Dondurulmus embriyo.

evet canım rahim kalınlığına bakıldı 9 mm gelmiş çok güzel dedi progestan iğneye başladım salı bir şey olmazsa transferim var

Çok sevindim canım hayırlısıyla güzel başladın devamı da güzel olur inşallah. Az önce eşimle konuşuyorduk tuhaf ama kızım için transfer yapıldığı günü hatırlayamadım farklı bir mutluluk içinde olduğunu biliyorsun heyecandan zaman durmustu sanki kaç saat hast. Kaldım onu bile hatırlamıyorum

slm kızlar benim de transferim 9 ağustosta yapılacak pazartesi günü kontrole gidecem 2 emriyoya karar verdik bakalım hayırlısı ıle olur inş. transfer öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz ya da neler yapıp nelere dikkat etmeliyim. şimdi kullandığım ilaç folidoce 1 kez estrofem günde 3 kez bide coraspin 1 kez.

sagol canim benim insallah saglikla allaim bebisleri kucagimizaaa

Canim Nanna kesinlikle hakli,riskli ve korkucak hic bsiey yok, cok sukur bak saka maka senin 20 hafta bitti,haftaya ben 30 hafta , nanna yakind adogurdu haberini verir.

Plesanta hekrsin geneli asagida benim kuzenler,yengeler oyleydi hep erken dogumdan korkdular ama birak erkeni 40 haftayi bile gectiler. Bebegin gelisimi yerinde olduktan sonra allahin izni ile hic bisey olmaz

Kizlar benim dis damaklarim hep kizardi acayip aciyor , Carsamba doktora gidicem bu neden olabilir?

kızlar akşamdan beri mide bulantılarım kaslarım kemiklerim o kadar ağrıyoki klavyede bile zor yazıyorum .önce terleme sonra üşüme başlıyor acaba anlamadan üşüttün mü yoksa kullandıgım ilaçların etkisi olabilir mi ama ben ilaçları daha öncede kullandım

Selam canim nasilsin bebisler nasil? Ben artik cok zorlaniyorum yaa oturdugum yerden zor kalkiyorum hic bisey yapamiyorum bir an önce dogum zamani gelsin istiyorum artik..
Bir ara bende de vardi canim normalmis dislerini yumusak dis fircasiyla fircala yoksa sertler kanatiyo dis etleri hamilelikten dolayi hassaslasiyo.. Doktorunada bir sorarsin ben sormamistim bir süre sonra gecti zaten insallah seninkide kisa zamanda gecer.

Iyim canim cok sukur, Carsamba randevum var sabirsizlikla bekliyorum tam 30+0 oluyoruz, bakalim.bebisler nasil,gorelim rahatlayalim! Benimde simdiden inanki ayni cok cabuk yoruluyorum daha tam yetisemiyorum hic biseye, karnim 9 aylik gibi, 38+0 da alcaz dedi doktor. Sen tam kac haftalik oldun? Kacinci haftada doktor dogum yaptircak? Eminimki son zamanlar daha zor olcak! Daha ne besik ne bir duzen yavas yavas artik basliycam buyuk ihtiyaclari gormeyi. Kanama oluyordu onemsemiyordum onemli degilde , sanki dislerim cekildi alt damaklar pancar gibi, carsamba doktora gideyim ne doycek ona gore disci ye gidicem.

Randevularin 2 haftada bir oluyor degil mi? Iyi oldu 2 haftaya düsmesi en azindan daha cabuk geciyor sanki =) Benim karnim 9 ayligi gecti sanki sokakta görenler garip garip bakiyor, herhalde bu kadin bu halde nasil geziyor dogurdu dogurcak diyorlardir Benim bugün 32. haftam bitiyor yarin 33 e girecegiz 38 mi oyy masallah valla benim doktor 36-37 gibi olur diyor o zaman 2500 kg yu geciyolar bende anca dayanirim zaten cok zorlaniyorum artik bir an önce ay sonu gelsin istiyorum. Cok zor gercekten canim bence yavas yavas hazirla benim hala yapilacak seylerim var ama gücüm yok malesef.. Neyseki annem gelecek dogumdan önce o yardimci olur yoksa bana kalirsa zorr.. Dis isi de kötü yemek yemeni de engeller ayy keske benide bisey engellesede yemesem cok kilo aldim Suana kadar 22 oldu daha 3 hafta fln var cok hizli aliyorum engelleyemiyorum hele su 2 aydir.. Vücudumda ödem de var ondan mi bu kadar cok cikiyor tartida bilmiyorum ama daha kilo almak istemiyorumm

3 hafta 2 gun aramiz desene , canim eminki zordur ben bugun oglanin pesine en 3 saat ayaktaydim, cabim cikti ustune bide mitfak alisverisi kaynanam yanima geldide allahtan o yardimci oluyor ama kadin bile sasdi sasirdi. Ben oglumun pesine kosusturmaktan ve fazla tuketemektennolsa gerek 10 kilo aldim 2 hafta onceki randevumde. Kilo gider takilma ne kadar kilo alirsan belki tasimani onkadsr etkiler. Ben sadece cabuk yoruluyorum oyle asiri bir karnim yok, ama sanki su son hafta baya buyumeye basladi. O yuzden kimse ikizden suphelenmiyor :) Odem olmasininda etkisi vardir, bende ilk gebeligimde 26 kilo almistim tek gebelikti dusun, senin ikiz! Benik doktor acil bisey olmadiktan sonra 38 hafta diyor ama bakalim hayirlisi ins.

