Dondurulmus embriyo.

bakalim bugun degerim katlicakmi canim az once kan verdim..hafifi sizilar devam ediyor insaat var dedigin gibi:)) evet yaa bulanti zor sanirim ama azcik olsada bende oh desem:))) sen ne yaptin bugun???

Güzel haberlerle geldim canım büyüyoruz biz doktor dedi ufak şeylere takılma çok fazla dinleme kendini bnde seni çok merak ediyorum hadi güzel haberler ver

ayy cok heyecanli Allahim butun isteyenlere yasatsin insallah:KK16::KK16:acaba bu bulantilar uyku halleri ne zaman basliyo:KK17:

Amin canım inşAllah Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın ....bulantılar 6. haftadan sonra başlıyor diye duymuştum ama inşAllah başlamazda rahat bir hamilelik geçiririz :KK16:

Erkekler öyle zaten kuzum kendileri yasamadiklari icin basit geliyor ama en cok komigime giden sey de benimki azicik karni agrisa basi agrisa ah vah yapiyor benim yerimde olsa herhalde kendini yerlere atar :KK1: Gercekten biz kadinlar cok güclüyüz =) Valla elimden geldigince naz yapmaya calisiyorum yoksa sesimi cikarmazsam kendimi süper hissettigimi saniyor galiba :KK9:

evet canim gercekten oyle Allah bizi kat kat guclu yaratmis, yoksa katlanamazdik bunlara..tam gaz naza devammmmmmmmmmm:KK1::KK1:...ya bana taa 7+3 de verdi randevuyu ultrason icin mayis 1..bugun kan verdim bakalim katlamistir insallah degerim kuzum...birde haftaya kan verecekmisim..belki 1 hafta onceye aldirirm ultrasonu:KK1::KK1:

cok sagolun kizlar hepinizi seviyorum bende agziniza yureginze saglik :KK16:

Cnm cok gecmis olsun ayaginin altina yastik koy cnm uzanirken inss guzel haberlerle gelirsin cnm yarin

Masallah:nazar:allah tamamina erdirsin inss gozün aydin cnm

Amin canım inşAllah Rabbim hep güzel haberler vermeyi nasip etsin:nazar::nazar:

Güzel haberlerle geldim canım büyüyoruz biz doktor dedi ufak şeylere takılma çok fazla dinleme kendini bnde seni çok merak ediyorum hadi güzel haberler ver

ay ay masallahhh:nazar::nazar::nazar: saglikla alicaz hepimizi bebegimizi insallah canim, moral bozup kucuk seylere takilmak yokkk:KK9::KK9:

merhaba heyecan serüveni arkadaşımm çoook tebrik ederim bende dün senin gibi 2. kan testi sonucumu aldım vee senin gibi havalarda uçuyorum test sonuç rakamlarımız bırbırıne cok yakın benımde ılk testım 784, dün çıkan testımı hemsıre soylerken heyecandan aklımda tutamadım ama 2000 küsür falan demişti :KK52: benimki dondurulmuş embriyo transferi oldu.. İNŞALLAH ALLAH SONUNA KADAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜ VE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. diğer arkadaşlar içinde hep dua ediyorum...

Tebrikler canım değerin çok güzel çıkmış maşallah:nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde donmuş embiryoydu :KK34:

Arkadaşlarım ben görmeyeli bir sürü hamile haberi almışız, içim açıldı çok sevindim yazdıklarınıza...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, nazarlardan saklasın.
Bunları okudukça daha çok sabırsızlanıyorum ben de tedavi için.
Nisanın son haftası adetimle başlıyoruz dondirik tedavisine Allah nasip ederse... Şimdiden heyecanlanmaya başladım.
:KK16::KK16:

bekliyoruz canimmmmmm, cok az kalmis seninde gel katil bize gir aramiza:))))

Amin canım inşAllah Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın ....bulantılar 6. haftadan sonra başlıyor diye duymuştum ama inşAllah başlamazda rahat bir hamilelik geçiririz :KK16:

azcik hafif olsa sanki hersey daha yolundaymis gibi hissedicem:))az once kan verdim insallah seninki gibi cok guzel bir sonuc cikar..bana bi haftaya kan icin bide taa mayisin 1 ine ultrason randevusu verdiler yahuu:KK53::KK53: o an kavrayamadim cok gec degilmiii 7+3 ultrason icin

