Dondurulmus embriyo.

arkadaslarimmmmmm hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum...az once kan verdim bikac saate sonucunu alacim bakalim Allahim yuzumuzu guldursun insallah:18::18:hepiniz aklimda ve dualarimdasiniz, bu yil insallah saglikli bebeciklerimize kavusacagimiz bir yil olsun, tum dularimiz kabul olsun insallahhh , sizleri seviyorumm:KK16::KK16::KK16: unuttugum kimse kaldiysaa affolaa, mesaj kutum cildirmiss:))

demekki çok seviliyorsun canım:))
bende çoğu zaman sadece özel mesajları cevaplıyorum genele bakamıyorum..
çok heyecan yaptım hayatımm hadi inşallah çok güzel haberlerin gelecek..:nazar::nazar::nazar::nazar:

demekki çok seviliyorsun canım:))
bende çoğu zaman sadece özel mesajları cevaplıyorum genele bakamıyorum..
çok heyecan yaptım hayatımm hadi inşallah çok güzel haberlerin gelecek..:nazar::nazar::nazar::nazar:

canim benim hepimizin derdi ayni, insanlari mutluluklari degil dertleri birbirine yaklastirirmis, yada onun gibi bi soz duymustum ki bencede dogru:) cok memnunum hepinizi tanidigim icin:) vede heyecanla kan sonucunu bekliyorummm, hepiniz icin dua ediyorum herzaman..:KK16::KK16:

merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum.. bende 3 yıldır farklı tedavılerle uğraşıp bir bebek sahibi lamayanlardanım.. fakat ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayıp o zorlu süreci atlatıp dondurulmuş embrıyolarımdan 2 tanesini 25 martta asıl yuvalarına kendime aldım :) pazar günü yani transferımın 12. günü ılk testimi yaptırdım ve sonuç 784,00 cıktı pozıtıf oldugunu soyluyorlar ama yırın yukselıp yukselmedıgıne bakılmak için ıkıncı testım olacak ve cok korkuyorum. çünkü bu 2 gün ıçınde mınıkde olsa kahverengi akıntım oldu 2 kere ve agrım var. sizlerde bunları yaşadınızmı? :KK43:

Cnm bende ogun kontrole gidecem inss ayy cok sevindim cnm inss bu transferin sana bebisini getirsin cnm kacinci gun oluyor ogun senin cnm
cnm bence sorun olmaz hatta gecende bir arkadas senin gibi ikinci icin 5 yil onceki dondurulmusunda hamile bile kaldi bu isler nasip isi cnm bence araya verme onlar senin icin bir sans bence denemelisin cnm inss hamis kalisin oglusuna kardes gelir cnm

Cnm tekrardan gozun aydin cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun inss allah tamamina erdirsin cnm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Nesecim 13.gün oluyor cumartesi gittigimde 7.5ti kalinlik.estrofem üçtü dorde cikardi o gun.

kizlar bhcg degerim 11. gun 186 ciktii:KK52: Allahim tum isteyenlere ve banada saglikli birer bebek nasip etsin yarabbimmm, hep dualarimdasiniz....hamile arkadaslarim sizin nasildi degerlerrr???

kizlar bhcg degerim 11. gun 186 ciktii:KK52: Allahim tum isteyenlere ve banada saglikli birer bebek nasip etsin yarabbimmm, hep dualarimdasiniz....hamile arkadaslarim sizin nasildi degerlerrr???

Tebrik ederim simdi senin yazını arıyordum sonucunu yazdınmı diyee.
Rabbim saglıcakla kucagına alacagin gunleride gostersinnn.:))))

merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum.. Bende 3 yıldır farklı tedavılerle uğraşıp bir bebek sahibi lamayanlardanım.. Fakat ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayıp o zorlu süreci atlatıp dondurulmuş embrıyolarımdan 2 tanesini 25 martta asıl yuvalarına kendime aldım :) pazar günü yani transferımın 12. Günü ılk testimi yaptırdım ve sonuç 784,00 cıktı pozıtıf oldugunu soyluyorlar ama yırın yukselıp yukselmedıgıne bakılmak için ıkıncı testım olacak ve cok korkuyorum. çünkü bu 2 gün ıçınde mınıkde olsa kahverengi akıntım oldu 2 kere ve agrım var. Sizlerde bunları yaşadınızmı? :KK43:

canımm senn degern cok guzel ıkızmı hayatım nedn leken var doktoruna sormadnmıı dusuk tehlıkesı olmasın allah korusunda yada jelden sonramı gelıyor jel kullanıyomusn

