Dondurulmus embriyo.

gız sen nerelerdesınnnn

Kuzım burdayım asıl sen nerdesin
yarın ikimizde doktor amcaya gidicez
Senin yarındı dimi kontrolün cnm:26:

evet kızz işim vardı kaçgundur dışarı işlerı annem rahatsızdı onla beraberdım evım kokdu valla bugunde burda hava bozuk ama ögleden sonra bı supurıp sılım dıyomm yarın ben sabah gıder gelırım sende gıt bebişini gör bakalımm

Çok haklısın cnm takmamak ne mümkün sadece biraz kendimi rahatlatacak bişiler yap hoşlandığın kitaplardan al güzel komik seni güldüren film al

anneciğinin neyi var cnm inşallah önemli bişi yoktur :26:
İnşallahhh doktordan güzel haberler alırızz

anneciğinin neyi var cnm inşallah önemli bişi yoktur :26:
İnşallahhh doktordan güzel haberler alırızz

amann canmm bırsuruu hangıını anlatımm allah tez vakıtdde sıfasını versın zor ya neren agrısa cann orda evet ıns kuzum sen bebısını görecen inş dimi

Çok haklısın cnm takmamak ne mümkün sadece biraz kendimi rahatlatacak bişiler yap hoşlandığın kitaplardan al güzel komik seni güldüren film al

Kısmet bakalım ne olacak, daha eylül gibi düşünüyorum yazı bi atlatayımda, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

amann canmm bırsuruu hangıını anlatımm allah tez vakıtdde sıfasını versın zor ya neren agrısa cann orda evet ıns kuzum sen bebısını görecen inş dimi

Allahım tüm hastalar acil şifalar versin :85::85:
Evet cnm allah kısmet ederse kese görmeye gidicem :26:

Merhaba size birşey sorabilirmiyim, rahim kalınlığınız kaç santimdi transfer olduğunuzda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar nasilsinizz? Ben bir kac gündür giremedim bu ay sonuna dogru da misafirlerim gelecek sanirim o zaman hic giremeyecegim ama sizi takip ederim ara ara okurum..
*Unbelivable kuzucum nasilsin bebis nasil? Doktor kontrolun ne zamandi ne zaman göreceksin fasulyeni? Masallah büyüdünüz sizde
*Silanaz sen napiyosun oglusun nasil? Bulantilar gectimi? Cinsiyetler henüz belli degil dimi?
*Cupcakelove canim nedense sanki senin ikizlerin olacakmis gibi geliyor bana hadi bakalim hayirlisi Kac haftalik oldunuz?
*Flocke canim senin nasil gidiyor hamislik? Ikili testini yaptinmi?
*Kalbimdesinn hosgeldin canimm Bayadir yoktun özledik senii

Benden de pek farkli bir haber yok doktor kontrolum vardi dün cok sükür bebisler iyiydi Ama diger bebegimizin cinsiyetini yine ögrenemedik malesef yine göstermedi Acaba kiz mi diyorum utaniyo göstermiyo ama diger bebisimiz kiz o acip gösteriyo rahat rahat Yada erkek mi acaba diyorum cünkü cok yaramaz hic yerinde durmuyo cok inatci babaya benzeyecek sanirim yandim Bizden haberlerde böyle

bende 5 mayısta transfer oldum arkadaşım benimde 10 küsürdü,rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.

iyiyim elhamdürillah bebişimde iyi yaptırmadım ikiliyi Rabbimin hediyesi o bana senin bebiş yine göstermemiş her gittiğinde hangisinin hangi bebek oldğunu nasıl anlıyorsunuz güzel haberlerini yaz arada yorma kendinide misafirlerle yakın akrabamı gelenler

Yarın kese için doktora gidicem fıstık
şimdi sen ikiz yazdın yaaa kalbim fena hızlı attı Senden okuduğum kadarıyla ikiz hamilelik zor ama inşallahhh ikizdir çok isterim ikiz olmasını
Yaw senin kuzun niye bu kadar utangaç ki herhalde sen bu gidişle cinsiyetini kucağına aldıktan sonra öğreneceksin

canımm kaç haftalık oldunuz yarın çok güzel haberlerle gel inşallah dualarımdasın

canımm kaç haftalık oldunuz yarın çok güzel haberlerle gel inşallah dualarımdasın

Canım internetten baktığımda 5 haftalık diye görünüyor:26:
İnşallahhhh keseyi görmek nasip olur korku ve heyecan var
sağolasın cnm dualarında olmak beni o kadar çok mutlu ettiki anlatamam allah senden razı olsun
Senin buarada oğluşunmu oluyor cnm ben orayı atlamışım sanırım yada unutmuşum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…