Cnm benim doktorda bi kere yaptı kan tahlili carsamba ultrasona cagîrdı.
Kac haftalik gorunuyosun hesapladin mi benim bugun 5hafta olarak gorunuyor 5+2de kese gormeye gidicez normal heralde
Cok heycanliyim arkadaslar inss guzel haberler veririm sizlere
Arkadaslar cok şukur 10. Gun degerim50 3. Gun embiriyosu inss deverim kat ve kat artar cok heycanliyim
Cok sevindim neşe Süpersin, Kutlarım, bize anlatsana idrarda baktın mi daha önce belirtilerin ne oldu
Cnm kasik batmasi sicak basmalari 8.gunden itibaren bas agrisi cnm bu belirtiler hala devam ediyor hi bide goguslerde agri oluyor cnm inss seninde guzel haberlerini aliriz cnm
Çok tebrik ederim cnm. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm topiğin başına inşallah.
Arkadaslar cok şukur 10. Gun degerim50 3. Gun embiriyosu inss deverim kat ve kat artar cok heycanliyim
:
Gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin kucaginada almayi nasip etsinn
canım hayırlı olsun kat kat artar inşallah :) rabbim kucağında sevdirsin :)
Sagol cnm benim amin insss
Allah sanada tez zamanda nasip etsin inss cnm
Cnm kasik batmasi sicak basmalari 8.gunden itibaren bas agrisi cnm bu belirtiler hala devam ediyor hi bide goguslerde agri oluyor cnm inss seninde guzel haberlerini aliriz cnm
Benimde bugün 7.gun idrarda negatif ve su anda karnım da bir şişlik oluştu sanki yumurta toplamadan önce ki gibi gerildi anlamadım
Sıcak basıyor ama ayakları buz gibi allahım aklım karisti
Amin cnm inssssamin canım hepimize :) allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :)
enemm bebegin seni duyabiliyormus canimmm, takviminde ole diyorr..ona hikayeler oku, kucuk prens falan...masal anlat konus miniklerle:))