Dondurulmus embriyo.

canııımmm maşallah hadi bakalımmm inşallah progesteronun yüksektir ordanda ipucu veriyo zaten inşallah tutunmuştur meleğin... güzel sağlıklı hayırlı bi bebişin olsun inşallahhhh

havvacim cok sagol, progesterone ipucu veriirmi gercekten? her aksam 1 cc progesterone ignesi vurunuyorum yukselisrse ondan yukselmistir diye dusunuyorum aca:26: tecrubesizim bu konuda, yardim lutfen:)

Evett evetttt hepimizin yüzünü gülecek az kaldı
Bende bugün tedaviye başladım çook şükür Sana yetişmeye çalışıyorum fıstık

Hayirli olsun canimm sonu bebisli olsun 9 ay göbüsünde büyüsün sonrada saglikla kucagina almak nasip olsun insallahhh

Bizde seni özledik canim =)) Nasilsin? Nasil geciyor bebisinle günler?

canimmm, iyi geciyor teyzesi bugun 5. gunumuz..bu arada bikac saat sonra kan testi var progesterone olcumu yapilcak galiba sende yapilmismiydi canim??benim yegenlerim nasil bakim doktora gittinizmi??

Amin fıstık
Sende başlada biran önce tedaviyi arayı uzatmayalım arka arkaya güzel haberler vericez bak gör

canimmm, iyi geciyor teyzesi bugun 5. gunumuz..bu arada bikac saat sonra kan testi var progesterone olcumu yapilcak galiba sende yapilmismiydi canim??benim yegenlerim nasil bakim doktora gittinizmi??

Masallah size yolu yarilamissiniz Yerimm ben o kuzuyuu Yok canim ben o testi yaptirmadim beta hcg mi bekledim tek onu yaptirdim malesef o testle ilgili bir bilgim yok Insallah hersey yolundadir canimm güzel cikar sonuclarin Gittik teyzesi ama kisa süreli gördüm malesef doktorumuz hemen nasillar diye bakti iyi hersey yolunda dedi bitti Oysaki ben ne hayallerle gitmistim yaa onlarin hareketlerini izleyecektim bol bol Gerci bana kalsa saatlerce kalkmazdim ordan Neyse saglikli olsunlarda kisa süreli görsemde olur yeterki iyi olsunlar

ah canim kiyamam bi dahaki sefere insallah canim, soyle azcik izleyebilirmiyim de bu defaa:) saglikli olsunlarda annesi nasilsa dogduklarinda bol bol izlersin5 gun kaldi valla canim zaman su gibi:) bana en zor kisim transfer sonrasi beklemek gelmedi acikcasi, en zoru transferi beklemekti benim icin:) simdi bebisim gobusumde mutluyuzzz:) insallah sonucta guzel olurda hepberebar bebelerimizi konusuruz:) aminnn

cozulur canim Allah in izniyle, biz bitane cozdurduk gayet saglikli cozundu dondurulmadan onceki haline geldi dediler..ne zaman senin transferinn??

Canım bugün adetimin 2. Günü estrofem hapını içmeye başladım 15 gün sonra yine gel dedi herhalde o zaman transfer günü belli olur dimi :44:
Buarada cnm sen jelmi yoksa kapsülmü kullanmıştın :26:

Canım bugün adetimin 2. Günü estrofem hapını içmeye başladım 15 gün sonra yine gel dedi herhalde o zaman transfer günü belli olur dimi :44:
Buarada cnm sen jelmi yoksa kapsülmü kullanmıştın :26:

ben estrojen bantlari ve progesterone ignesi kullaniyorum tatlim...evet 15 gun sonra belli olur transferinin ne zaman olacagi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…