Dondurulmus embriyo.

Reyyancim arkadasim cok teskkurler.okadr bilgisizce girdikki bu yola ve allah razi olsun bu forumdan surekli birsey ogreniyrum.aha 2gun oldu esrofemebaslayali.doktir artirarak kullanmami onerdi ve yazdi . Simdi 2kullaaniyorum.sonra 3 kullanicam .haftaya 4 adet gunde.ve 5aralikta ultrasona cagirdi o gun gelsin bi muayene edip ona gore karar vericem dedi.transfere karar verecektir degilmi? Ilk denemem oldugundan saskinim biraz ne olacak nasil sirasi .

evet canım rahmine bakacak ona göre gün verecek sonra da inşallah böyle olacaksın :KK49: uygun kalınlığa ulaşmış mı diye bakacak :KK16: estrofemi devlet sorun çıkarıyor siz eczane ile konuşunda zorluk çıkartmasınlar olur mu devlet günde 1 taneye onay veriyormuş tanıdık eczane bulun bol şans canım....

evet canım rahmine bakacak ona göre gün verecek sonra da inşallah böyle olacaksın :KK49: uygun kalınlığa ulaşmış mı diye bakacak :KK16: estrofemi devlet sorun çıkarıyor siz eczane ile konuşunda zorluk çıkartmasınlar olur mu devlet günde 1 taneye onay veriyormuş tanıdık eczane bulun bol şans canım....

Aa bu durumu bilmiyrdum.ama transferim ertelendiginde yarim kutu estrofem kalmisti bi kutu daha alsam yeter heralde hemen bi sayayim bakalim yetmezse bi tanidik bulayim hemen cok cok sagol canim

Aa bu durumu bilmiyrdum.ama transferim ertelendiginde yarim kutu estrofem kalmisti bi kutu daha alsam yeter heralde hemen bi sayayim bakalim yetmezse bi tanidik bulayim hemen cok cok sagol canim

benim tedavim esnasında doktor günde 2 ye çıkardı ve vermediler senin aklında olsun dedim....

herkese selam ilk denemem olmadı şimdi donmuş embriyolarım için tekrar start verdim yarın ilaçlarıma başlıyorum...neler tavsiye edersiniz? birde esfo... işte o ilaç günde 3 dedi 1 hafta sonra görmek istedi doktor.folibolda günde 1 verildi bu kadarcık...

herkese selam ilk denemem olmadı şimdi donmuş embriyolarım için tekrar start verdim yarın ilaçlarıma başlıyorum...neler tavsiye edersiniz? birde esfo... işte o ilaç günde 3 dedi 1 hafta sonra görmek istedi doktor.folibolda günde 1 verildi bu kadarcık...

Canim merhaba bende ilk defa transfer yaptiricam ..bana sa estrofem .coraspin ve folik asit verdi.estrofem 2 ile basladim c.tesi. yarin 3kullanicam pazara kadr .p.zteside 4adet persembeye kadar ..persembe kontrol insallh.seni erken cagirmis ben iki hafta kullanicm ;(( ilk deneyim oldugundan sabirsizim biraz ama demek benim vucudumda bu surede cevp verecek..rabbim hepimizun yardimcisi olsun

Ne güzel senin doktorun 1 hafta sonra kontrole çağırmış benim doktorum 13 gün sonra gel dedi :)
Benimde ilk olacak 8 gündür estrofem kullanıyorum 5 gün sonra kontrole gidicem meraktan çatlıcam ...
Bende folbiolu günde 1 tane içiyorum bide benexol içiyorum
Şimdiden hayırlı olsun cnm herşey güzel giderde biran önce iyi haberler alırsın

Benimde ayni şekilde cagirdi direk 13. Gittim 4 gün sonrada transfer oldu.. Opu olmadigi için öyle kabizlik falan olcagini düşünmüyorum
Benim maalesef devam etmedi uzgunum

Ben bu mesajı yeni görüyorum negatif sonuçmu aldın :KK43:(
Üzüldüm yazacak bişi bulamadım napıcaksın şimdi normal yollarda hamile kalırsın inşallah allah yardımcın olsun cnm ...
Tanımadığım birinden bile olumsuz sonuç aldığımda çok üzülüyorum ben negatif sonuç almış gibi oluyorum en kısa zamanda bebiş haberi alırsın cnm ...

