- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
Arkadaslar cok şukur 10. Gun degerim50 3. Gun embiriyosu inss deverim kat ve kat artar cok heycanliyim
hadi hayırlı olsun değerin kat kat artsın .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar cok şukur 10. Gun degerim50 3. Gun embiriyosu inss deverim kat ve kat artar cok heycanliyim
hadi hayırlı olsun değerin kat kat artsın .
Tesekkur ederim fatmacim inss seninde tedavinin sonu inss hayirli olsun cnm
Tesekkur ederim fatmacim inss seninde tedavinin sonu inss hayirli olsun cnm
Kizlar degerim 10 puan artmis moralim bozuldu carsambaya tekrar yaptiracam hayirlisi diyorum artik
Küçük Prens'i görünce bi duygulandım ki... En sevdiğim kitaplardan biri.
Bir oğlum olursa onu böyle seveceğim, küçük prensim benim diye...
Seninki 2 gr olmuş Allah bağışlasın. :) Harika bir şey bu yaa...
Kizlar degerim 10 puan artmis moralim bozuldu carsambaya tekrar yaptiracam hayirlisi diyorum artik
canım yeni tedavin başladımı?? Her dua edişimde sizlerde ediyorum. Inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım buradan.
Cnm ptesi gidicem 1kez tahlil yaptik tekrar istemedi bekliyorum bende heyecanla senin kontrol ne zaman
Cnm benim doktorda bi kere yaptı kan tahlili carsamba ultrasona cagîrdı.
kızlarrrrrrr hamilesiniz değil mi?gözünüz aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin
evet cnm.amin insallah.sen nerelerdesin hep aklımdaydın.
bende severim canim kucuk kara balik ida severim:) az cik buyusun okucam bidigima:) bugun kalp atislarini gorduk yine cok sukur..Allahim hepinize nasip etsinnn insallahh, saglicakla kucagimiza allaim..insallah Kucuk prensini kucagina alacagin gunler yakindir canim..
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
canım hep böyle mutl haberler ver yavrundan çok sevindim maşallah size
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir