ve metexante yapıldı..nasıl pis bir iğne anlatamam çok can yakıyo..ve iğneyle kalp atışını duyduğum bebeğimi yok ettik yani öldürdük..hala kan değerim sıfırlanmadı halada ölçtürüyorum..artık iğnelerden her tarafım mosmor..öyle bşeyki kızlar çocuk fikrinden bile soğudum..çok yıprandım..bulupta kaybetmesi ne zormuş yarabbim..artık herşeyi zamanı bıraktım..tedavi falan yok artık..düşük yaptığımda eşim olana kadar yaptırırım senden hiç bişeyi esirgemem diyodu dış gebelikte artık benim hayatım tehlikeye girince asla diyo..ben senden çocuk falan istemiyorum hep benim yanımda ol yeter diyo ama ben...kahroluyorum ya dayanamıyorum artık..allahım sen büyüksün yarabbim benle beraber isteyen herkese ver..çok zor yaa gerçekten yoruldum artık
canım bişey sorucam sana bgn 6+4 günlük olduk gün içinse sık sık kasık ağrım var ara ara belimde ağrıyo sence normal mi sende de oldumu bunlar doktor kontrolümde çok şükür bebiş sağlıklı gözüktü ama merak ediyor insancanım iyiyiz çok şükürrrr :) darısı sana ve özlemle bekleyen diğer arkadaşlarıma
canım iyiyiz çok şükürrrr :) darısı sana ve özlemle bekleyen diğer arkadaşlarıma
canım hayırlısı olsun gerçekten nasip diyecek bişey bulamıyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin sana bana hepimizeannelik tadılacak bi duygu hayatın en muhteşem lezzetiymiş meğerse... inşallah bizde tadarız bi gün
İnşallah, dilekleriniz gerçek olsun... Hayırlısı ne ise o olsun.. Kimi zaman yılsak da kimi zaman çok heyecanla başlayıp hüzünle bitirsek de hep yeni umutlarımız olsun...canım geçmiş olsun bütün bu olumsuzluklar tabiki bizleri yıpratıyor. bizimle birlikte eşimiz ailemiz sevdiklerimizde yıpranıyor ama güçlü olmak zorundayız. bende ilk tüp bebeğimden 4 yıl sonra normal yolla hamile kalmıştım ama mono gebelik sebebiyle 9 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık. üzerinden 2 ay geçti hala toparlanamadım ama önümüzdeki ay dondurulmuşlarla kızım için tekrar denemek istiyorum. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canım bişey sorucam sana bgn 6+4 günlük olduk gün içinse sık sık kasık ağrım var ara ara belimde ağrıyo sence normal mi sende de oldumu bunlar doktor kontrolümde çok şükür bebiş sağlıklı gözüktü ama merak ediyor insan
canım rahim kalınlığına göre transfer günü belli oluyor uygun kalınlık olunca 3. gün embriyosu ise 3 gün sonra 5. gün ise 5 gün sonra transfer oluyor :) inşallah gönlüne göre olurrrrrr :)arkadaşlar benimde bir sorum olacak dondurulmuş embriyo transferinde transfer gününe karar verme şansımız varmı? yani şöyle söyliyim transfer gününün cumartesi olması şart benim için.
Okuyanlarınız vardır belki ama yine de görmeyenler için yollamak isterim...
Reel hayatta da bir arkadaşımın arkadaşı yazarı...
Dış gebelikle başlayan, bir sürü aksilikle ilerleyen ama sonu başarıyla biten tüp bebek hikayesinin aşamalarından bahsediyor...
Sevgiler
http://www.melinasmom.com/site/
canım kasık ağrıları sürekli ve çok şiddetli olmamak şartı ile normal :) bende de oluyor :) bel ağrısı hareketlerinden kaynaklanabilir eğilme bükülme çok :) belin ağrıdığında uzan dinlen :) ama demin de dediğim gibi şiddeti fazla ise dra gitmen gerek :) drun normal demiş bende de var sıkıntı yok yaniiiiiii :)
canım rahim kalınlığına göre transfer günü belli oluyor uygun kalınlık olunca 3. gün embriyosu ise 3 gün sonra 5. gün ise 5 gün sonra transfer oluyor :) inşallah gönlüne göre olurrrrrr :)
BENDE ADET OLDUM BUGÜN BU AY DONDURULMUŞ TRASFERİM OLACAK Bİ SORUN ÇIKMAZSA
arkadaşlar benimde bir sorum olacak dondurulmuş embriyo transferinde transfer gününe karar verme şansımız varmı? yani şöyle söyliyim transfer gününün cumartesi olması şart benim için.