Son düzenleme:
Cidden bebegib saglikli oldunami isaretmis ilk kez duydum , canim aman saglikli olsunlarda herseye amenna 6 haftadan sorna bulantilar baslamisti bende, sen su sabah ac karninda gelen sari su ile bi tanis bakalim o zaman, ac kalmayip SIKSIk yedimmi bulantilarim azaliyor, ama saglikli beslenemiyorum ona uzuluyorum, iki lokma yiyorum tikaniyorum hemen, dusun daha hic kilo almadim.... yemek yemek icimden gelmiyor

evet canim oyle okumustum ama bulantisiz bi suru saglikli hamileleikte var,,Allahim saglicakla kucagimiza almak nasip etsin insallahhh...fazla bulanti cagirmayayaim:)

evet canim gercekten oyle Allah bizi kat kat guclu yaratmis, yoksa katlanamazdik bunlara..tam gaz naza devammmmmmmmmmm:KK1::KK1:...ya bana taa 7+3 de verdi randevuyu ultrason icin mayis 1..bugun kan verdim bakalim katlamistir insallah degerim kuzum...birde haftaya kan verecekmisim..belki 1 hafta onceye aldirirm ultrasonu:KK1::KK1:

Aynen öyle canimm.. Sende basla simdiden naza, öyle güclüymüssün gibi alistirma sonra zor oluyor :KK9: Himm aslinda güzel zamana vermis rahatlikla kalp atislarinida duyarsin ama tabi sende haklisin tatlim insan dayanamiyo görmek istiyo bi an önce :KK1: Istiyosan al canim 1 hafta önce en azindan minnos keseni görürsün kalp icinde daha baslamamis olursa tedbirli gidersin cünkü o dönemler yeni basliyor.. Yani üzülmeyeceksen git yoksa gitmeee :KK1: Aglarim bak arkandan :KK53: Insallah bugünkü kan sonuclarinda cok güzel cikacak canim Allahin izniyle :KK16::KK16:

Aynen öyle canimm.. Sende basla simdiden naza, öyle güclüymüssün gibi alistirma sonra zor oluyor :KK9: Himm aslinda güzel zamana vermis rahatlikla kalp atislarinida duyarsin ama tabi sende haklisin tatlim insan dayanamiyo görmek istiyo bi an önce :KK1: Istiyosan al canim 1 hafta önce en azindan minnos keseni görürsün kalp icinde daha baslamamis olursa tedbirli gidersin cünkü o dönemler yeni basliyor.. Yani üzülmeyeceksen git yoksa gitmeee :KK1: Aglarim bak arkandan :KK53: Insallah bugünkü kan sonuclarinda cok güzel cikacak canim Allahin izniyle :KK16::KK16:

bu tup bebek tedavisi bana sabirli olmayi ogretti tatlim yoksa cok aceleciyimdir, en iyisi verdikleri tarihi bekliyim:) sagolsun esim egilmeme bile kiziyor hicbi is yaptirmiyor (simdilik) 9 ay boyle gider umarim:KK1::KK1::KK1: kiviler portakal oldumu:KK1::KK1::nazar::nazar:

Amin İnşAllah canım kan değerleri yüksek çıktı keseyi görünce kesinleşecek senin değerlerden bellimiydi ikiz olduğu :emir_bebek::nazar::KK49:

Yüksekti canim benim degerlerde o yüzden tahmin ediyordum ama tabi kesin olarak ultrasonda belli oluyor.. Ben 14. gün yaptirmistim ilk testimi 2700 lerdeydi bir de 17. gün yaptim o da 8000 e yakindi.. Hayirlisi olsun canim tek ikiz saglikli olsunlar yeterki :KK16::KK16:

bu tup bebek tedavisi bana sabirli olmayi ogretti tatlim yoksa cok aceleciyimdir, en iyisi verdikleri tarihi bekliyim:) sagolsun esim egilmeme bile kiziyor hicbi is yaptirmiyor (simdilik) 9 ay boyle gider umarim:KK1::KK1::KK1: kiviler portakal oldumu:KK1::KK1::nazar::nazar:

Evet canim bende dayanamam normalde ama ögreniyoruz böylelikle =) Bencede bekle kuzum en sagliklisi :KK16: Basta benimkide öyleydi insallah senin esin doguma kadar hep böyle olur canim seni delirtmez :KK1::KK1: Bilmiyorum ki canim benim kiviler ne alemde bir hareketlerini hissetmeye baslasam rahatlayacagim.. Haftaya kontrolum var cok merak ediyorum, gecen sefer de pek görememistim biliyorsun cok özledim miniklerimi =))

azcik hafif olsa sanki hersey daha yolundaymis gibi hissedicem:))az once kan verdim insallah seninki gibi cok guzel bir sonuc cikar..bana bi haftaya kan icin bide taa mayisin 1 ine ultrason randevusu verdiler yahuu:KK53::KK53: o an kavrayamadim cok gec degilmiii 7+3 ultrason icin

Kan değerin en az ikiye katlar canım için rahat olsun :21::21:...haftaya niçin kan vereceksin benimde pihtilasma testleri istediler..haftaya kese görsen ondan sonraki haftada kalp atışı duyulsa daha bir hafta kalıyor baya geç çağırıyorlar orada TR deki gibi değil sanırım

X