Dondurulmus embriyo.

kizlar bhcg degerim 11. gun 186 ciktii:KK52: Allahim tum isteyenlere ve banada saglikli birer bebek nasip etsin yarabbimmm, hep dualarimdasiniz....hamile arkadaslarim sizin nasildi degerlerrr???

TEBRİKLER CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN :nazar::nazar::nazar:ÇOK SEVİNDİM :KK52::KK52:AYNI GÜNLERDE TEDAVİYE BAŞLAYIP GÜZEL SONUÇLAR ALDIK RABBİM HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN

insallah 2 ye katlar canım benim 10. gün değerim 141 di 12. gün 343 tü doktorum ikiz olabilir demişti ama tek gebelik oldu. benim doktorum sürekli dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığımı normalden 2-3 kat daha dikkat etmem gerektiğini söyledi, niye yürüyüş yapacaksınki boşver bence tabi doktoruna danış ama... ilk 3 ay zaten çok dikkat etmen lazım doktorum 12. haftaya kadar bana ultrason resmi bile vermedi, 12. haftadan sonra artık tebrik edebilirim dedi yanlış anlama sakın benim doktorum çok temkinli bir adamdı. zaten tüp bebek olunca normal doğuma pek yaklaşmıyor doktorlar, kıymetli bebek olarak tabir ettikleri için genelde sezaryen ile alıyorlar, normal doğum düşünüyorsan 3. ayı atlattıktan sonra yürüyüş yapabilirsin

cok tesekkur ederim caniim, benimde 11.gun degerim 186 cikti tek embiryo koydurmustuk eger bolunmediyse tektir diye dusunuyorum..yuruyusu evimizin hemen onunde bir park var temiz hava alirim iyi gelir diye dusunmustum..neyse daha cok erken bi doktora sormak lazim tabi..hamileleigin en guzel yanlarindan biri ogrendiginde 1 aylik olmasi kaldi 2 ay ozaman dikkat etmek icin:)

TEBRİKLER CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN :nazar::nazar::nazar:ÇOK SEVİNDİM :KK52::KK52:AYNI GÜNLERDE TEDAVİYE BAŞLAYIP GÜZEL SONUÇLAR ALDIK RABBİM HEP BÖYLE GÜZEL HABERLER PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN

evet gunescim bende seni tebrik ediyorum, darisi tum tedavideki arkadaslarimiza insallah...seni pek takip edemedim degerlerin nasil cikti? ben suan 4 hafta 2 gunlugum, sen tamamladinmi 5. haftayi? acaba keseyi ne zaman goruruz???aklimda sorularrrrrrrrrrr:KK37::KK37:

evet gunescim bende seni tebrik ediyorum, darisi tum tedavideki arkadaslarimiza insallah...seni pek takip edemedim degerlerin nasil cikti? ben suan 4 hafta 2 gunlugum, sen tamamladinmi 5. haftayi? acaba keseyi ne zaman goruruz???aklimda sorularrrrrrrrrrr:KK37::KK37:

benim değerle yüksek çıktı 12 gün 876 bugün 14. gün 2338 :KK52::KK52: iki embiryo koydular ikiz olabilir tedavi olduğum yerde bir hafta sonra devlet hastanesinde keseye baktır dediler ben 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum senin doktor ne söyledi

benim değerle yüksek çıktı 12 gün 876 bugün 14. gün 2338 :KK52::KK52: iki embiryo koydular ikiz olabilir tedavi olduğum yerde bir hafta sonra devlet hastanesinde keseye baktır dediler ben 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum senin doktor ne söyledi

masallah canim ikiz galiba:) ben dun kan verdim, onlar beni telefonla aryip bildirdiler, yarinda kan vericem, ve muhtemelen doktoru gormeyecegim, heralde bi sonrakinde gorurum doktoru cuma yada pazartesi..haftaya kese gorunur diye dusunuyorum bende ama bakalim ne zaman cagirilarsa o zaman gidecegim..benim tup bebek doktorum kontrol altinda tutuyor ilk 3 ay sonrasinda normal dogum doktoruna yonlendirecek..

masallah canim ikiz galiba:) ben dun kan verdim, onlar beni telefonla aryip bildirdiler, yarinda kan vericem, ve muhtemelen doktoru gormeyecegim, heralde bi sonrakinde gorurum doktoru cuma yada pazartesi..haftaya kese gorunur diye dusunuyorum bende ama bakalim ne zaman cagirilarsa o zaman gidecegim..benim tup bebek doktorum kontrol altinda tutuyor ilk 3 ay sonrasinda normal dogum doktoruna yonlendirecek..

