mrb herkese benimde 21 nisan test günüm 2. dondurulmuş denemem ilkinde biokimyasal gebelik oluştu umarım bekleyen herkesin olumlu sonuçlanır. Salı günü transferim gerçekleşti perşembe günü işe başlamak zorunda kaldım fazla dinlenemiyorum umarım bi problem çıkmaz
Cikmaz allahın izniyle.benimde test tarihim 21 nisan.insallah guzel haberler veririz pespese.
Yarin transferimin 9.gunu kanda betahcg baktircam insallah guzel sonuc yazarim burayahepimiz icin hergun dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Yarin transferimin 9.gunu kanda betahcg baktircam insallah guzel sonuc yazarim burayahepimiz icin hergun dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Biraz erken cnm ama sen kararını vermişsin.insallah guzel haberlerle gelirsin.:)))
Bakalım sen ne kadar dayana bileceksin
Bende ilk tedavimde 9. gün gitmiştim kan vermeye :111:
mrb herkese benimde 21 nisan test günüm 2. dondurulmuş denemem ilkinde biokimyasal gebelik oluştu umarım bekleyen herkesin olumlu sonuçlanır. Salı günü transferim gerçekleşti perşembe günü işe başlamak zorunda kaldım fazla dinlenemiyorum umarım bi problem çıkmaz
Oncekinde bende 9.gun giittimm.yaaaaaa..:))) ama bana cok guzel ders oldu.dusukle sonuclandı yine ama olsun....
9.gun giitim 5 cikti
12.gün 19 cikmistı.
Bu sefer gitmemm de gitmemmmm....
Benim de 9.gün 39
12.günde 86 çıkmıştı
Bende tam gününde test yaptırmayı düşünüyorum :26: İnşallahhh şeytana uyupta erken yaptırmam
kızlar benimde 5.günüm transferimin.18 nisanda yaptırıcam test inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayır lütfennnnn yaptırma.seytana uymaman icin elimden geleni yapıcammmmm..
İnsallah cnm güzel sonuclar alırızzz..
sen tam gününde yaptır bize örnek ol cnm
Heee...inanmıyorsun gibi bisiyler hissettim ama görürsünnnnnnn cnm ...:))
Çokmu belli ettimm
Test günündede gülmek nasip olur inşallahhhhhhh
kızlar benimde 5.günüm transferimin.18 nisanda yaptırıcam test inşallah güzel sonuçlar alırız
Ne guzellll insallah guzel haberler veririz burada cnm..
Canım test tarihimiz aynı...Ben de hiç bir belirti yok 5. günüm ama sen de varmı belirti