Dondurulmus embriyo.

Kizlar degerim 10 puan artmis moralim bozuldu carsambaya tekrar yaptiracam hayirlisi diyorum artik

Küçük Prens'i görünce bi duygulandım ki... En sevdiğim kitaplardan biri.
Bir oğlum olursa onu böyle seveceğim, küçük prensim benim diye... :KK43:
Seninki 2 gr olmuş Allah bağışlasın. :) Harika bir şey bu yaa...

bende severim canim kucuk kara balik ida severim:) az cik buyusun okucam bidigima:) bugun kalp atislarini gorduk yine cok sukur..Allahim hepinize nasip etsinnn insallahh, saglicakla kucagimiza allaim..insallah Kucuk prensini kucagina alacagin gunler yakindir canim..

Son düzenleme:
canım yeni tedavin başladımı?? Her dua edişimde sizlerde ediyorum. Inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım buradan.

canım başlamadım daha vücudumdan beta-hcg hormonu yeni düştü:KK53:ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum:KK34:duaların için allah c.c razı olsun canımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar sizleri çok özledim.sayfaları okuyamadım yazılmış olan bütün hüzünleri ve sevinçleri bütün kalbimle paylaşıyorum.inşaALLAH Rabbim hepimizin gönlüne göre verir:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54:

bende severim canim kucuk kara balik ida severim:) az cik buyusun okucam bidigima:) bugun kalp atislarini gorduk yine cok sukur..Allahim hepinize nasip etsinnn insallahh, saglicakla kucagimiza allaim..insallah Kucuk prensini kucagina alacagin gunler yakindir canim..

Amin çok teşekkür ederim...
Küçük Kara Balık'ı da çok sevmiştim. Aynı yazarın Bir Şeftali Bin Şeftali'sini de... Şirket olarak yardım ettiğimiz bir okul var, kütüphanesini oluşturuyoruz. Behrengi'nin tüm kitaplarını aldım onlara, çok seviniyorum okuyacaklarını düşündükçe...:KK1:
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah nazarlardan saklasın. :nazar::nazar:

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız

oh oh aşkımmmmmmm şükürler olsun bitanemmmmmm.... sonunda geldi melegin.... oooyyyyşşş kimbilir nede güzel bir anne olacaksınnnn çok mutlu oldum çok sevindim valla maşallah Rabbim tamamına erdirsin...eşinde kimbilir nasıl mutlu olmuştur :KK9: aaaaaaaaaaaaayyyyy darısı geridekilerin başına ve içlerinde bende dahil:KK9: çok ama çok öpüyorummmmmm kendine ve yegenimize cici bakkk seni seviyoruuuuuzzzzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X