Dondurulmus embriyo.

canım maşallah :) rabbim bu sefer ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip eder

kızlar aranızda pko lu olup da dondurulmuşları tutan var mı?

Meraba canım malesef bende bi pkoluyum, ilk denemede gebe kaldım 2 aylıkken düşük yaptım, 2. deneme dondurulmuşla oldu tutmadı maalesef, ekimde kalan dondurulmuşları tekrar deniycem, inşallah sen hamile kalırsında banada umut olursun, çünkü çok araştırdım ve dondurulmuşlarla hamile kalan çok daha fazla kişi var ama ben kalamadım ve oyüzden genetik testlerimi yaptırıp diğer dondurulmuşları öyle denemek istiyorum, tedavi sürecinde banada yazarsan sevinirim...

Merhaba arkadaşlar,

Benim başımdan da bir çok olay geçti. Kısaca anlatmam gerekirse;
1) 7 haftalık bir düşük (normal yolla hamile kalmıştım)
2) kimyasal gebelik (normal yolla hamile kalmıştım)
3) Aralık ayında tüp bebek denedik ilk kez dış gebelikle sonuçlandı.

bunların hepsini 1 sene içinde yaşadım malesef.
yarın dondurulmuş olan 1 adet embriyo transferim olacak Allahımın izniyle. 3. gün 8 hücreli.
fakat en büyük çekincem geçen sefer sonda ile doldurmuşlardı, ameliyathaneden odaya inene kadar zor bekledim ve hemen idrarımı yapmak zorunda kaldım. Gerçi doktorum yapıcaksın tabiki bundan dolayı bir problem olmaz diyor. Ne biliyim sadece o kısım beni zorluyor. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum.

Benimle birlikte transfer olacak olan var mı acaba?

Bu arada çok mutlu oldum topiğe girince nerdeyse herkes hamile. Darısı başıma. Allahım isteyen herkese versin inş.

Amin canım InşAllah Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bugün tedavi gördüğüm yeri aradım senin söylediklerini söyledi biz ikiz gebelikte ikili üçlü testleri yapmıyoruz dedi giittigimde sadece ayrıntılı ultroson istegecegim İnşAllah anlayışlı karşılaşırlar :26:

Yeni tedavin hayırlı olsun canım İnşAllah güzel haberlerinide yazarsin bende çok sıkışık girmiştim transfere sonda taktılar çıkıverdi sonra sürgü tuttular odama çıktığımda tuvalete kalktım yavaş yavaş bi sorun olmaz canım boşuna endişelenme

inşallah canım. bugün heyecan bastı beni. hayırlısıyla yarın eve geldiğimi bir görebilsem. Sonra bekle bakalım 12 gün.:44:

Zorlada kalkip kan almazlar herhalde canim, dersin tedavi gördügüm yer yapmami önermedi sonuclarin yüksek cikabileceginden korkuyorum sadece ultrasonla bakarmisiniz dersen eminimki daha da istemezler sonucta karari verecek olan sensin,tek gebelikte bile istege göre yapiyorlar mecbur degilsin buna.. Tabiki tek gebelik olsa yapmak en güzeli ama ikizlerde bütün doktorlar yapmak istemiyorlar bir bildikleri vardir diye düsünüyorum..

Allah yardımcın olsun canım. Miniğin sana tutunsun inşallah Bana sonda takmamışlardı. Odama çıkınca yarım saat 45 dakika bekledim. Çok zor oldu ama dayandım Yine de bence Allah nasip ettiyse her türlü olur. Sen bol bol dua et. Bunlar bahane

Bildiğim kadarıyla ikizlerde 2 li 3 lü test yapılmıyor. Doktorlar hatalı sonuç verdiğini söylüyorlar. Sadece ayrıntılı yapıyorlar. Zaten önemli olan da ayrıntılı ultrason.

40 yaş coşkusu yaşayan yumurtalarım yüzümden 2. kez dondurulmuş transferim ertelendi Şaşkınız, doktorum arayıp söz dinlemeyen yumurtalarım hakkında bilgi verdiğinde daha önce sadece 1 kişide benzer durum yaşadığını paylaştı :) Yeni regl ile daha agresif, normal siklusu kullanacağımız bir protokolle ilerleyeceğiz... Şaka gibi aslında eğer kandaki progestron,e2 değerlerine bakılıyor olmasa belki de boşu boşuna transfer olacaktı... Onca ilaca, bantlara rağmen yumurtlamamam gerekiyor bakalım :)

Tedavisi süren herkese bol şans diliyorum... Pozitif sonuçları alanların katlanan değerleri, görüntülenen keseleri, duyulan pıt pıtları daim olsun...

Transfer sonrasındaki "sıkışıklık" dayanılır gibi değil, boşalttığınızdaki rahatlama da "anlatılır" gibi değil Dolayısıyla oldukça zorluyor, zorlananlar için nacizane önerim yetişkinler için olan büyük beden bezden edinmeleri... (benim transfer günü çantamda hazır duruyor ama yumurtalara söz geçirene kadar beklemede) sonda, sürgü vs ile uğraşmak, dayanamadım kalktım bir şey olur mu? endişesi duymaktan daha iyi olacaktır... Haznesi oldukça geniş, yan cırt bantları ile de kolayca takılıyor. Rahat rahat işinizi görürsünüz sanırım

Sevgiler

Ben de buna yakın bir durum yaşamıştım. Şöyle ki ; aralık ayında dondurulmuş tedavime başladım. Doktorum doğal siklus uygulayalım dedi. Ultrason muayenelerine gittim geldim. Benim yumurta hiç büyümedi Rahim kalınlaşmadı. Dolayısıyla doğal siklus yalan oldu. Tedavi iptal edildi. Sonraki ay ilaçlı takip yaptılar. İlaçlı takiple sonuca ulaştım.

Kızlar benim canım kahve istiyo içsem olurmu ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Transfer sonrası yapılmaması gerekenlerin içinde kahve yo yazıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar aranızda pko lu olup da dondurulmuşları tutan var mı?

merhaba canım bende pko lu olup ikinci tüp bebek denemeyi dondurulmuşla deneyip çok şükür hamile kalanlardanım :)
şu an 17+5 günlük erkek annesi adayıyım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip ederse eğer. hamdolsun herşey yolunda gidiyo.
umutlu ol Allah ın izniyle olur

canım normalde bir bez seriyolar oraya ucunu sana veriyolar bezin (transfer sonrası) hemen oracıkta tattığın yerde idrarını yaptırıyolar hiç bir yere damlamıyo akmıyo sonra hasta bakıcı alıyo onu... sonda takmıyolar bazen snda enfeksiyon yapabiliyomuş, eger böyle bir sistem yoksa sürgü iste merak etme hiç bir yere akmıyo hasta bakıcı altına yerleştiriyo sonra alıyo kalkma saatin dolana kadar canımmm...rahat rahat koyver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…