- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Aslında ben pozitif olucamda içimdeki ses izin vermiyor çoook konuşuyor yaaa inan benim bi suçum yok bi susuturamadım gitti
icindeki sese:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ben pozitif olucamda içimdeki ses izin vermiyor çoook konuşuyor yaaa inan benim bi suçum yok bi susuturamadım gitti
icindeki sese:)))
sirayla tatlim simdi onlar seni uyutacak sonra sen onlari:)))ayy cok heyecan yok bendeee hani sen diyordunya hic teste gitmeyim bebislerim icimde olduklarini dusuneyim diye, bendede ole bisi oldu ama bi yandanda deli gibi merak ediyorum tabi:)) simdi aklimdaki soru cumartesimi idrar testi yapayim pazar mi?:26:
Arkadaslar bugun igneninde son gunu idi cok sukur butun ilaclar bitti, sadecw vitamin kullaniyorum, gobia cikti saka gibi geliyor. 12 haftamiz bitti cok sukur, haftaya pazartesi randevum var ikili testler icin ins..temiz cikarlar.. cok sukur 10 gun oldu daha kanama olmuyorum, normal hayatima dondum tamamen,bulanti felaket sekilde devam oglumun altino degisemez oldum.saka gibo bisey bu mide bulantisi, herseyden tiksinir oldummm..... korkular hep var ins.. bu sefer iki bebegimide kuxagima almak nasip olur
Bende cok yogun bulanti yasadim canim ama sanki hafiflemeye basladi gibi artik. Zordu gercekten cok siddetliydi ama simdi azalmaya baslayincada korku sardi icimi, hareketlerini hissetmeye baslasam rahat edecegim.. Masallah bebislerine tekmeler bayagi sertlesti yani Haklisin canim kötüyü düsünüp cagirmayalim, iyi düsünelim iyi olsun hersey.. Hep dua ediyorum zaten Allahim hepimizin yavrusunu korusun onlari saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhh
Onlar beni cok kolay uyutuyo bakalim bende öyle kolay uyutabilecekmiyim Aynen benim gibi olmussun =) Bende cok merak ediyordum ama bir yandan da kendimi hamileymisim gibi alistirmistim sonucu ögrenesim yoktu =)) Kuzum idrarda cikmama ihtimali var ben 14. gün idrar testi yaptigimda silik cikmisti ikiz oldugu halde ama illa yapmak istiyorum diyosan pazar sabahi yap =))
haha insallah sende kolay uyutursun canim:))tamam tatlim pazar sabahi yapim ozaman..senin bizdiklar 5. gun donmusumuydu ve 14. gunde cikti?
amin canim amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Insallah canim =)) Evet canim benimkiler 5. gün dondurulmustu aslinda kan degerlerim yüksekti daha önce yapsaymisim cikarmis ama korktum acikcasi olumsuz bir durumla karsilasirim diye o yüzden bekledim, insallah seninde kan degerlerin cok yüksek olurda hemen cikar testte
insallah bitanemmm..opuyorum seni ve kuzulariii
Icindeki sese söyle beni oraya getirtmesin Kendini rahat birakmaya calis canim benimm daha tedavinin basindan böyle olursan sonra hic sakin olamazsin stres yapar durursun olumsuz seyleri düsünmeyi birak bebislerinin yakinda seninle olacagini düsün
Aslında ben rahattımda doktorum merkezi terk edince bende başla doktorla devam etmek zorunda kaldım şuan ki doktorunda tedavisi değişik olunca biraz korktum :18:
Tamam artık sizleri dinlicem stres yapmıcam cnm söz
Korkma canim belki bu doktorun tedavisi daha iyi gelecek sana insallah yenilikler iyidir sikma canini
Ohh sonunda sözümüzü dinletebildik Insallah hersey cok güzel olacak tatlimm
Kalbimdesin canimm Nasilsin? Hersey yolundadir insallah Tedaviye ne zaman baslayacaksin belli oldu mu?
Sözünden çıkarsam kulağımı çek tamm cnm
canım şimdilik iyiyim haftaya salı yada çarşamba doktora kontrole gideceğim genetik ve patoloji sonuçlarıda çıkmış olur ciddi manada ogün belli olur herşeyben biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 ay kullanmam gereken özel bir macun yaptırıyorum onu kullanacağım belki daha sonra tedaviye başlarım yada zaman gösterecek bende zamana uyacağım
Insallah sonuclarin tertemiz cikar canim Iyi düsünmüssün tatlim biraz ara vermen iyi olur, vücudun biraz kendini toplasin sonucta bir dünya hormon vs. ilaclar kullaniyoruz.. Canim insallah kullanacagin macun bebeginin kendiliginden gelmesine vesile olur Belli mi olur kuzun belki sürpriz yapar size Rabbim emeklerini bosa cikarmasin tez vakitte bebegine kavustursun insallahhh
amin canım çok sağol görüştüğüm aktarcı pozitif yaklaştı 2 ay vücut arınması ve polikistik yumurtanın vücuttan atılması için macun kullanın dedi sonrada yumurtlama için vereceğiz dedi İbrahim Saraçoğlunun Fatih Sultan Mehmet macunu ile tedavinin son aşamasını uygulayacağız şifa olur inşaALLAH
ayy canim benim yaa insallah bu macun tedaviye gerek kalmadan bebisini getirir sana sifa olsunnn