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:çok şükür canımm rbabbm daım etsınn:KK9::KK9::KK9:

Tebrik ederim simdi senin yazını arıyordum sonucunu yazdınmı diyee.
Rabbim saglıcakla kucagına alacagin gunleride gostersinnn.:))))

Allahim sizlerede yasatsin bu guzel duyguyu en yakin zamanda insallah..saglikli hamilelikler ve bebisler nasip etsinnnn yarabbimm..aminnnnnnnnn:) ayy insan sevinmeye bile korkuyorrr

Nesecim 13.gün oluyor cumartesi gittigimde 7.5ti kalinlik.estrofem üçtü dorde cikardi o gun.
Cnm hayirlisi olsun inss carsambaya kadar inss 10 gecer bence masallah guzel cnm kalinlasmasi bende uctane iciyorum gunde saatlere dikkat ediyormusun icerken benim biraz degisiyorda onun icin sordum dr bisey demismiydi cnm bu konuda

Tütütü:nazar:masallah degerinde guzel cnm tek bebise gore bundan sonra daha da dikkat et kendine agir kaldirma uzanma yukarilara ve cömelme sakin yani kisacasi dikat et cnm kendine ay cok sevindim yaa:119::119::119::119::119::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Cnm hayirlisi olsun inss carsambaya kadar inss 10 gecer bence masallah guzel cnm kalinlasmasi bende uctane iciyorum gunde saatlere dikkat ediyormusun icerken benim biraz degisiyorda onun icin sordum dr bisey demismiydi cnm bu konuda

Tütütü:nazar:masallah degerinde guzel cnm tek bebise gore bundan sonra daha da dikkat et kendine agir kaldirma uzanma yukarilara ve cömelme sakin yani kisacasi dikat et cnm kendine ay cok sevindim yaa:119::119::119::119::119::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

canimcim onerilerin icin cok sagol hepsine dikkat edecegim insallah:))) bu bahar guzel haberler boylece surup gidecek buna yurekten inaniyorumm:KK16::KK16::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Nesee

Yok valla cnm saatlere pek dikkat edemiyorum.aksamları 20:30 sabahları 10:00-11:00 a kadar içiyorum iste.

Son düzenleme:
canimcim onerilerin icin cok sagol hepsine dikkat edecegim insallah:))) bu bahar guzel haberler boylece surup gidecek buna yurekten inaniyorumm:KK16::KK16::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Aminnn cnm inss
Nesee

Yok valla cnm saatlere pek dikkat edemiyorum.aksamları 20:30 sabahları 10:00-11:00 a kadar içiyorum iste.

Aynen cnm benim bir saat degisiyor genelde onun icin sordum cnm tskler

Nesecim transferden sonra ananas bide kabak cekirdegi yemek iyiydi dimi bi fikrin varmi.

Allahim sizlerede yasatsin bu guzel duyguyu en yakin zamanda insallah..saglikli hamilelikler ve bebisler nasip etsinnnn yarabbimm..aminnnnnnnnn:) ayy insan sevinmeye bile korkuyorrr

Tebrikederim cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :-) zaman gecmiyo 4.gunde bitti bugun test gunume az kaldi. Rabbim hepimize boyle guzel sonuc almayi nasip etsin

Nesecim transferden sonra ananas bide kabak cekirdegi yemek iyiydi dimi bi fikrin varmi.

Cnm bende duydum onlari kabak cekirdegi tuzsuz olandan yemeyi dusunuyorum transferden sonra bence en onemlisi stres yapmamak cnm inss bebislerin sana simsiki tutunacak inss rahat ol yeter cnm

Cnm bende duydum onlari kabak cekirdegi tuzsuz olandan yemeyi dusunuyorum transferden sonra bence en onemlisi stres yapmamak cnm inss bebislerin sana simsiki tutunacak inss rahat ol yeter cnm

Evet en onemlisi tabii stresli olmamak cnm.insallah rabbim yuzumuzu bu defa guldurur insallah.:))

X