kızlar allahım yardımcınız olsun :) doğuma az kalmış :) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleriiiiiiiiii :)

Evet canim benden sonra hemen sira sana geliyor =) Kaynananin gelmesine sevindim, bende annemi bekliyorum zorlaniyorum artik yardim edecek birilerini istiyorum. Senin bi de oglun var sana daha cok yardimci olmalari lazim valla.. Cok sükür kiloyu kaldirabilioyorum boyum uzun ve zayif hamile kaldim ondan doktorum kiloma hicbirsey demiyor vücudun kaldirir diyor ama ben kendimi kötü hissediyorum artik alismisim zayif olmaya kendimi dev gibi hissediyorum Bu arada 30 dan sonra cidden cok büyüyor karin, benimkide bu son ay birden kocaman oldu =) Icimi rahatlattin canim ya insallah kisa sürede gider bu kilolar.. Benimkide gittigi yere kadar diyor ama 37 en fazla olur herhalde,saglikli olsunlar kilolari iyi, gelisimleri iyi olsunda ne zaman gelmek istiyolarsa o zaman gelsin bebislerimiz =)

kızlar allahım yardımcınız olsun :) doğuma az kalmış :) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişleriiiiiiiiii :)

Sagol canim evet az kaldi darisi basina insallah canim =) Allahim hepimize saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallahh
Sen ne durumdasin canim gördünmü bebisini? =)

aycen nasılsın canım ya stresmi yaptın yoksa yarındı değilmi senin transferin

Kızlar herkese merhaba . Bugün dondurulmuş embryo için tedaviye başladık. 3 adet iyi kalitede embryom varmış. 2si 8 hücreli 1i 6 hücreliymiş bunlar 3. Gün dondurulmuşt çözüldükten sonrada 5. Güne bekletilecekmiş. Aklıma bişey takıldı ya hepsi kaliteli dedi ama 3. Gün embryosu 6 hücreli iyi bişey değilki nasıl kaliteli oluyo?

canım inan ben ilk denememdede kaçıncı gün oldugunu kaç hücreli olduğunu sormamıştım belkide bize söyledilerde ben heyecandan dikkat etmedim ama kafam çok rahattı olacağına o kadar inanmıştımki kafamı böyle şeylerle hiç yormadım. şimdi sizlerin böyle söylediklerinizden sonra düşünüyorumda dondurulmuş 4 embriyom var hastahanede onlarında ne durumda olduğunu bilmiyorum sormayacağımda ben ilkinde her şeyi doktoruma bıraktım yine aynı şeyi yapıcam. sen kendini fazla dinleme derim ben rahat ol doktoruna güveniyorsan bırak bildiği doğruyu yapsın herşey zaten eninde sonunda Allahın izniyle gerçekleşir. rabbim alnımıza yazdıysa gelecektir bebişlerimiz.

Sagol canim evet az kaldi darisi basina insallah canim =) Allahim hepimize saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallahh
Sen ne durumdasin canim gördünmü bebisini? =)

amin canım :) 2 hafta önce gördük bebişi :) kese için gitmiştik kalbi de atıyordu şükür :) haftaya salı kontrol var bakalım :) allahım yardımcımız olsun :)

amin canım :) 2 hafta önce gördük bebişi :) kese için gitmiştik kalbi de atıyordu şükür :) haftaya salı kontrol var bakalım :) allahım yardımcımız olsun :)

Oyy masallahh kuzuna Insallah her kontrolun birbirinden güzel olur harika bir hamilelik gecirirsin canim benim =)

saol canimcim, ilk basta epey takitimda simdi uzulmuyorum biseycik olmaz insallahh, bi kac doktora daha sordum sorun degil dediler hayirlisiyla bi kucaklasaydik bebeleri hepimiz rahatlasaydik :))) dis eti hassasiyeti bendede oluyor canim normal yaziyor her yerde..
hadi guzel haberlerinizi bekliyorummm ikiz anneleriiii :)

Aynen canim boy ve kilo falaz olmayinca kiloda fazla gostermiyor, ben bu gebelikte sadece hep gobek firladi arkadan bakan hamile oldumu bile anlamiyor ama onumu donunce dogum cok yakin olmali diyolar :) Kilo fazla takilma canim ama sut verirkende bogazdan ebn kesinlikle kesmedim, 2 yil sonra hamile kaldim kilonunda altina dustum. Hele simdi iki tane bebeklerimiz anne sutu nu verebildimiz kadar vermeliyiz. AYNEN canim 30 lu haftalrdan sonra insanin ici daha bir rahatliyor,.Hareketler filan daha net takip ediliyor , sanki 30 geldinmi daha 7_8 hafta bile olsa sanki cok az kalmis gibi geliyor insana. Kilo dan cok bebeklerin ciger gelisimi onemli, ama ne kadsr ele avuca gelirse o kadar kolay bakimida zaten dogduktan sonra kilolarin %8 en az gidiyor buda 1500-400 gr hatta fazlasi bile olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…