- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
kızlar inşallah hepinizin buz bebekleri tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Amin cnm inss seninde transferin bebisini sana getirsin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzelini yapmışsınız CNm.vücudun dinlenmesi lazım.:))
sagol cnm benim inss
Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer tane
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnm
kızlar sorum var.........dondurulmuş transferim olck nş............doktor......kist gözüküyor dedi bakalım çatlamışmı diye....test istedi.........tabi geç çıktıgı için yarın dedi.............ben şimdi baktım..........lh 10.87 progesteron 1.55.............e2....87.47.............nedirbu şimdi....................transfer mümkünmü..............progestron kaç olmalıki...........
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
amin cnm inss seviyorum seni ben ya cansinçok sağolun kızlarinşaALLAH bu yıl yavrularımız ya göbüşümüzde yada kucağımızda olacak
bi belirtin var mi canim? benim gogusler sis aciyor ama ilaclardan heralde:) cok hafifite bi sizlama oluyo arada kasikta oda psikolojik olabilir
amin cnm inss seviyorum seni ben ya cansin
bende bende
Cnm hayirli olsun transferin inss sonuda guzel bitsin2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.
canım bilmiyorum bende genelde karın ağrısı var arada göğüsler şişiyor ama iniyor birde çok ateş basıyor özellikle gece yatarken :) ama hepsi ilaçların etkileri sanırım geçen seferlerde de belirtiler vardı bir negatif bir pozitif oldu anlamadım o yüzden :) neyse az kaldı hafta sonu test yapacağım inşallah pozitifi görürüz canım :)
Ayy ne güzel.inşallah güzel haberler verirsin bize..:)))2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.
2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.
canım ctesi gibi ama bilmiyorum korkuyorum :) sen ne yapacaksın 7sinde mi?senin belirtiler baya varmis tatlim masallah:) hadi hayirlisi insallahhhhhh..cumartesimi yapacaksin pazar mi?
canım hayırlı olsun o işik tanelerin sana sıkı sıkı tutunsun :) bize de güzel haber olarak gelsin :)
canım ctesi gibi ama bilmiyorum korkuyorum :) sen ne yapacaksın 7sinde mi?
Insallah hepımız guzel haberler paylasırız kucaklarımız boş kalmasın. Artık başkalarının bebegı yerıne kendı bebıslerımızle ılgilenelım. Uykusuz kalalım. Mama tarıflerı araştıralım mınıcık kıyafetler alalım. Yuvalarımıza neşe , huzur, ses gelsin, Rabbim dualarımızı kabul etsin ınş
Insallah hepımız guzel haberler paylasırız kucaklarımız boş kalmasın. Artık başkalarının bebegı yerıne kendı bebıslerımızle ılgilenelım. Uykusuz kalalım. Mama tarıflerı araştıralım mınıcık kıyafetler alalım. Yuvalarımıza neşe , huzur, ses gelsin, Rabbim dualarımızı kabul etsin ınş
sagol cnm benim inss
Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer tane
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnm