Amim canım inşallah şimdi senin için gün sayıyoruz18-19 günün falan vardı sanırımDoktor amcanın odasından güle oynaya çıkarsın inşallahh
ohh maaşallah sizee ikizler geliyorrrr12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim
canım değerin 3000leri geçince anca görünüyor keseevet gunescim bende seni tebrik ediyorum, darisi tum tedavideki arkadaslarimiza insallah...seni pek takip edemedim degerlerin nasil cikti? ben suan 4 hafta 2 gunlugum, sen tamamladinmi 5. haftayi? acaba keseyi ne zaman goruruz???aklimda sorularrrrrrrrrrr
ben bel ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim hamile olduğumu orda inşaat başladı olcak o kadar hiç bulantısı olmayıp çok sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi varki bendede ara ara oluyrdu çekilmez bi bulantı değil bulantı yaşayanlar hayatlarından beziyor güzel düüşün güzel olsun canımmmbendede bel agrisi ara ara oluyor canim:) hadi yarin guzel haberlerle gel insalllahh
cok sagolun kizlar hepinizi seviyorum bende agziniza yureginze saglik
Cnm cok gecmis olsun ayaginin altina yastik koy cnm uzanirken inss guzel haberlerle gelirsin cnm yarin
inşallah canım artık sıra sizde sizdende güzel haberler alalım dualarımızdasınız