Ama öyle düşünme ben mesela ilk donmuşta tutmayacak dedim ve korktuğum başıma geldi tutmadı
ama ikinci donmuşlarımı denerken allahın izniyle olacak dedim çok şükür oldu (inşallahh devamı gelir)
klasik gelecek ama pozitif düşün pozitif olsun cnm benim ben inan öyle yaptım inşallahhhh seninde pozitif olacak
gız sen nerelerdesınnnn
Kuzım burdayım asıl sen nerdesin
yarın ikimizde doktor amcaya gidicez
Senin yarındı dimi kontrolün cnm:26:
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağında pışpışladığın günleri gösterir inşallah
Ben çok takıyorum elimde değil ama napalım veren o vermeyende ben sadece hayırlı evlat istedim demek değilmiş kısmet.
evet kızz işim vardı kaçgundur dışarı işlerı annem rahatsızdı onla beraberdım evım kokdu valla bugunde burda hava bozuk ama ögleden sonra bı supurıp sılım dıyomm yarın ben sabah gıder gelırım sende gıt bebişini gör bakalımm
anneciğinin neyi var cnm inşallah önemli bişi yoktur :26:
İnşallahhh doktordan güzel haberler alırızz
Çok haklısın cnm takmamak ne mümkün sadece biraz kendimi rahatlatacak bişiler yap hoşlandığın kitaplardan al güzel komik seni güldüren film al
amann canmm bırsuruu hangıını anlatımm allah tez vakıtdde sıfasını versın zor ya neren agrısa cann orda evet ıns kuzum sen bebısını görecen inş dimi
selam canimmm regl olmani yumurtlamana bagliyorum..benim dondurulmus transferimden once lupron denen igneyi 2-3 hafta kullanmistim bu igne yumurtlamayi onluyor, yumurtlamadigindan emin olununca transfer gerceklesiyor..ancak benim ilk seferde lupron dozu yeterli gelmedi ve yumurtladim, transferime 5 gun kala adetim basladi ustelik oo ara progestan ignesine baslamistim..yapilan kan tahlili sonucu anlasildiki yumurtlamisim ve adet dongusune girmisim,,rahim de incelince tabi transfer iptal edildi..sonraki ay lupronu 4 hafta kullandim ve yumurtlamam engellendi..ozaman transferim yapildi ve cok sukur hamileyim..insallah darisi senin basina canim..umarim yardimci olabilmisimdir...
Allahım tüm hastalar acil şifalar versin :85::85:
Evet cnm allah kısmet ederse kese görmeye gidicem :26:
heycanlımısnn kuzummm
Yok be kuzum heyecandan çok korku var :85:
Asıl sen heyecanlımısın
Merhaba size birşey sorabilirmiyim, rahim kalınlığınız kaç santimdi transfer olduğunuzda..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba, con net hatirlamamakla birlikte sanki 10 kusur civariydi gibi hatirliyorumm
Çok teşekkür ederim cevabın için bende 5 mayısta transfer oldum doktorum 10 santim demişti sende hamilesin galiba tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar nasilsinizz? Ben bir kac gündür giremedim bu ay sonuna dogru da misafirlerim gelecek sanirim o zaman hic giremeyecegim ama sizi takip ederim ara ara okurum..
*Flocke canim senin nasil gidiyor hamislik? Ikili testini yaptinmi?
Benden de pek farkli bir haber yok doktor kontrolum vardi dün cok sükür bebisler iyiydiAma diger bebegimizin cinsiyetini yine ögrenemedik malesef yine göstermedi Acaba kiz mi diyorum utaniyo göstermiyo ama diger bebisimiz kiz o acip gösteriyo rahat rahat Yada erkek mi acaba diyorum cünkü cok yaramaz hic yerinde durmuyo cok inatci babaya benzeyecek sanirim yandim Bizden haberlerde böyle
Selam kizlar nasilsinizz? Ben bir kac gündür giremedim bu ay sonuna dogru da misafirlerim gelecek sanirim o zaman hic giremeyecegim ama sizi takip ederim ara ara okurum..
*Unbelivable kuzucum nasilsin bebis nasil? Doktor kontrolun ne zamandi ne zaman göreceksin fasulyeni?Masallah büyüdünüz sizde
*Silanaz sen napiyosun oglusun nasil? Bulantilar gectimi? Cinsiyetler henüz belli degil dimi?
*Cupcakelove canim nedense sanki senin ikizlerin olacakmis gibi geliyor bana hadi bakalim hayirlisiKac haftalik oldunuz?
*Flocke canim senin nasil gidiyor hamislik? Ikili testini yaptinmi?
*Kalbimdesinn hosgeldin canimmBayadir yoktun özledik senii
Benden de pek farkli bir haber yok doktor kontrolum vardi dün cok sükür bebisler iyiydiAma diger bebegimizin cinsiyetini yine ögrenemedik malesef yine göstermedi Acaba kiz mi diyorum utaniyo göstermiyo ama diger bebisimiz kiz o acip gösteriyo rahat rahat Yada erkek mi acaba diyorum cünkü cok yaramaz hic yerinde durmuyo cok inatci babaya benzeyecek sanirim yandim Bizden haberlerde böyle
Yarın kese için doktora gidicem fıstık
şimdi sen ikiz yazdın yaaa kalbim fena hızlı attıSenden okuduğum kadarıyla ikiz hamilelik zor ama inşallahhh ikizdir çok isterim ikiz olmasını
Yaw senin kuzun niye bu kadar utangaç ki herhalde sen bu gidişle cinsiyetini kucağına aldıktan sonra öğreneceksin
canımm kaç haftalık oldunuz yarın çok güzel haberlerle gel inşallah dualarımdasın