Dondurulmus embriyo.

Kızlar bu tutunma lekesini kaçıncı gün görmüştünüz?? Benim 8. Günüm hala görmedim 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım herkeste görülmeyebilir bu lekelenme lütfen canını sıkma az kalmış inşallah pozitifi görürsün dualrımız tüm bekleyenler için

canım önemli olan senin hazır olman canım milletin dediğine bakma lütfen ve bir dahaki denemende kimseye söyleme ben bu sefer kimseye söylemedim

canım bak ne güzel her şey yolunda gitmiş inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alıcaz inşallah

Ben ilk denememle hamile kaldim 5 yasinda kizim var simdi dondurulmuslarla tekra denedik oda tuttu ama daha kese gormeye gitmedim . Bana iki tane transfer ettiler.bakalim cuma kontrol var hersey yolundadir insallah

canım bende cuma günü saat 9 da umutta olucam sen kaçta gelicen belki karşılaşırız

canım bak ne güzel her şey yolunda gitmiş inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alıcaz inşallah

canım bende cuma günü saat 9 da umutta olucam sen kaçta gelicen belki karşılaşırız

Canim benim transferim yapildi ve sonucu aldim herşey yolunda yarin keseleri gormeye gidicem denizlideyim ama ben:)

Kizlar herkese merhaba. Benim dondurulmuslarla transferim Eylül'de olucak. O kadar düşünüyorum nasil olucak diye.. 2 Mayıs'da aldım negatıf sonucu. O zamandan sonra 15-17 günde bir adet görüyorum. Iki ay lekelenme... Şimdi adetin 18. Günü yine kahverengi bi akıntım var😔aranizda bir bilgisi olan varmi? ?? Bu sekilde transfer olurmu?

Womanly

Ben ilk denememle hamile kaldim 5 yasinda kizim var simdi dondurulmuslarla tekra denedik oda tuttu ama daha kese gormeye gitmedim . Bana iki tane transfer ettiler.bakalim cuma kontrol var hersey yolundadir insallah

Inşallah canim Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

canım önemli olan senin hazır olman canım milletin dediğine bakma lütfen ve bir dahaki denemende kimseye söyleme ben bu sefer kimseye söylemedim

Canim iyi yapmışsın soylememekle seni hatırlıyorum sanki bi onceki denemeleri aynı tarihtemi yapmistik acaba
bu defa bende kimseye soylemicem eşimle ben bilecegiz sadece ama nasil olur becerebilirmiyiz bilmiyorum

Canim cookk sevindim bebeginin iyi olmasina masallah kuzunaa Plesenta asagida olan cok hamile var cikar zamanla insallahh, digerinede cok takilma bebeginin gelisimi güzelse sorun olmaz sanirim doktorunda sorun olusturmaz demis hem,Allah korusun sorun olsa doktorlar hemen söylüyolar tereddütte kalma yani. Güven tabi annesi masallah bebegin saglikli annesine gelmek icin hizla büyüyoo =))

Canim benim transferim yapildi ve sonucu aldim herşey yolunda yarin keseleri gormeye gidicem denizlideyim ama ben:)
canım ben istanbulda oturuyosun zannettim canım inşallah bebişlerinin görürsün canım

Canim iyi yapmışsın soylememekle seni hatırlıyorum sanki bi onceki denemeleri aynı tarihtemi yapmistik acaba
bu defa bende kimseye soylemicem eşimle ben bilecegiz sadece ama nasil olur becerebilirmiyiz bilmiyorum

canım olabilir bende seni sanki hatıırlıyorum gibi bu benim 4.denemem canım 3 ay önce opu işlemi gerçekleşti. benim oshh riskim vardı cünkü bıraz vucudu dinlendireyim dedim hemde öğretmenim tatilde olsun istedim hayırlısı ile inşallah.ben diğer tedavilerimde söylemiştim herkese bu sefer.Kayınvalidemlerle aynı apartmandayım onlara bile söylemedim cevremdekiler istemedende beni daha strese sokuyorlar canım böyle kafam daha rahat

arkadaşlar bende önümüzdeki ay dondurulmuşlarla tedaviye başlamayı düşünüyorum. (Bu arada şükürler olsun rabbime ilk denememde 3 embriyodan sadece biri tuttu ve 4 yaşında bir prensesim var) bende kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum ancak çalışıyorum ve izin problemim var şubat ayında dondurulmuş embriyolar için 5 yılım doluyor. drum zaman kaybetmeyelim tutmazsa 2 - 3 ay dinlenip tekrar deneriz diyor. dondurulmuş transferde süreç tam olarak nasıl işliyor. hala anlayabilmiş değilim. adetimle başlatıp kaç günde bir kontrole gitmem gerekecek. rahim kalınlığı 8 mm olana kadar 2 günde bir dr mı gitmem gerekecek. eger böyle bir durum olacaksa şimdiden işten ayrılmam gerekecek.

