- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
canııımmm maşallah hadi bakalımmm inşallah progesteronun yüksektirordanda ipucu veriyo zaten inşallah tutunmuştur meleğin... güzel sağlıklı hayırlı bi bebişin olsun inşallahhhh
girmem mi canim ozledim sizleri:))
Evett evetttt hepimizin yüzünü gülecek az kaldı
Bende bugün tedaviye başladım çook şükürSana yetişmeye çalışıyorum fıstık
Bizde seni özledik canim =)) Nasilsin? Nasil geciyor bebisinle günler?
Amin fıstıkcanııımmm maşallah hadi bakalımmm inşallah progesteronun yüksektirordanda ipucu veriyo zaten inşallah tutunmuştur meleğin... güzel sağlıklı hayırlı bi bebişin olsun inşallahhhh
canımmm benimm hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallahhhhhh patır patır güzel haberler vermeyide ALLAH C.C. nasip etsin
canım nasılsın tatlı annecik,,, canım inşallah tutunmuştur bebeklerin hayılı haberlerini bekliyorummm bol bebişli bir ay olsun inşallahhhh heycanla bekliyorum hamileyim yazacağınız günü haydi bismillah....
hayirli ugurlu olsun canim evet arayi acma bekliyoruzzz
Hayirli olsun canimm sonu bebisli olsun 9 ay göbüsünde büyüsün sonrada saglikla kucagina almak nasip olsun insallahhh
Ayyyyy kalbim atıyor ben çok heyecanlıyım yaaa
bastan sona heyecan macera tup bebek seruveni:) roller coaster mubarek birgun mutluluk umut, birgun uzuntu umitsizlik:)
sonunda gulsun yuzumuz insallahhh
canimmm, iyi geciyor teyzesi bugun 5. gunumuz..bu arada bikac saat sonra kan testi var progesterone olcumu yapilcak galiba sende yapilmismiydi canim??benim yegenlerim nasil bakim doktora gittinizmi??
Güzelll anneeee inşallahhhh senin gibi olurum
Insallahhhh canimm benimm ikiz kuzularin olur seninde insallahhhh
Masallah size yolu yarilamissinizYerimm ben o kuzuyuu Yok canim ben o testi yaptirmadim beta hcg mi bekledim tek onu yaptirdim malesef o testle ilgili bir bilgim yok Insallah hersey yolundadir canimm güzel cikar sonuclarin Gittik teyzesi ama kisa süreli gördüm malesef doktorumuz hemen nasillar diye bakti iyi hersey yolunda dedi bitti Oysaki ben ne hayallerle gitmistim yaa onlarin hareketlerini izleyecektim bol bol Gerci bana kalsa saatlerce kalkmazdim ordan Neyse saglikli olsunlarda kisa süreli görsemde olur yeterki iyi olsunlar
5 tane buz bebişlerim var iki tane çözüle bilirse süper olur cnm
cozulur canim Allah in izniyle, biz bitane cozdurduk gayet saglikli cozundu dondurulmadan onceki haline geldi dediler..ne zaman senin transferinn??
bastan sona heyecan macera tup bebek seruveni:) roller coaster mubarek birgun mutluluk umut, birgun uzuntu umitsizlik:)
sonunda gulsun yuzumuz insallahhh
Canım bugün adetimin 2. Günü estrofem hapını içmeye başladım 15 gün sonra yine gel dedi herhalde o zaman transfer günü belli olur dimi :44:
Buarada cnm sen jelmi yoksa kapsülmü kullanmıştın :26:
canım inş çok güzel haberlerle gel
insallah flockecum saka maka 8 haftalik oldunnasil gidiyor canim? varmi kusma falan, ah ona bile hasretiz:)))
ben estrojen bantlari ve progesterone ignesi kullaniyorum tatlim...evet 15 gun sonra belli olur transferinin ne zaman olacagi:))