Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun cennette meleğin seni bekleyecekbende temmuz ayında tekrar başlarım diye düşünüyorum.rabbim inşaallah yavrularımızı bize bağışlasın
Benimde ilk hamileliğimi öğrendiğimde kese görülmemişti bir hafta sonra gittiğimizde kese görüldü kalp atışı var dendi başka bir doktor ben kalp atışını duymadim dedi çok stres yapmıştım şimdi haftasına göre öndeler maşallah sende hemen kürtaj olma bekle canım aklına kötü birşey getirme iyi haberlerini bekliyoruz
canım sakin ol hiç korku panik yapma bak böyle çok olan arkadaş var ağlama kendini üzme yat dinlen geçicek inşallah Allahım korusun meleğini... progestan iğne kullanıyomusun ... proluton depot vuruyo doktorlar aslında kanama olunca sonra kesiliyo.. hiç bişey olmiycak üzme kendini bol bol dua et kan sulandırıcılarda kanama yapabiliyo... kan sulandırıcı ne kullanıyosun
canım 8inci 9uncu haftaya kadar görülüyor atışlar sabırlı olman lazım ne olur üzme kendini kese göründüyse Allahtan ümit kesilmez
Canım benim daha önceden çok az lekelenme olmuştu bende jeli bıtakıp günde iki tane iğne oldum herhalde iğne bebeğime zara verdi şimdi iğneyi bıtaktım jele geçtim günde iki tane jel kullanıyorum göbekten yapılan iğneyide hergün kullanıyorım pıhtı sorunu olduğu için
Allah kimsye yaşatmasın sağlıklı bebekler nasip eder inşallahhhh
Canım benim daha önceden çok az lekelenme olmuştu bende jeli bıtakıp günde iki tane iğne oldum herhalde iğne bebeğime zara verdi şimdi iğneyi bıtaktım jele geçtim günde iki tane jel kullanıyorum göbekten yapılan iğneyide hergün kullanıyorım pıhtı sorunu olduğu için
Allah kimsye yaşatmasın sağlıklı bebekler nasip eder inşallahhhh
Slm kızlar benim 2 tane transfer edildi dondurulmuş pek belirtim yok 22 mayıs transfer günüm 2 haziranda sonuca baktıracaz inş Rabbim hayırla sonuçlandırır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MAŞALLAH CANIM inşallah Rabbim nasip ederde hamiş olursun canım
kızlar aranızda pko lu olup da dondurulmuşları tutan var mı?
Kizlar bugun sonuclari aldim cok sukur hersey yolunda , kendi doktorum yoktu. Baska bayan bir doktor cok guzel.ilgilendi. iki bebeginde cok iyi aldini sadece sagadakinin asiri hareketli oldu icin yuzunun resmink cekilemedini, tekrar cekilmesinin tavsiye edildini soyledi. Doktor anormal bisey olsa hemen alirlarlardi dedi icim rahatladi. Sagdaki zaten hic durmuyo surekli oynuyo masallah soldaki daha az hareketli ve bazen endiselwndiriyor. Teknisyen neden oalrak sagdakinin plasentasi cok daha ince, yoksa ikiside asiri hareketli dedi. Allah yardimcim olsun. Bi daha 15 gun sonra gidicez. Hepinize desteginiz icin tek tek tesekurler. Aldim kilolar hastalikla got yine 61 kilo olmusum yani dhaa 4 kilo almisim 19+6 oldum ama yiyemiyorum doktor endiselenme bebeklerin gelisjm ve kilosu normal dedi. Bol bol su iciyorum anca.
Canım ben pkoluyum. Metformin kullanıyorum. Dondirik bebişimle hamileyim. Darısı başına..
canım ALLAH kucağına almayı da nasip etsin.benim de haziranın 8 inde transferim olacak nasip olursa.bu dondurulmuşlardan önce kan tahlili yapmıyorlar benim gittiğim merkezde.sana yaptılar mı? bir de adetinin kaçıncı gününde transferinin olduğunu hatırlıyor musun? buarada ben de metformin kullanıyorum yaklaşık 2 aydır.
Canım ben pkoluyum. Metformin kullanıyorum. Dondirik bebişimle hamileyim. Darısı başına..
canım ALLAH kucağına almayı da nasip etsin.benim de haziranın 8 inde transferim olacak nasip olursa.bu dondurulmuşlardan önce kan tahlili yapmıyorlar benim gittiğim merkezde.sana yaptılar mı? bir de adetinin kaçıncı gününde transferinin olduğunu hatırlıyor musun? buarada ben de metformin kullanıyorum yaklaşık 2 aydır.
Kan tahlili yapılmamıştı. İlaçlı takip yapılıyordu bana. Ultrason muayenesine göre transfer günü verdiler. Transfer günü gittim. Transfer oldu. Adet tarihim 19 Ocaktı. 5 Şubatta transferim oldu.
Dondurulmuşlarla bebek sahibi olma yüzdesi diğeriyle aynı mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım .demek ki her yer aynı yapıyor.teşekkür ederim :) benim de senin gibi 18.gün yapılacak transferim.inşallah benim de tutar.bu üçüncü denemem.eşimde sorun yok.tek problemimiz pkoKan tahlili yapılmamıştı. İlaçlı takip yapılıyordu bana. Ultrason muayenesine göre transfer günü verdiler. Transfer günü gittim. Transfer oldu. Adet tarihim 19 Ocaktı. 5 Şubatta transferim oldu.
Selam Sılanaz
Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Ben de 18+2 'deyim. 13 Haziranda ayrıntılı randevum var. İnşallah benim de herşey iyi çıkar. Senin ikiz sanırım. Allah bağışlasın. Cinsiyetleri belli mi ?