canım ben haziranım 16 hastalandım 3.günü yani 18 haziranda ilk kontrole gittim sonra 15 gün sonra yani 1 ağustos ta tekrar cağırdı yarın kontrolum var salı günüde transferim olucak inşallah her merkezin prosüdürü farklı olabilir canım şimdiden hayırlı olsun tedavin

Canım teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Allahım dileyen herkese evlat nasip etsin ben bu duyguyu yaşadım çok şükür evlat kokusu bambaşka bişey şimdide kızımın ısrarı ile tekrar denemeye karar verdik. 2 ay önce normal yolla hamile kaldım hemde ikizdiler ama arada zar yoktu yapışık olma ihtimali vardı 9 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım zaten 6 haftalık olduklarında anlayabilmistim sevincimi 3 hafta yasayabildim şimdi o kadar çok korkuyorumki allahım tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin diye çok dua ediyorum

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmasın.bu arada başlıyacagın tedavin hayırlı olur

Evet canım cevredekiler dedigin gibi baskı yapiyor insan ister istemez onlar bilince psikolojik baski altinda hissediyor kendini bi dahaki denememde bende soylemicem bu arada meslektasmisiz:) tatili degerlendirmende iyi olmuş kendimi hazır hissetsem belki bende tatilde yaptirirdim ama gercekten istemiyorum birazda nasip buda Allahtandir diyorum...

allahım çıldırmak üzereyim ya ne kadar düşüncesiz insanlar var. nerdeyse 20 yıllık arkadaşımla az önce tlf konuştuk yaşadığım olayı anlattım (mono gebeliğimi aldırmak zorunda kaldığımı tekrar tüp bebek deneyeceğimi falan) arkadaş ya bana destek olacağına iyice moralimi bozdu kürtaj olmuşşun başından müsibet eksik olmaz evinin bereketi kesilir falan filan. ya ben neler yaşadım kolaymıydı bu kararı vermek benim için ama herşeyden önce düşünmem gereken çok şükür sağlıklı bir kızım var benim karar aşamasında yaşadığım psikolojik çöküntü yüzünden 4 yaşında kızım etkilendi her gece altına kaçırdı psikolojik destek aldık. kızım benim sürekli hasta olmamdan dolayı beni kaybedeceği korkusuyla altını ıslattığı ortaya çıktı. kolaymı kendi kararımla gebeliğime son verdim ama hep kızımı düşündüm ben iyi olmalıyım ki kızımada iyi bakabilmeliyim dedim. ben çocuğuma 1 ay boyunca mutfağa girip yemek bile yapamadım allahım şu insanlara akıl fikir ver insanların psikolojisini bozmaya ne kadar meraklılar.

canım önemli olan senin hazır hissetmen inan söylemeyerek iyi edersin kafan daha rahat şimdi

sagol canim benim insallah saglikla allaim bebisleri kucagimizaaa

canım malesef hayatımızın belli zamanlarında o kendi bilmez insanlar hep hayatımızda senin yaşadığın duyguları bilemediği için saçma sapan laflar etmiştir canım boşver sen takma şuna sevinmelisin arkadaşının gerçek yüzünü gördün bundan sonra ona daha farklı davranırsın tabiki anlayana

Haklısın gerçekten bu forumda beni anlayanlarin olduğunu bilmek yeter bana daha önce birisi yazmıştı bu süreçte kimseyle görüşmemek en iyisi diye ne kadar da haklıymış. Neyseki bu bana ders oldu kimseye anlatmam artık. Bu arada sen neler yaptın bugün kontrolün vardı sanırım

evet canım rahim kalınlığına bakıldı 9 mm gelmiş çok güzel dedi progestan iğneye başladım salı bir şey olmazsa transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…