Dondurulmus embriyo.

Cikmaz allahın izniyle.benimde test tarihim 21 nisan.insallah guzel haberler veririz pespese.

Yarin transferimin 9.gunu kanda betahcg baktircam insallah guzel sonuc yazarim buraya hepimiz icin hergun dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Yarin transferimin 9.gunu kanda betahcg baktircam insallah guzel sonuc yazarim buraya hepimiz icin hergun dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Çook erken değilmi ayyy hadi inşalahhh güzel haberler alırsın
Bende sizlere dua ediyorumm aklıma gelen gelmeyen herkeze

Bakalım sen ne kadar dayana bileceksin
Bende ilk tedavimde 9. gün gitmiştim kan vermeye :111:

Oncekinde bende 9.gun giittimm.yaaaaaa..:))) ama bana cok guzel ders oldu.dusukle sonuclandı yine ama olsun....
9.gun giitim 5 cikti
12.gün 19 cikmistı.
Bu sefer gitmemm de gitmemmmm....

Bizim doktorlar ilk 2,3 gün fazla yormayın ondan sonra normal hayata dönün diyor yurt dışındada transfer olduktan sonra normal hayatlarına hemen dönüyorlar
Yorucu bi işinmi var cnm sürekli ayaktamısın yoksa masa işimi :26:
21 nisan büyük gün olacak desene

Oncekinde bende 9.gun giittimm.yaaaaaa..:))) ama bana cok guzel ders oldu.dusukle sonuclandı yine ama olsun....
9.gun giitim 5 cikti
12.gün 19 cikmistı.
Bu sefer gitmemm de gitmemmmm....

Benim de 9.gün 39
12.günde 86 çıkmıştı
Bende tam gününde test yaptırmayı düşünüyorum :26: İnşallahhh şeytana uyupta erken yaptırmam

kızlar benimde 5.günüm transferimin.18 nisanda yaptırıcam test inşallah güzel sonuçlar alırız

Canım test tarihimiz aynı...Ben de hiç bir belirti yok 5. günüm ama sen de varmı belirti

Yookk cnm hicbis bendede.belirtilere yorma kafanı boşver cnm akısına bırak ben oyle yapmaya calısıyorum.tabiii son gunleri bilemiyem ama bende..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…