- 7 Mayıs 2013
- 154
- 2
12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim
canım çok sevindim maşallah sana. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. sende problem neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim
Çok sağol Unbelivable inanki ümitlendim şimdi...Ben çok ümitsizim kötü kötü rüyalar görüyorum ve sürekli ağlama krizim geliyor...O yüzden burada paylaşmak istedim....transferin hayirli ugurlu olsun, bende donmus tek embiryo transferi ile hamile kaldim..insallah darisi senin basina..sadece pozitif ol ve dua et, bebisine cesaret verki tutunsun:)
21 nisan cnm allahın izniyle.
Cnm hosgeldin transferin hayirli olsun inss bebisin sana simsiki tutunsun cnm stresten uzak ol cnm rahat ol inss allah gonlune gore versin cnm
benim de test tarihim 21 nisan... size dua edecem inş bebişlerimiz tutunur bizlere
Ne guzellll insallah guzel haberler veririz burada cnm..
canım çok sevindim maşallah sana. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. sende problem neydi?
Beni hatirlamadin mi mirjamim endometroizisi olanlar topiginde yazisiyorduk o topigede yazacaktim geride kaldı sanırım ben ameliyat olmadan kistlerimin büyük olmasina rağmen kanda güzel sonuç aldım insallah bundan sonrası hep güzel olur sen nasılsın neler yaptın kistlerini kafaya takip tedavini erteleme biliyorsun bende ilk denememde negatif almıştım sonra histereskopi yapıldı rahmim normaldi 2 ay kadar soğan kürü yaptım birde bol bol dua yaptım zikir çektim inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alacaksın
hatırladım hatırlamaz mıyım ama sorun adece kist miydi eşinde var mıydı bi sıkıntı onu merak etmiştim benim 2.tedavide olmadı. genetik ve hormon tahlilleri yapıldı. bi şey çıkmadı çok şükür. ama daha tedavi için bi tarih yok. benim eşimde de morfoloji var
hatırladım hatırlamaz mıyım ama sorun adece kist miydi eşinde var mıydı bi sıkıntı onu merak etmiştim benim 2.tedavide olmadı. genetik ve hormon tahlilleri yapıldı. bi şey çıkmadı çok şükür. ama daha tedavi için bi tarih yok. benim eşimde de morfoloji var
inşallah canım siz nerede yaptırdınız ?
benmde çikolata kistim var eşimin mofolojisi düşük aynen
kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için sizinle kendimi daha iyi hissediyorum :) biraz kafamı toparlayayım zaman gösterecek zaten :) yılmadım yine deneyeceğim ama her negatif biraz daha bitiriyor beni üst üste geldi bu ikisi inşallah son negatif olur :)
Kistler sadece yumurtaliklarda ise rahimde bir sorun yoksa tüp bebekte tutunmaya engel değil benim sağda 6 cm soldada çikolata kisti olma olasılığı yüksek kistler var morfolajiyi kafanıza takmayin toplanan yumurta sayisinca sağlıklı sperm hayli hayli bulunur yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alacağıniza eminim
kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için sizinle kendimi daha iyi hissediyorum :) biraz kafamı toparlayayım zaman gösterecek zaten :) yılmadım yine deneyeceğim ama her negatif biraz daha bitiriyor beni üst üste geldi bu ikisi inşallah son negatif olur :)
Kistler sadece yumurtaliklarda ise rahimde bir sorun yoksa tüp bebekte tutunmaya engel değil benim sağda 6 cm soldada çikolata kisti olma olasılığı yüksek kistler var morfolajiyi kafanıza takmayin toplanan yumurta sayisinca sağlıklı sperm hayli hayli bulunur yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alacağıniza eminim
ilk tedavimde 5 döllendi 2 transfer edildi tutmadı donmuşumda yok maalesef.nasip bu işler.senin nasibin gelmiş inşallah sıra bizde