Dondurulmus embriyo.

Aynen canim boy ve kilo falaz olmayinca kiloda fazla gostermiyor, ben bu gebelikte sadece hep gobek firladi arkadan bakan hamile oldumu bile anlamiyor ama onumu donunce dogum cok yakin olmali diyolar :) Kilo fazla takilma canim ama sut verirkende bogazdan ebn kesinlikle kesmedim, 2 yil sonra hamile kaldim kilonunda altina dustum. Hele simdi iki tane bebeklerimiz anne sutu nu verebildimiz kadar vermeliyiz. AYNEN canim 30 lu haftalrdan sonra insanin ici daha bir rahatliyor,.Hareketler filan daha net takip ediliyor , sanki 30 geldinmi daha 7_8 hafta bile olsa sanki cok az kalmis gibi geliyor insana. Kilo dan cok bebeklerin ciger gelisimi onemli, ama ne kadsr ele avuca gelirse o kadar kolay bakimida zaten dogduktan sonra kilolarin %8 en az gidiyor buda 1500-400 gr hatta fazlasi bile olabiliyor.

Evet emzirirken kisamazsin ama o zaman sadece abur cubur ve gereksiz seyler yememeye calisacagim bol bol su ve sivi seyler tüketmek gerekiyormus. Zaten 2 tane bebisle ugrasinca kosturmaktan kilolar daha cabuk gider heralde.. Su son aya girdim ya asil simdi bir telas sardi korkular,nasil yapacagim,iyi bakabilecekmiyim diye düsünüp duruyorum Allah yardimcimiz olsun.. Tabi bir yandan da merak sardi nasil olacaklar yüzlerini kafamda canlandirmaya calisiyorum fln ama olmuyor cok merak ediyorum, bizimkiler yüzlerini dogru düzgün göstermiyorlar sürpriz yapacaklar =) 36 haftada ciger gelisimi tamamlanmis oluyor diye biliyorum eger dogarlarsa sikinti yasamazlar sanirim yani insallah yasamazlar herseyleri tam olur. Biliyorum canim dogduktan sonra sislikler inince biraz kilo veriyorlarmis ama benim yasadigim yerde 1 hafta fln hastanede kaliyorsun heralde cikana kadar dogduklari kiloya dönerler,tabi insallah cok gitmezse..

canım ay ne güzel rabbimin izniyle sonunu bebişli olsun 4 gün arayla güzel haberler verelim burdan[/QUOTE]

inş güzel sonuçlanır bebişlerimizi alır geliriz hayırlısıyla güzel güzel haber veririz .

transfer sonrası dr yapman gereken dikkat etmen gereken bişeyler belirttimi bide transferden sonra ne kadar kaldın merkezde çok mu sordun ne :) hadi bakalım inş 12 gün su gibi geçsinnnn

ayyyyyyyy 1 aycik mi kaldi cok heyecanliiii:KK52::KK52: evet yaz mutlaka merak ederizzz :) su anda ne gorunuyor durum canim dogum normal mi olacak sezeryan mi?

1 aydan da az sayilir kuzum sorma heyecan doruktaa :KK52: Simdilik belli degil canim ben normal düsündügüm icin son zamanlar belli olacak biraz zor ikizlerde ama imkansiz degil dedi doktorum,tabiki en ufak bir risk olursa sezeryan olur bakalim zaman gösterecek hayirlisi..

Kızlar 19.haftalik ikiz hamileyim bugün dr bebeğin birinin eşinin aşağıda oldugunu söyledi sizde de böyle olan oldumu?

Evet emzirirken kisamazsin ama o zaman sadece abur cubur ve gereksiz seyler yememeye calisacagim bol bol su ve sivi seyler tüketmek gerekiyormus. Zaten 2 tane bebisle ugrasinca kosturmaktan kilolar daha cabuk gider heralde.. Su son aya girdim ya asil simdi bir telas sardi korkular,nasil yapacagim,iyi bakabilecekmiyim diye düsünüp duruyorum Allah yardimcimiz olsun.. Tabi bir yandan da merak sardi nasil olacaklar yüzlerini kafamda canlandirmaya calisiyorum fln ama olmuyor cok merak ediyorum, bizimkiler yüzlerini dogru düzgün göstermiyorlar sürpriz yapacaklar =) 36 haftada ciger gelisimi tamamlanmis oluyor diye biliyorum eger dogarlarsa sikinti yasamazlar sanirim yani insallah yasamazlar herseyleri tam olur. Biliyorum canim dogduktan sonra sislikler inince biraz kilo veriyorlarmis ama benim yasadigim yerde 1 hafta fln hastanede kaliyorsun heralde cikana kadar dogduklari kiloya dönerler,tabi insallah cok gitmezse..
Ne 1 haftami , burda sezeryan bile olsan 2 gun sonra yallah eve, kizlar 3 Ekim dogum, 5 Ekim Bayram :) en guzel bayrmaimiz olcak ins.

canım ay ne güzel rabbimin izniyle sonunu bebişli olsun 4 gün arayla güzel haberler verelim burdan

inş güzel sonuçlanır bebişlerimizi alır geliriz hayırlısıyla güzel güzel haber veririz .

transfer sonrası dr yapman gereken dikkat etmen gereken bişeyler belirttimi bide transferden sonra ne kadar kaldın merkezde çok mu sordun ne :) hadi bakalım inş 12 gün su gibi geçsinnnn[/QUOTE]

canım ben çok su içmeme rağmen aşırı derecede sıkıştım yukarıya transfere cıkınca bıraz boşaltılar suyu sonra transfer yaptılar 1 saat yattım sonra kalktım ilk üçgün sabah ve akşam jeli koyduktan sonra yürüyüş verdi ara sıra 5 dk evin içinde yürüyüşler yapabilirsin dedi.uzanma eğilme yasak 3 gün den sonra 1 saatlik yürüyüşler merdiven inme cıkmaya müsade verdi şimdilik uzanıyorum yatıyorum kalkıyorum canım

Ne 1 haftami , burda sezeryan bile olsan 2 gun sonra yallah eve, kizlar 3 Ekim dogum, 5 Ekim Bayram :) en guzel bayrmaimiz olcak ins.

Yok canim burada normal olursa 2 gün fln sezeryanda da en az 5 gün kaliyosun ve bu sürede cok iyi bakiyolar hem anneye hem bebeklere.. Tatil gibi bisey o hafta bebekleri tek emzirmekle ugrasiyosun =) Ayy hadi hayirlisi canim ne güzel dogum yapacagin gün simdiden belli insallah bebislerin beklediginiz günde gelir size bayram hediyesi olurlar =)

canım ben çok su içmeme rağmen aşırı derecede sıkıştım yukarıya transfere cıkınca bıraz boşaltılar suyu sonra transfer yaptılar 1 saat yattım sonra kalktım ilk üçgün sabah ve akşam jeli koyduktan sonra yürüyüş verdi ara sıra 5 dk evin içinde yürüyüşler yapabilirsin dedi.uzanma eğilme yasak 3 gün den sonra 1 saatlik yürüyüşler merdiven inme cıkmaya müsade verdi şimdilik uzanıyorum yatıyorum kalkıyorum canım[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun canım şu 12 günlük süre sonunda güzel haberler alırsın inş. bol su içmeyi ihmal etme
ya canım sana idrar sondası mı taktılar yoksa sürgü mü getiriyorlar ya küçük bi merkezde yaptırıyorum o yüzden eksik bişe olmasın diye uğraşıyorum en azından farklı bişe varsa talep edeyim diye uğraşıyorum benim jel günde 1 kere mesela onu sorcam bide eger seni yormazsan ilaç isimlerinide yazarsan çok mutlu olurum

1 aydan da az sayilir kuzum sorma heyecan doruktaa :KK52: Simdilik belli degil canim ben normal düsündügüm icin son zamanlar belli olacak biraz zor ikizlerde ama imkansiz degil dedi doktorum,tabiki en ufak bir risk olursa sezeryan olur bakalim zaman gösterecek hayirlisi..

hadi hayirlisi canim saglikla gelsinlerde nasil olursa olsun :) cok heycanliiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52:

kizlar benimde 3 ay once yumurta toplami islemim oldu hemen transferimi yapamadilar cunki bende polistik over sendromu oldugu ici n bir ay sonra yaptilar ve ilk pozitif olan deneyimimde sonuc negatife dondu bugun ise 5. gunum ve ikinci denemem 3 aylik dondurulmus embiriyolar bide daha fazla sa si oldunu duydunm bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar allah yardimcimiz olsun...

Merhaba.bugun tesadüfen yazdiklarinizi gordum okudum ve cok heyecanlandim.1tup 1 asilama olumsuz dan sonra simdi dondurulmus transfer yapilacak.8 adet dondurulmus embriyo var.hikayenizi heyecanla okudum.ikiz bebekleriniz olacakmis galiba belki dogmuslardu sagsaglim☺surecten biraz bahsedeemisiniz neler yasadiniz klinik ve doktorunuz nasildi

kizlar benimde 3 ay once yumurta toplami islemim oldu hemen transferimi yapamadilar cunki bende polistik over sendromu oldugu ici n bir ay sonra yaptilar ve ilk pozitif olan deneyimimde sonuc negatife dondu bugun ise 5. gunum ve ikinci denemem 3 aylik dondurulmus embiriyolar bide daha fazla sa si oldunu duydunm bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar allah yardimcimiz olsun...

canım merhaba :) inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin yada bebişlerin :)
sorunu tam anlamadım canım açıklar mısın :)

X