- 29 Eylül 2013
- 702
- 78
nannaaa dogurunca nasi haberimiz olcakk :)))
Haber veririm ben canimm merak etme yazarim mutlakaa =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nannaaa dogurunca nasi haberimiz olcakk :)))
Aynen canim boy ve kilo falaz olmayinca kiloda fazla gostermiyor, ben bu gebelikte sadece hep gobek firladi arkadan bakan hamile oldumu bile anlamiyor ama onumu donunce dogum cok yakin olmali diyolar :) Kilo fazla takilma canim ama sut verirkende bogazdan ebn kesinlikle kesmedim, 2 yil sonra hamile kaldim kilonunda altina dustum. Hele simdi iki tane bebeklerimiz anne sutu nu verebildimiz kadar vermeliyiz. AYNEN canim 30 lu haftalrdan sonra insanin ici daha bir rahatliyor,.Hareketler filan daha net takip ediliyor , sanki 30 geldinmi daha 7_8 hafta bile olsa sanki cok az kalmis gibi geliyor insana. Kilo dan cok bebeklerin ciger gelisimi onemli, ama ne kadsr ele avuca gelirse o kadar kolay bakimida zaten dogduktan sonra kilolarin %8 en az gidiyor buda 1500-400 gr hatta fazlasi bile olabiliyor.
inşaallah rahat bi transfer olur bebiş haberile
Haber veririm ben canimm merak etme yazarim mutlakaa =))
ayyyyyyyy 1 aycik mi kaldi cok heyecanliiii evet yaz mutlaka merak ederizzz :) su anda ne gorunuyor durum canim dogum normal mi olacak sezeryan mi?
Ne 1 haftami , burda sezeryan bile olsan 2 gun sonra yallah eve, kizlar 3 Ekim dogum, 5 Ekim Bayram :) en guzel bayrmaimiz olcak ins.Evet emzirirken kisamazsin ama o zaman sadece abur cubur ve gereksiz seyler yememeye calisacagim bol bol su ve sivi seyler tüketmek gerekiyormus. Zaten 2 tane bebisle ugrasinca kosturmaktan kilolar daha cabuk gider heralde.. Su son aya girdim ya asil simdi bir telas sardi korkular,nasil yapacagim,iyi bakabilecekmiyim diye düsünüp duruyorum Allah yardimcimiz olsun.. Tabi bir yandan da merak sardi nasil olacaklar yüzlerini kafamda canlandirmaya calisiyorum fln ama olmuyor cok merak ediyorum, bizimkiler yüzlerini dogru düzgün göstermiyorlar sürpriz yapacaklar =) 36 haftada ciger gelisimi tamamlanmis oluyor diye biliyorum eger dogarlarsa sikinti yasamazlar sanirim yani insallah yasamazlar herseyleri tam olur. Biliyorum canim dogduktan sonra sislikler inince biraz kilo veriyorlarmis ama benim yasadigim yerde 1 hafta fln hastanede kaliyorsun heralde cikana kadar dogduklari kiloya dönerler,tabi insallah cok gitmezse..
kızlar transfere gidiyorum 2 de yumuşlarım yada yumuşu almış olucam inşallah
canım ay ne güzel rabbimin izniyle sonunu bebişli olsun 4 gün arayla güzel haberler verelim burdan
Ne 1 haftami , burda sezeryan bile olsan 2 gun sonra yallah eve, kizlar 3 Ekim dogum, 5 Ekim Bayram :) en guzel bayrmaimiz olcak ins.
1 aydan da az sayilir kuzum sorma heyecan doruktaa Simdilik belli degil canim ben normal düsündügüm icin son zamanlar belli olacak biraz zor ikizlerde ama imkansiz degil dedi doktorum,tabiki en ufak bir risk olursa sezeryan olur bakalim zaman gösterecek hayirlisi..
Ne 1 haftami , burda sezeryan bile olsan 2 gun sonra yallah eve, kizlar 3 Ekim dogum, 5 Ekim Bayram :) en guzel bayrmaimiz olcak ins.
hadi hayirlisi canim saglikla gelsinlerde nasil olursa olsun :) cok heycanliiiiiiiiiiiiii
Sagol canim benim darisi basina bizden sonra seninde az kaliyor 30 dan sonra cabuk geciyor hazirlikti fln =) Allahim herkese bu duygulari yasamayi nasip etsin insallahhh
kizlar benimde 3 ay once yumurta toplami islemim oldu hemen transferimi yapamadilar cunki bende polistik over sendromu oldugu ici n bir ay sonra yaptilar ve ilk pozitif olan deneyimimde sonuc negatife dondu bugun ise 5. gunum ve ikinci denemem 3 aylik dondurulmus embiriyolar bide daha fazla sa si oldunu duydunm bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar allah yardimcimiz olsun...
canım merhaba :) inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin yada bebişlerin :)
sorunu tam anlamadım canım açıklar mısın :)