- 8 Kasım 2013
- 795
- 26
Allah sağlıklara kucağına almayı nasıp etsın tatlım.
Insallah celil cumleyle herkese tattirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıklara kucağına almayı nasıp etsın tatlım.
canım benim çok sağol bende öyle olmasını ümit ediyorumsana da yavrularınada maaşaALLAH canım hamileliğinin sorunsuz geçmesini dilerim
Canım o bel ağrıları bendede var. Şimdi hatta otururken bile var. Yanlanmak istiyorum sürekli yan yatış yani. O korkulara gelince katlanarak çoğalıyorda azalmıyor. 28. Haftadayım. Ve hala korkular var. 32 bitsin rahatlarım diyorum. Sonra 35 bitsin rahatlarım deriz. Bitmez yani. Cinsiyetiniz bellimi.
Slm cnm bnde üçüzlerime hamileym kimseye soylmyrm sende soyleme nazar olur
Korkuların nedenini şimdi anladım. Hiçbirşey olmayacak korkma inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına.Aynen bende hep yan yatip, kolyuktan destek aliyorum, oglumub yatagi alcak onu uyuturken ebnde hep uyuyup kaliyorm yaninda ondan da agiriyor. Benim 24. Haftalik bebegimin karnimda kalbinin durdunu ogrendim ondan beri sanki 24 gectimmi 38 haftaya varmak daha kolay olcak gibi geliyir ama endise tabiki hep var. Yok belli degil yurtdisinda turkiye gibi hemen hemen soylemiyolar . 18 haftalik randevum var pazartesi ins. Soylerlerse ogrencem
Güzel haberlerini bekliyorum kalbimdesin. Çok uzun kaybolma. İnşallah kendiliğinden olmadı ilk tedavinde sağlıkla kucağına alacağın bebeğine hamile kalırsın canım.canım benim çok sağol bende öyle olmasını ümit ediyorumsana da yavrularınada maaşaALLAH canım hamileliğinin sorunsuz geçmesini dilerim
Aynen bende hep yan yatip, kolyuktan destek aliyorum, oglumub yatagi alcak onu uyuturken ebnde hep uyuyup kaliyorm yaninda ondan da agiriyor. Benim 24. Haftalik bebegimin karnimda kalbinin durdunu ogrendim ondan beri sanki 24 gectimmi 38 haftaya varmak daha kolay olcak gibi geliyir ama endise tabiki hep var. Yok belli degil yurtdisinda turkiye gibi hemen hemen soylemiyolar . 18 haftalik randevum var pazartesi ins. Soylerlerse ogrencem
Merhaba hepimize sonu güzel bitecek, başarılı tedaviler, transferler ve sağlıklı hamilelikler dileklerimle bir şey sormak istiyorum.
Dondurulmuş transferi gerçekleşen, tecrübe edenlerden estrafem, climara bant, progestan vb. bilinen ilaçların dışında ilaç kullanan oldu mu? Ya da ilaç kullanmasına rağmen transfer günü öncesinde (ilaçlar aksatılmadığı halde) regl olup, transferi ertelenen oldu mu? Merak ettim... Kaçıncı günde transferiniz yapıldı?
Yine iptal olmaz ise 4 dondurulmuştan 2 tanesi ileride transfer olacak... Regl'im bu kez oyun oynamazsa :) Tam rahim 9 mm üzerine çıkacakken regl ile birlikte incecik oluverdi. Onca ilaca rağmen regl olmasını o dönemdeki yoğun iş temposunun getirdiği strese bağladık... Alternatif bir durum varsa tecrübelerinizden edinmek isterim.
Sevgiler
Slm hanımlar, bişey sormak istiyorum ;
Benim ilk denemem tazeydi tuttu ama düşük yaptım, 2. denemem dondurulmuştu negatif sonuç aldım, eylülde tekrar dondurulmuşları kullanmak istiyorum ama tutmaz diye çok korkuyorum, aranızda 2. dondurulmuş yaptırıp pozitif sonuç alan var mı :26::26::26:
Slm hanımlar, bişey sormak istiyorum ;
Benim ilk denemem tazeydi tuttu ama düşük yaptım, 2. denemem dondurulmuştu negatif sonuç aldım, eylülde tekrar dondurulmuşları kullanmak istiyorum ama tutmaz diye çok korkuyorum, aranızda 2. dondurulmuş yaptırıp pozitif sonuç alan var mı :26::26::26:
selam canimmm regl olmani yumurtlamana bagliyorum..benim dondurulmus transferimden once lupron denen igneyi 2-3 hafta kullanmistim bu igne yumurtlamayi onluyor, yumurtlamadigindan emin olununca transfer gerceklesiyor..ancak benim ilk seferde lupron dozu yeterli gelmedi ve yumurtladim, transferime 5 gun kala adetim basladi ustelik oo ara progestan ignesine baslamistim..yapilan kan tahlili sonucu anlasildiki yumurtlamisim ve adet dongusune girmisim,,rahim de incelince tabi transfer iptal edildi..sonraki ay lupronu 4 hafta kullandim ve yumurtlamam engellendi..ozaman transferim yapildi ve cok sukur hamileyim..insallah darisi senin basina canim..umarim yardimci olabilmisimdir...
Merhaba canımm teşekkür ederim bilgiler için
Nasıl gidiyor hamilelik? 40 yaşta denk gelememiştim iyi oldu.. Her şey yolunda değil mi? 8. haftaya girdin mi? Uzun süredir yoktum bende araya bir mini tatil sıkıştırıp döndüm. Dondurulmuşlar için bu ay gitsem mi gitmesem mi derken biraz daha bilgileneyim dedim.
İğne fobim var malum... Dr o yüzden iğne olmadan ilerleyebilecekse öyle ilerliyordu. Bu kez riske atmayayım bari söyleyeyim iğne olsun diye... Baskılamak için bir sürü hap içtim işe yaramadı :) 40 yaşa göre yumurtlamam iyiydi, buna sevinirken şimdi bu duruma yol açtı :) En sonunda gideceğim tüpleri açtıracağım doğal yolla deneyelim, olmadı dondurulmuşları transfer ederiz diyeceğim... Bu ara sık düşünür oldum bunu :)
Bakalım hayırlısı... Çok öpüyorum, görüşürüz sevgiler
Cnm banada şimdiye kadar taze embriyo transfer yapmadılar direk donduruldu bebişlerim
ilk tedavim kimyasal oldu ikinci tedavim çok şükür pozitif çıktı inşallah devamı gelir
Korkma diyemicem ama kendini azda olsa pozitif olmaya zorla çok zor ama ben inan başardım pozitif olmayı tabi arada sıkıntı bastı ama olabildiğince kafama takmamaya çalıştım çok zor bi süreç hamile kaldığın zamam bile korkuların devam ediyor heyecan stres hiç bi zaman bitmeyecek ama herşey bizim elimizde beynimizin oynuna gelmeyelim cnm
Cnm benim taze tutmadi
Ilk dondurulmus kimyasal
Ikincisi tuttu cok sukur.
Çok sağol canım yaa bilmiyorum takmadan olmuyo, donmuşta tutmayınca bidaha tutmuycakmış gibi geliyo.
Ama öyle düşünme ben mesela ilk donmuşta tutmayacak dedim ve korktuğum başıma geldi tutmadı
ama ikinci donmuşlarımı denerken allahın izniyle olacak dedim çok şükür oldu (inşallahh devamı gelir)
klasik gelecek ama pozitif düşün pozitif olsun cnm benim ben inan öyle yaptım inşallahhhh seninde pozitif olacak