Dondurulmus embriyo.

Canim benimm dur hemen kötü düsünme belki bebegin geriden geliyordur cok var öyle geriden gelip sonra haftasini yakalayan.. Insallah haftaya güzel haberlerle gelirsin canim dualarim seninle

Canim benimm dur hemen kötü düsünme belki bebegin geriden geliyordur cok var öyle geriden gelip sonra haftasini yakalayan.. Insallah haftaya güzel haberlerle gelirsin canim dualarim seninle

Duana çok ihtiyacım var cnm bugün birazda kan geldi çok korkuyorum ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı (((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duana çok ihtiyacım var cnm bugün birazda kan geldi çok korkuyorum ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı (((

Canimm aglayipta bebegini de etkileme lütfen elinden geldigince iyi düsün pozitif ol inan kötü düsünmenin hic bir faydasi yok, elini karnina koy ve bebeginle konus, dua et tatlim dua etmekten baska caremiz yok Rabbim insallah bebegini sana bagislar onu sagsalim kucagina almani nasip eder..

canım benim duygular karşılıklıben macuna devam ediyorum sonra doktora gideceğim ultrasonda kistlerde değişiklik olduğunu görürsem diğer macunu alacağım değişiklik yoksa Ramazandan sonra kalan son 3 yavru için tekrar dondurulmuş tedavisine başlayacağım.düşündüğüm gibi giderse sen,ben ve havva12 Temmuzda tekrar heyecanlı bir dönemi paylaşacağızhakkımızda hayırlısı inşaALLAH

canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun cennette meleğin seni bekleyecekbende temmuz ayında tekrar başlarım diye düşünüyorum.rabbim inşaallah yavrularımızı bize bağışlasın

canım hemen kötü şeyler aklına getirme büyük bir ihtimal önceki yaşadıklarından dolayı daha dikkatli davranıyorlar.herşey yolundadır canım kalbini ferah tut.Rabbim bu mübarek kandil gecesinin hürmetine yavrularını sana bağışlasın.sağlıkla vaktinde kucağına almanı nasip etsin

canım yaaaa inşaALLAH atak yapar yavrun kalp atışları görülür.Rabbim benim yaşadığımı sana yaşatmasın.ALLAH'ım sen yardım et...

Cnm sende ne kisti vardi unutmusum ben inss onemli bisey degildir yedigin macun sifa olsun inss
canım seninde mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaALLAH

Amin cnm insss

canım benim üzülme nolur...rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebişini sana bağışlasın bitanem..üzüldükçe durumun ağırlaşır..lütfen stres yapma..dua et bol bol..ağlama nolur kendine çok dikkat et

canım ne olur kendini yıpratma inşallah bebişin senle ve hayırlısı ile kucağına alacaksın :)

canım inşallah temmuz uğurlu gelirde üçümüzün yüzü güler :) buradan paylaşırız güzel haberleri :)
kist mi vardı sende canım :)

aşkııııımmm evet yeniden birlikte çıkıcaz bu yola inşallahhh ayy inşallah bu defa Rabbim nasip eder çok mutluyum ya böle eski arkadaşlarımla tekrar yola çıkacağım içinnnn İNŞALLAHHH HEYCANLA BEKLİYORUUUUMMM

AMİİİNNNN inşallah bitanemmm biiznillah...

canım sakin ol hiç korku panik yapma bak böyle çok olan arkadaş var ağlama kendini üzme yat dinlen geçicek inşallah Allahım korusun meleğini... progestan iğne kullanıyomusun ... proluton depot vuruyo doktorlar aslında kanama olunca sonra kesiliyo.. hiç bişey olmiycak üzme kendini bol bol dua et kan sulandırıcılarda kanama yapabiliyo... kan sulandırıcı ne kullanıyosun

gitmedınmı sen doktora canmmm sakın olmaya calıs neolur allahım su mubarek gecede yuzune baksınnn

kızlar burayı genel olarak okudum ama dondurulmuş tek transferlerin de tutma oranı iyi mi yoksa hep 2donmus mu konuluyor?tek buz bebekle gebe kalan var mı?

slm kızlar..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim gerçekleşecek allahın izniyle..çok heycanlıyım....dualarınızı eksik etmeyin benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…