Dondurulmus embriyo.

Evet canim bende dayanamam normalde ama ögreniyoruz böylelikle =) Bencede bekle kuzum en sagliklisi :KK16: Basta benimkide öyleydi insallah senin esin doguma kadar hep böyle olur canim seni delirtmez :KK1::KK1: Bilmiyorum ki canim benim kiviler ne alemde bir hareketlerini hissetmeye baslasam rahatlayacagim.. Haftaya kontrolum var cok merak ediyorum, gecen sefer de pek görememistim biliyorsun cok özledim miniklerimi =))

ah canimm bu defa doya doya gorurusun insallah:)) onlarda merhaba anneee:KK3::KK3: derler:KK1::KK1:

Kan değerin en az ikiye katlar canım için rahat olsun :21::21:...haftaya niçin kan vereceksin benimde pihtilasma testleri istediler..haftaya kese görsen ondan sonraki haftada kalp atışı duyulsa daha bir hafta kalıyor baya geç çağırıyorlar orada TR deki gibi değil sanırım

bilmemki canim, hemsire epey canimi yakti bugun damari bulamadi, bende kotu oldum pek bisi soramadim..haftaya yine betaya ve progesterona bakilcak dedi galiba..sonrada taaa mayisin 1 ine:KK53::KK53:

Yüksekti canim benim degerlerde o yüzden tahmin ediyordum ama tabi kesin olarak ultrasonda belli oluyor.. Ben 14. gün yaptirmistim ilk testimi 2700 lerdeydi bir de 17. gün yaptim o da 8000 e yakindi.. Hayirlisi olsun canim tek ikiz saglikli olsunlar yeterki :KK16::KK16:

Evet canım sağlıklı olsunlarda bir iki oğlan kız farketmez :21::21:

Sirt ustu yatmak cok zorrr.yanda yatıyorum ama bennnnn..

Hayirli olsun canim transferin,bebislerin sana simsiki tutunsunlar insallahh :KK16: Yatma konusuna gelince kendini kasma rahat ol, benim doktorum hic korkma istedigin gibi yat dedi sadece yüzüstü yatmadim ben, birde cok yatma evin icinde bol bol gez ki kan dolasimi olsun..

bilmemki canim, hemsire epey canimi yakti bugun damari bulamadi, bende kotu oldum pek bisi soramadim..haftaya yine betaya ve progesterona bakilcak dedi galiba..sonrada taaa mayisin 1 ine:KK53::KK53:
Geçmiş olsun canım her tarafımız iğne deliği kevgire döndük :KK53: ..Demekki haftaya yapılan kan testinden takip edecekler gelişimi benim dün çıkan test kağıdında 12. haftaya kadar çıkacak olan değer aralıkları var bu şekilde takip edecekler sanırım

Insallah canimm benimkiler kipir kipir kendi hallerinde takiliyolar hic demiyolar su annemize bir el sallayalim sevinsin nerdee :KK1::KK1:

bak yaramazlara:emir_bebek::emir_bebek: belki bu defa sallarlar:)
bisi sorucam ben simdi 4 haftalikmi oluyorum yoksa 5 mi yani bitiridigin mi soyleiyor yoksa icinde oldugunmu? yoksa 4+3 mu:)

Geçmiş olsun canım her tarafımız iğne deliği kevgire döndük :KK53: ..Demekki haftaya yapılan kan testinden takip edecekler gelişimi benim dün çıkan test kağıdında 12. haftaya kadar çıkacak olan değer aralıkları var bu şekilde takip edecekler sanırım

bebkiloarimiz icin katlaniyoruz iste canim..galiba oyle bugunku ve haftaya carsamba yapilacak kan degerlerinin artisina gore belirlicekler heralde..:KK53: sen aldinmi randevu kese icin?

Hayirli olsun canim transferin,bebislerin sana simsiki tutunsunlar insallahh :KK16: Yatma konusuna gelince kendini kasma rahat ol, benim doktorum hic korkma istedigin gibi yat dedi sadece yüzüstü yatmadim ben, birde cok yatma evin icinde bol bol gez ki kan dolasimi olsun..

Sagol cnm insallah.oncekinde ccok yattım esimin yuzunden.bu sefer oyle yapmayacagim.bu sefer daha rahatïmm.:))))

X