- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
inşallah pozitif sonuç alırsın canım... o beklemeyi bilmez miyim... dua edeceğim canım sana...
Allah razı olsun cnm seninde o kadar çok isterim ki doğal yollardan hamile kalmanı Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım inşallah...bu mübarek günde rabbim duyar inşallah yakarışlarımızı...
Allah razı olsun cnm seninde o kadar çok isterim ki doğal yollardan hamile kalmanı Allah yardımcımız olsun
Cnmmmmm nasılsın..
İnşallah kuzum inşallahh
canım kan testinden önce dayanamayıp idrar testi yapma sakın...idrarda geç belli oluyormuş...ben yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra moralim bozuldu 3 gün zor bekledim ...gerçi gene olumsuz çıktı ama...gene de ukalalık olmasa benden sana tavsiye...
Yok cnm benim ukalalık değil doğru söylüyorsun ben ilk tedavimde daha kötüsünü yaptım 9.gün kan testi yaptırmıştım ağzımın payını almıştım ama bi sefer test gününe kadar beklicem
Cnm bi yaramazlik yok simdilik.sadece tedirginlik var biraz.carsamba gidince rahatlayacagim biraz.
Gözün Aydın cnm cok sevindim. Hormonlarındaki değilim yüzünden oluyor o sinir. Sakin olmaya çalış. Ikiz tek belli oldumu tamamını okuyamadım.
canimmm simdi yaptim takvimi bende, dur kiz bende okumadim altta yazanlari hadi beraber okuyalim:)) haftaya persembe asil ultrason gunum canim ozaman doktor bakacak..dun biraz lekelenmem olunca hemsire bakmisti doktor yokmus..senin minnaklar nasilllarrrrrrr
Bugün bi garibim için sıkılıyor kendimi dışarı attım herkezle kavga edesim var
Senin nasılsın cnm keyfin yerindedir inşallahhhhhh
Canimm nasilsin diyecektim ama biraz stres fln var sanirim o duygu degisiklikleri de ilaclar cok yapiyor sakin olup iyi seyler düsünmeye calis bebislerinde mutlu olsun30 u testin dimi heyecanla bekliyorum haberlerinii
Az önce kendime kek yaptım stresim gitti :) sağol kuzum düşündüğün için İnşallahhhh güzel haberler alırımm
Iyi yapmissin canim afiyet olsunBöyle arada kafani dagitacak mutlu edecek seyler yap iyi geliyor gercekten
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah canım benim...o hayal kırıklığını çok iyi bilirim...ben de pazartesi aldım kötü haberi...kendimi toplamaya çalışıyorum 4-5 gündür...Yok cnm benim ukalalık değil doğru söylüyorsun ben ilk tedavimde daha kötüsünü yaptım 9.gün kan testi yaptırmıştım ağzımın payını almıştım ama bi sefer test gününe kadar beklicem
Doğru diyorsun cnm
Neyse çok şükür hafta sonuda geldi geçiyor zaman bi şekilde sadece biraz daha sabır