- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Ohh maasallah cnm.allah tamamını erdirsin..
insallah canim hepimizi erdirsin bitsin bu ozlemmm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh maasallah cnm.allah tamamını erdirsin..
bak yaramazlara belki bu defa sallarlar:)
bisi sorucam ben simdi 4 haftalikmi oluyorum yoksa 5 mi yani bitiridigin mi soyleiyor yoksa icinde oldugunmu? yoksa 4+3 mu:)
ikinci kan testim 454 cikmis, progesterone 23..
Hepimize bol bebisli gunlerrrr
Sagol cnm insallah.oncekinde ccok yattım esimin yuzunden.bu sefer oyle yapmayacagim.bu sefer daha rahatïmm.:))))
Annesi endiselenme sen bak mercimegin saglicakla büyüyor Allahim hep böyle güzel haberler almayi nasip etsin
hobaaaa çok sewindim canım çok güzel yükselmiş yoğurt süt en önemliside ceviz ye sık sık canımm
ayyyyyyyyy amin canim hepimize insallah guzel guzel haberler almak nasip olsunn
cnm almissin bebisleri hadi inss allah tamamina erdirsin sonu guzel bitsin cnmSirt ustu yatmak cok zorrr.yanda yatıyorum ama bennnnn..
Oohh masallah cnm cok guzel allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnmikinci kan testim 454 cikmis, progesterone 23..
cnm almissin bebisleri hadi inss allah tamamina erdirsin sonu guzel bitsin cnm
Oohh masallah cnm cok guzel allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
evet canim gercekten oyle Allah bizi kat kat guclu yaratmis, yoksa katlanamazdik bunlara..tam gaz naza devammmmmmmmmmm...ya bana taa 7+3 de verdi randevuyu ultrason icin mayis 1..bugun kan verdim bakalim katlamistir insallah degerim kuzum...birde haftaya kan verecekmisim..belki 1 hafta onceye aldirirm ultrasonu
Canim banda ayni zamanlara vermislerdi hatirlarsan, burda saglama almak istiyilar kalp atisi ve kese ayni anda daha iyi tatlim , kendini yorma acil bir durum olmadiktan sonra gunu bekle derim...
cnm almissin bebisleri hadi inss allah tamamina erdirsin sonu guzel bitsin cnm
Oohh masallah cnm cok guzel allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
Evet aldım geldim.insallah cnm.darısı senin basina..
Amin cnm inss bende bugun dr gittim haftaya bugun transfer inss sen simdi hangi ilaclar kullaniyorsun cnm
Cnm aynı ilaclar devam sadece proluton igne verdi bes gun arayla.
Progestan fitil.
Aspirin
Folbiol.
Estrofem.
Banada pregesteron igne hergun gunde bir kere kansulandirici igne verdi estrofem folik asit inss ictigimiz ilaclar sifa olsun cnm bolbol dinlen ayaginin altina yastik koy yat cnm
ayyyyyyyyy amin canim hepimize insallah guzel guzel haberler almak nasip olsunn