Dondurulmus embriyo.

[SUB]arkadaslar hepinize tunaydinlar guzel bir hafta sonu olsun inss hepimiz icin :KK16::KK16:[/SUB]

Bizim doktorlar ilk 2,3 gün fazla yormayın ondan sonra normal hayata dönün diyor yurt dışındada transfer olduktan sonra normal hayatlarına hemen dönüyorlar :KK1:
Yorucu bi işinmi var cnm sürekli ayaktamısın yoksa masa işimi :26:
21 nisan büyük gün olacak desene :KK52:

bankacıyım masa başı gibi dursada fazlaca dolaşmak zorunda kalıyorum 21 nisanı bekleyen çok kişi var umarım hepimiz için mutlu haber almak nasip olurrr

Tünaydın nesecim.senin bu gün kontrolün vardı dimi!!!

Tunaydinlar cnm kontrolum yok cnm bugun pregesteron ignelere basliyorum dr m busefer igne verdi cnm gecen seferki dusukten oturu sen bide kan sulandirici igne kullaniyormusun cnm bu igneleri kendimiz mi yapiyoruz cnm bilgin varmi transfer gunu de onlara baslicam ayriyeten inss allah emeklerimizin karsiligini bos cevirmesin inss cnm sen nasilsin

Tunaydinlar cnm kontrolum yok cnm bugun pregesteron ignelere basliyorum dr m busefer igne verdi cnm gecen seferki dusukten oturu sen bide kan sulandirici igne kullaniyormusun cnm bu igneleri kendimiz mi yapiyoruz cnm bilgin varmi transfer gunu de onlara baslicam ayriyeten inss allah emeklerimizin karsiligini bos cevirmesin inss cnm sen nasilsin

İgne olarak bişey kullanmıyorum.progestanı fitil olarak,kan sulandırıcıda coraspin kullanıyorum cnm ben.amin insallah nese rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün..iyiyim ben cnm çok sulur.ufaktan basladım iste bulasik, ev toplama gibiii..

gunescim nasilsin? bebis nasil:)) doktora ne zaman gidiyorsun, ay cok zor beklemek dimiiii:18::18: benim carsamba gunu bir sonraki kan testim..

Dün çok kötüydüm canım bulantı kusma başağrısı belirtiler erken başladı bugün biraz daha iyiyim kokulara karşı çok hasaslaştim iştah hiç kalmadı senin hamişlik nasıl gidiyor ikinci testinde çok güzel çıkmış :nazar::nazar: tekrar gözün aydın haklısın ultrasonda görsek birazdaha rahatlayacağız ben Allah nasip ederse perşembe günü gideceğim kese görmeye tedavi gördüğüm merkez pihtilasma testleri yaptirmami istedi o baya geç çıkıyormuş soncua göre şimdi kullandığım pihtilasma ignesini bırakacagim

Dün çok kötüydüm canım bulantı kusoma başağrısı belirtiler erken başladı bugün biraz daha iyiyim kokulara karşı çok hasaslaştim iştah hiç kalmadı senin hamişlik nasıl gidiyor ikinci testinde çok güzel çıkmış :nazar::nazar: tekrar gözün aydın haklısın ultrasonda görsek birazdaha rahatlayacağız ben Allah nasip ederse perşembe günü gideceğim kese görmeye tedavi gördüğüm merkez pihtilasma testleri yaptirmami istedi o baya geç çıkıyormuş soncua göre şimdi kullandığım pihtilasma ignesini bırakacagim
Belirtilerin erken baslamasi ikiz bebege isaret hayirli olsun hamileligin

Tedavi n hayirli olsun cnm kan sulandirici iğneleri kendin yapabilirsin koldan göbekten ve bacakdan yapılıyor. Bana esim koldan yapio ben hep koldan yaptırdım ..progesteron igneside 5 gun üstüste kullandim ayni zamanda crinojelde kullandim

Onca sayfalari okudum yanlizca 2kisi vardi ayni degerde olup yukselen:KK43: ins yukselir ama umudum yok

Ama cnm benim şöyle düsünelim.bugün dokuzuncu gün dimi normalde 12.gun test istiyorlar.eger sen gununde yaptırsan daha yuksek cikicaltı ve bu kadar üzülmeyecektin belkide.üzülme gününde yaptır bakalım insallah yuksek çıkar..gec tutunmustur belkide..

12günkü deger önemli bence bu şekilde olup yükselenlerde var inşallah seninde oyledir

Ama cnm benim şöyle düsünelim.bugün dokuzuncu gün dimi normalde 12.gun test istiyorlar.eger sen gununde yaptırsan daha yuksek cikicaltı ve bu kadar üzülmeyecektin belkide.üzülme gününde yaptır bakalım insallah yuksek çıkar..gec tutunmustur belkide..[/QU
Pazartesi tekrarlicaz testi insallah deger yukselir canim cok saol

Ama cnm benim şöyle düsünelim.bugün dokuzuncu gün dimi normalde 12.gun test istiyorlar.eger sen gununde yaptırsan daha yuksek cikicaltı ve bu kadar üzülmeyecektin belkide.üzülme gününde yaptır bakalım insallah yuksek çıkar..gec tutunmustur belkide..

İns cnm ya cok saol pazartesi tekrarlicaz testi bakalim nasip artik

X