Dondurulmus embriyo.

transferin hayirli ugurlu olsun, bende donmus tek embiryo transferi ile hamile kaldim..insallah darisi senin basina..sadece pozitif ol ve dua et, bebisine cesaret verki tutunsun:)
Çok sağol Unbelivable inanki ümitlendim şimdi...Ben çok ümitsizim kötü kötü rüyalar görüyorum ve sürekli ağlama krizim geliyor...O yüzden burada paylaşmak istedim....

canım çok sevindim maşallah sana. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. sende problem neydi?

Beni hatirlamadin mi mirjamim endometroizisi olanlar topiginde yazisiyorduk o topigede yazacaktim geride kaldı sanırım ben ameliyat olmadan kistlerimin büyük olmasina rağmen kanda güzel sonuç aldım insallah bundan sonrası hep güzel olur sen nasılsın neler yaptın kistlerini kafaya takip tedavini erteleme biliyorsun bende ilk denememde negatif almıştım sonra histereskopi yapıldı rahmim normaldi 2 ay kadar soğan kürü yaptım birde bol bol dua yaptım zikir çektim inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alacaksın

hatırladım hatırlamaz mıyım ama sorun adece kist miydi eşinde var mıydı bi sıkıntı onu merak etmiştim benim 2.tedavide olmadı. genetik ve hormon tahlilleri yapıldı. bi şey çıkmadı çok şükür. ama daha tedavi için bi tarih yok. benim eşimde de morfoloji var

Benin kistler dışında problem yoktu burada okuduklarımiza göre eşinde bahsettiğin morfoloji sorunu olanlarda tüp bebekle gebe kalıyor hiç kafana takma benim gittiğim doktorda 2.denenme negatif olursa genetik test yapmamiz gerekli demişti ne güzel normal çıkmış bak ben senden çok umutluyum yeni tedavinde olacak inşallah

benmde çikolata kistim var eşimin mofolojisi düşük aynen

benmde çikolata kistim var eşimin mofolojisi düşük aynen

Kistler sadece yumurtaliklarda ise rahimde bir sorun yoksa tüp bebekte tutunmaya engel değil benim sağda 6 cm soldada çikolata kisti olma olasılığı yüksek kistler var morfolajiyi kafanıza takmayin toplanan yumurta sayisinca sağlıklı sperm hayli hayli bulunur yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alacağıniza eminim

Canim cok gecmis olsun, biliyorum cok zor negatif sonuc almak ama yavrularimiz icin tekrar tekrar denemeye devam insallah bir daha ki tedavin son olur bebegine kavusursun bugünleri de gülümseyerek hatirlarsin.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez vakitte isteyen herkese nasip etsin insallahh

ilk tedavimde 5 döllendi 2 transfer edildi tutmadı donmuşumda yok maalesef.nasip bu işler.senin nasibin gelmiş inşallah sıra bizde

insallah son olur canim, yuzun guler artik arkadasimmm

gunescim nasilsin? bebis nasil:)) doktora ne zaman gidiyorsun, ay cok zor beklemek dimiiii:18::18: benim carsamba gunu bir sonraki kan testim..

bizimde morfoloji son testlerimizde sifirdi canim, su anda hamileyim, gerci henuz tam idrak etmsi degilim durumuAllahim herkese nasip etsin insallahhhhhhh

mrb herkese benimde 21 nisan test günüm 2. dondurulmuş denemem ilkinde biokimyasal gebelik oluştu umarım bekleyen herkesin olumlu sonuçlanır. Salı günü transferim gerçekleşti perşembe günü işe başlamak zorunda kaldım fazla dinlenemiyorum umarım bi problem çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…