benimde gecen pazar tranferim oldu kizlar yani bugun 4.gunum hicbisey yok simdilik ne agri nede baska bisey ilerki gunlerde ne olur bilemem.12 gun sonra kan testi hayirlisi allahtan artik.beklicezz

iyi aksamlar kizlar....

ribambo,nese77,kalbimdesin ve diger arkadaslar
nasilsiniz uzun zamandir yazmiyorum kizlar ama bu sure icinde yasadiklarimi size anlatmak istiyorum hatirliyorsaniz en son test tarihini bekliyordum 10.gun yaptirdim 4.5 cikmisti ben uzulmustum sonra bekledim gununde gidince degerlerim 19 a yukseldigini gordum.doktor iyiki ilaclari birakmamisiz dedi. 27sinde cagirdi.tabii ben yine bekliyorum saskin sekilde pazar gunu lekelenme seklinde kanamam oldu hemen dusuk ignemi yaptirdim ve aspirini kestim.dusuk ignesini zaten bes gunde bir yaptiriyorum.erken yaptirdim.kahverengi lekelenmelere devam.bugun gittim kan testim sekizyuzlerde umudum yine gitmisken.muayneden once yine lekelenme seklinde kanama ve kahverengi leke dusunun pedle dolasiyorum. doktot bekliyecegiz dedi... su an allahima dua edip bekliyorum..burada arkadaslara tavsiyem testlerinizi lutfen gununden once yapmayin hemen umutsuzluga kapiliyoruzz. lutfen sizden rica ediyorum dayanin test gunune kadar.zor oldugunu biliyorum ama o hatayi yaptim ben iyikide doktor ilaclari kestirmedi erken yapilan testi kabul etmiyorum dedi.simdi hersey rabbimin elinde ol derse olacak zaten.bebegim benimle kalmak istersr kalicak...

mrb arkadaslar hepinize iyi aksamlarrrr

benimde gecen pazar tranferim oldu kizlar yani bugun 4.gunum hicbisey yok simdilik ne agri nede baska bisey ilerki gunlerde ne olur bilemem.12 gun sonra kan testi hayirlisi allahtan artik.beklicezz
cnm hayirli olsun insss guzel haberle sonuclansin transferin.....
iyi aksamlar kizlar....

nasilsiniz uzun zamandir yazmiyorum kizlar ama bu sure icinde yasadiklarimi size anlatmak istiyorum hatirliyorsaniz en son test tarihini bekliyordum 10.gun yaptirdim 4.5 cikmisti ben uzulmustum sonra bekledim gununde gidince degerlerim 19 a yukseldigini gordum.doktor iyiki ilaclari birakmamisiz dedi. 27sinde cagirdi.tabii ben yine bekliyorum saskin sekilde pazar gunu lekelenme seklinde kanamam oldu hemen dusuk ignemi yaptirdim ve aspirini kestim.dusuk ignesini zaten bes gunde bir yaptiriyorum.erken yaptirdim.kahverengi lekelenmelere devam.bugun gittim kan testim sekizyuzlerde umudum yine gitmisken.muayneden once yine lekelenme seklinde kanama ve kahverengi leke dusunun pedle dolasiyorum. doktot bekliyecegiz dedi... su an allahima dua edip bekliyorum..burada arkadaslara tavsiyem testlerinizi lutfen gununden once yapmayin hemen umutsuzluga kapiliyoruzz. lutfen sizden rica ediyorum dayanin test gunune kadar.zor oldugunu biliyorum ama o hatayi yaptim ben iyikide doktor ilaclari kestirmedi erken yapilan testi kabul etmiyorum dedi.simdi hersey rabbimin elinde ol derse olacak zaten.bebegim benimle kalmak istersr kalicak...
ayyy cnm cok sevindim allah tamamina erdirsin insss bolbol dinlen bebegin seni simsiki tutsun cnm insss

iyi aksamlar kizlar....

Cok sevindim canım. İnsallah sana doğurana kadar sımsıkı tutunsun.

iyi aksamlar kizlar .....

rimambo bu hafta dr gidecektin cnm ne oldugittin mi inss hersey yolundadir

Canim benim benimde bugün 3. Günüm bende de hic bisey yok inşallah ikimizin de yüzü güler gelişmeleri yazalim birbirimize canim

merhaba kızlar benimde haftaya çarşanba transferim olcak allah nasip ederse banada dua edin inşallah

X