Dondurulmus embriyo.

arkadaşlar bişey soracam size...pazartesi negatif sonuç almıştım tüp bebek olayında...Bugün regl oldum...söylemesi ayıp benden et parçası düştü...kan pıhtısı değildi açık renkli zarımsı et parçasıydı...bu ne olabilir sizce...biraz açık oldu ama kusura bakmayın anlayacağınız şekilde yazayım dedim...bilgi verirseniz sevinirim...

Nesecimmm son bi gun..cok heyecanlım senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum.
inss guzel haberler veririm ozsen ben dunden beri baya bi bas agrisi cekiyorum aklima sen geldin inss dedim bende hamileyimdir ozsen gibi belirti olarak yordum anliyacagin inss hakkimizda hayirli olsun cnm

Gunaydın..
Hayirlı cumalar cnm arkadaşlarım..
Sanada hayirli cumalar cnm
Bulantıların nasıl cnm.nasıl gidiyor hamilelik.
kiz allah mi soyletti inss yarin hamis oldugumu yazarim

Iyi sayılır canım. Şükür. Bulantı bitti reflü kasık ağrısı bel ağrısı başladı. Ikiz zor malum. Sağlık olsun. Hepimiz Sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucaklayalım yeter.
Cnm allah yardimcin olsun bolbol yat dinlen cnm
Az önce kendime kek yaptım stresim gitti :) sağol kuzum düşündüğün için İnşallahhhh güzel haberler alırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun cnm yarasin insss
arkadaşlar bişey soracam size...pazartesi negatif sonuç almıştım tüp bebek olayında...Bugün regl oldum...söylemesi ayıp benden et parçası düştü...kan pıhtısı değildi açık renkli zarımsı et parçasıydı...bu ne olabilir sizce...biraz açık oldu ama kusura bakmayın anlayacağınız şekilde yazayım dedim...bilgi verirseniz sevinirim...
Cnm olabiliyor otur seyler ilaclarla rahim duvari kalinlastiriliyo ya adetlede rahim kendini eski inceligine getiriyor cnm merak etme onemli bisey degildir cnm inss hakkinda hayirlisi olsun

inss guzel haberler veririm ozsen ben dunden beri baya bi bas agrisi cekiyorum aklima sen geldin inss dedim bende hamileyimdir ozsen gibi belirti olarak yordum anliyacagin inss hakkimizda hayirli olsun cnm

Sanada hayirli cumalar cnm
kiz allah mi soyletti inss yarin hamis oldugumu yazarim

Cnm allah yardimcin olsun bolbol yat dinlen cnm

Afiyet olsun cnm yarasin insss

Cnm olabiliyor otur seyler ilaclarla rahim duvari kalinlastiriliyo ya adetlede rahim kendini eski inceligine getiriyor cnm merak etme onemli bisey degildir cnm inss hakkinda hayirlisi olsun

canım ben de acaba gebelik oluşmayınca bebiş o şekilde mi dışarı atıldı diye düşündüm...kan pıhtısı değildi çünkü...bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım...

Ayy yerim senin takviminii cok seviyorum ben bu bebislerin gelisimini okumayi :21: Senin mercimek 1 grammis :KK1: Öyle cabuk büyüyolarki inanilmazz Rabbimin mucizesii :nazar::KK16::KK16: Ohh ohh iyi 1 hafta arayla göreceksin kuzunu ne güzel =)) Lekelenme olayini da kafana takma ultrasonda da bisey cikmadiysa sorun yoktur bende de oldu 3 defa fln 12. haftaya kadar.. Benim minnaklar iyilerdir insallah bende de 2-3 gündür cok fena bel kasik sirt agrilari var korkutuyo beni böyle agrimasi :KK31:

evet canim ya, bende daha alsiamadim takvimime unutuyorum okumayi:) bak bugun okumadim hala simdi sana yazarken aklima geldi:) randevum persembeyeydi ama pazartesi baskasinin iptal olmusistersen pazartesi yapabiliriz dediler bakalim doktor bakicak bu defa, hayirli haberler insallahh..gercekten mucize canim..operim seni ve tatli bidiklarinii:KK16::KK16: hafifi hafifi midem bulaniyor, isten gidince uyuyorum, bide mide gazim belirtilerim:) sende yorma kendini falz canimmm