Benim tüp bebek merkezi bulunduğum şehirde olmadığı için mecburen başka doktorla deva edeceğim canım ben martın 25 de transfer oldum sen 27 si demiştin çok şükür rabbime :nazar::nazar:

Benim tüp bebek merkezi bulunduğum şehirde olmadığı için mecburen başka doktorla deva edeceğim canım ben martın 25 de transfer oldum sen 27 si demiştin çok şükür rabbime :nazar::nazar:

evet aramizda iki gun var sadece:) masallah saglikla buyusunde doktor fark etmez..hem 10 gun sonra gidersen kalp atisinida duyarsin belki..

canım hamile kalanlar neden terketsin burayı biz burda aile olduk ilk aylar sıkıntılı olduğu için fazla yazamıyoruz ama takip ediyor sizle üzülüp sizle sewiniyoruz gün sayanla gün sayıyor test sonucu bekleyen için kaç defa topiğe gelip gidiyoruz tek fark çok fazla yazamamamız hepinizi çok sewiyorummmmm:KK54::KK54:
cok sagolun kizlar hepinizi seviyorum bende agziniza yureginze saglik :KK16:

bel ağrım çok oluyor canım dinleniyorum bol bol yarın gitcem doktora bakalım ne diyecek
Cnm cok gecmis olsun ayaginin altina yastik koy cnm uzanirken inss guzel haberlerle gelirsin cnm yarin
12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim:nazar::nazar:

Masallah:nazar:allah tamamina erdirsin inss gozün aydin cnm

Son düzenleme:
ayy cok heyecanli Allahim butun isteyenlere yasatsin insallah:KK16::KK16:acaba bu bulantilar uyku halleri ne zaman basliyo:KK17:

Kizzzz dur Vira Bismillahh , belki hic biri olmadan 9 ay rahat bir hamilelik gecirirsin, bende uyku hali hic olmadi cok youldumda ama dayanmadim oldu, oglumu uyuttumu takip ettim diziler var netten bakiyimdiyorum, ve her defasinda uyuyp kaliyorum.... bulantiyada Leblebi cok iyi geldi benim Turk Bakkalinda buldum , bir deneyim dedim leblebi cantamda gesiyorum

Kizzzz dur Vira Bismillahh , belki hic biri olmadan 9 ay rahat bir hamilelik gecirirsin, bende uyku hali hic olmadi cok youldumda ama dayanmadim oldu, oglumu uyuttumu takip ettim diziler var netten bakiyimdiyorum, ve her defasinda uyuyp kaliyorum.... bulantiyada Leblebi cok iyi geldi benim Turk Bakkalinda buldum , bir deneyim dedim leblebi cantamda gesiyorum

bulanti bebisn saglikli oldugunu gosteriyomusya ondan bekliyorum canim:)))kasintilarada iyi diyosun yani oh oh cok sukur:KK16::KK16: leblebi iyi fikirmis bende internetten bulmaya calisirim..

bulanti bebisn saglikli oldugunu gosteriyomusya ondan bekliyorum canim:)))kasintilarada iyi diyosun yani oh oh cok sukur:KK16::KK16: leblebi iyi fikirmis bende internetten bulmaya calisirim..

Cidden bebegib saglikli oldunami isaretmis ilk kez duydum , canim aman saglikli olsunlarda herseye amenna 6 haftadan sorna bulantilar baslamisti bende, sen su sabah ac karninda gelen sari su ile bi tanis bakalim o zaman, ac kalmayip SIKSIk yedimmi bulantilarim azaliyor, ama saglikli beslenemiyorum ona uzuluyorum, iki lokma yiyorum tikaniyorum hemen, dusun daha hic kilo almadim.... yemek yemek icimden gelmiyor

X