Dondurulmus embriyo.

Kıyamam ben sana yaaa :85:
Cnm kenarda dondurulmuş embriyon var mı :26:

canim benim insallah Allahim dayanma gucu verir icinin sizisi biran once gecer bende 34 yasindayim, ertelememek lazim diye dusunuyorum, bana soracak olursan madem agustos sana aci veriyor, tatiline biraz erken cik ve hic olmasa temmuzda yaptir, hatat haziranda yaptirabiliyorsan bencede haziran olsun ama en dogru karari sen vereceksin..insallah rabbim yuzunu guldurecek bu defaa

CANIM tekrar gecmis olsun, hepimizjn korkulari var dedin gibi ama tedavi zamani ve sonrasi ne kadar sakin olursan o kadar basarili olursun, benimde karnimda biliyosun hoc bir sey yokken 21 hafyalik kizim oldu ve bir olu bir canli bebekle 38 hafta olana kadar nasil gecti allah biliyor, ama hamdolsunki olcek dedikleri oglumu kucagima aldim, sozun kisasi kismet ve nasipten ilerisi yok , hic korkma agostos ayindan simdi daha teceubelendik, qcilarimiDan ders aldik, daha gucluyuz. Tatilini yqp yorgunlugunu at ve en eygun zaman da ins. Bebegeine kavus. Beni simdiden 21 hafta korkusu sarmis bir yandan diyorumm korkma , ilikinde oldu diye bunda da olcak diye bir sey yok.ama nedersen de kalbin ve korkularini anca en aza indirebilirsin... Rabbim yar ve yardimcin olsun ben bir kizimi.kaybettim ama sanki rabbim bana bu kez ikiz kiz bebek verdi gibi hep hissediyorum., sende boyle hisset rabbimi hakkinda hayirli olani nasip etsin, hayirsiz olanida hayirlara cevirmeyi.nasip.etsin.

Canım bende 33 yaşındayı ve her ne kadar test günüm yarın olsada ben 4 gün önceden yaptım ve negatifi gördüm..yarın için umutlu değilim yani 4 günde değişeceğini zannetmiyorum değerin..dediğin gibi yaşımız ilerliyor hem hayatımı ele geçirdi diyorum ama bi tarafta da yaşımız ilerliyor ne yatıcam bilmiorum..3 tane dondurulmuşum var ama umudum yok pek nedense başlasammı hemen yoksa biraz sporda falanmi başlasam diorum. Bu iğneler kiloda yapıyo..Allah yardımcımız olsun hepimizinde..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm insallah.bugunde dinleneyim yarın ayaklanırım artık.
cnm ilk uc gun bence dinlen bolbol yat daha sonra ufaktan evin icinde basit islerini yaparsin kahvalti hazirkamak yemek yapmak gibi zaten en onemlisi rahat olmak bence kendini nasil iyi hissedeceksen oyle davran cnm
cnm tekrar cook gecmis olsun yasadiklarini allah bidaha yasatmasin cnm bencede fazla beklememem ama agostostada yaptirma bence simdiden boyleysen ozaman daha kotu olursun cnm stres yapma kendine ruhen nezaman hazir olursan ozaman basla cnm tekrar cok gecmis olsun cnm

Canim benim kendini yipratms nolur.... bencede haziranda yaptir bende haziranda yaptiricam beraber gun sayariz olmazmi...canim bosu bosuna erteleme mucadeleye devammmm hemen moralini kendini topla yilmak yok ya sen neler yasadin bunuda atlatacaksin.... insallah haziranda beraber hamis olucaz canim benimmmmm şu bir ayda kafandan olumsuz ne varsz atmaya calis.... İnsallah bu defa olucak... göbek tokustururuz bak :) hazirana hazir ol bekle bizi haziraaaaaannnn eeeyyyyyt beee

Evet cnm haklısın.yine kendimi yormam.zaten oyle yatmadım.oturur pozisyonda genelde bacaklarımı uzattım koltugun ustunde kalkmadan.yarın otururum artık.ufaktan dolanırım evin icinde.

Evet cnm haklısın.yine kendimi yormam.zaten oyle yatmadım.oturur pozisyonda genelde bacaklarımı uzattım koltugun ustunde kalkmadan.yarın otururum artık.ufaktan dolanırım evin icinde.

Tamam cnm en iyisini yapiyorsun allah izin verirse bende boyle dusunuyorum transferden sonra test tarihin nezamandi cnm

Aranıza yeni katıldım. 8 nisanda tek yumurtadan dondurulmuş transferim oldu... Çok korkuyorum...ve yaşım 42 başka şansım yok...nolur cevap verin...

Aranıza yeni katıldım. 8 nisanda tek yumurtadan dondurulmuş transferim oldu... Çok korkuyorum...ve yaşım 42 başka şansım yok...nolur cevap verin...

Cnm hosgeldin transferin hayirli olsun inss bebisin sana simsiki tutunsun cnm stresten uzak ol cnm rahat ol inss allah gonlune gore versin cnm

transferin hayirli ugurlu olsun, bende donmus tek embiryo transferi ile hamile kaldim..insallah darisi senin basina..sadece pozitif ol ve dua et, bebisine cesaret verki tutunsun:)

Hoşgeldin cnm o içindeki korku hepimzde var benim daha transferime var ama kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi
Cnm korkuların biran önce biter tez zamanda güzel haberler alırsın inşallahhhh

Canım arkadaşım senin haberine ben de çok üzüldüm ne yalan söyliyim... Allah bir daha yaşatmasın. İlk zamanlar insan çok yıkılıyor, kendini güçsüz hissediyor ama biraz zaman geçince yeniden güç toplayıp yola devam ediyorsun senin de bildiğin gibi... Karar vermek için çok acele etme, kendine toparlanmak ve kafa dağıtmak için birkaç hafta izin ver. Sonrasında sen kendin için en doğru kararı verirsin. Benim tahminim zaten kendin sabırsızlanacaksın bir sonraki deneme için. Nasipten ötesi yok, biz her durumda mücadele edeceğiz ve yan yana yürüyeceğiz. Yalnız değilsin. Öpüyorum seni.

Hoşgeldin 7iklim, tedavin hayırlı olsun. Korkma lütfen, olumlu düşünmeye ve kendini rahat bırakmaya çalış. Umarım bebeğine sağlıkla kavuşursun.

Kıyamam ben sana yaaa :85:
Cnm kenarda dondurulmuş embriyon var mı :26:

kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için sizinle kendimi daha iyi hissediyorum :) biraz kafamı toparlayayım zaman gösterecek zaten :) yılmadım yine deneyeceğim ama her negatif biraz daha bitiriyor beni üst üste geldi bu ikisi inşallah son negatif olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…