Son düzenleme:
Canimm nasilsin diyecektim ama biraz stres fln var sanirim o duygu degisiklikleri de ilaclar cok yapiyor sakin olup iyi seyler düsünmeye calis bebislerinde mutlu olsun :KK16::KK16: 30 u testin dimi heyecanla bekliyorum haberlerinii :KK16::KK16:

enemm bebegin seni duyabiliyormus canimmm, takviminde ole diyorr..ona hikayeler oku, kucuk prens falan...masal anlat konus miniklerle:)):KK52::KK52:

evet canim ya, bende daha alsiamadim takvimime unutuyorum okumayi:) bak bugun okumadim hala simdi sana yazarken aklima geldi:) randevum persembeyeydi ama pazartesi baskasinin iptal olmusistersen pazartesi yapabiliriz dediler bakalim doktor bakicak bu defa, hayirli haberler insallahh..gercekten mucize canim..operim seni ve tatli bidiklarinii:KK16::KK16: hafifi hafifi midem bulaniyor, isten gidince uyuyorum, bide mide gazim belirtilerim:) sende yorma kendini falz canimmm

Alisirsin zamanla canimm :KK1: Hadi hayirli haberlerle dön insallah kuzum :KK16: Belirtiler iyice cogaldi desene =)) aman masallahh :nazar::nazar: bebisin biraz yorcak tabi annesini icerde büyümeye calisiyo :21: Ayy o mide gazi bende de vardi baslarda devamli oluyordu diyordum hic gecmeyecek herhalde bu ama neyseki gecti :KK1: Cok bisey yaptigim yok ama artik vücudum dayanmiyor hemen agrilar basliyor ilerde de bunlar olacak canim sendede hazir ol :KK9:

enemm bebegin seni duyabiliyormus canimmm, takviminde ole diyorr..ona hikayeler oku, kucuk prens falan...masal anlat konus miniklerle:)):KK52::KK52:

Evet canimm duyuyorlarmis artik :KK1: ama onlarla konusunca sanki deli gibi hissediyorum kendimi:KK37: Tepkide yok kendi kendime biseyler diyiyorum arada :KK9:

Alisirsin zamanla canimm :KK1: Hadi hayirli haberlerle dön insallah kuzum :KK16: Belirtiler iyice cogaldi desene =)) aman masallahh :nazar::nazar: bebisin biraz yorcak tabi annesini icerde büyümeye calisiyo :21: Ayy o mide gazi bende de vardi baslarda devamli oluyordu diyordum hic gecmeyecek herhalde bu ama neyseki gecti :KK1: Cok bisey yaptigim yok ama artik vücudum dayanmiyor hemen agrilar basliyor ilerde de bunlar olacak canim sendede hazir ol :KK9:

en kotu gunumuz booyle olsun canim bunlar tatli sikintilar...hepsi gececek bebisleri kucagimiza alinca unutulacakk:KK16::KK16: 2 bebis kolay degil canim bol bol dinlen,,gelcek misafirlere fazla yuz verme:))

en kotu gunumuz booyle olsun canim bunlar tatli sikintilar...hepsi gececek bebisleri kucagimiza alinca unutulacakk:KK16::KK16: 2 bebis kolay degil canim bol bol dinlen,,gelcek misafirlere fazla yuz verme:))

Öyle bitanem bebislerimiz yeterki iyi olsunlar :KK16: Hayirlisiyla kucagimiza alalimda valla onlarin kokusunu icimize cekince bende eminim bütün yasadigimiz zorluklari herseyi unutacagiz :KK16::KK16: Onlarinda gelmesine az kaldi simdiden stres sardi insallah kolay atlatirim bir gelip gitselerde üstümdeki yük kalksa =)

ya arkadaşlar içim yanıyor... ağlama krizlerine tutuluyorum...dayanamıyorum...

:KK5::KK5: insallah icinin acisi biran once gecer canim..dua edicem senin icin bol bol Allahim kabul etsin insallah:KK16::KK16: her sikintinin sonu aydinliktir insallah..biraz dayan..sonra guzel gunler seni bekliyor olacak:KK16::KK16::KK16:

Öyle bitanem bebislerimiz yeterki iyi olsunlar :KK16: Hayirlisiyla kucagimiza alalimda valla onlarin kokusunu icimize cekince bende eminim bütün yasadigimiz zorluklari herseyi unutacagiz :KK16::KK16: Onlarinda gelmesine az kaldi simdiden stres sardi insallah kolay atlatirim bir gelip gitselerde üstümdeki yük kalksa =)

gelip gitselerde rahatlasan bari canim,,biraz dusuncesizce olmus ama neyse...:KK16::KK16:

gelip gitselerde rahatlasan bari canim,,biraz dusuncesizce olmus ama neyse...:KK16::KK16:

Normalde misafiri severim birileri gelsin gezelim fln ama simdi o kadar zorlaniyorum ki artik disari cikmak bile cok yorucu oluyor hemen agrilarim basliyor, doktor birde yorulmayacaksin diye üstüne basa basa konustu ama nerdee mümkünmü :KK31: Neyse elbette o günlerde gelip gececek bebislerim iyi olsunda tek derdim onlar :KK16::KK16:

X