Dondurulmus embriyo.

canım dün doktor biraz korkuttu ama iyiyim şükür bugün daha yoğunlaştı bulantım bişi yiyemiyorum

aman bulansin tatlim bunlar iyi isaretler, bulanti saglik gostergesi diyorlar, hicbisicik olmaz doktor en kucuk ihtimali bile buyutuyor hele kimisi insan psikolojisinden anlamadigi ve dahi dogru duzgun kendini ifade edemedigi icin, ortada bisey yokken bile ole bi soyluyorki hemen kotu seyler dusunuyorusn...sen takma kafanaa bulantiya devam

Valla canim benim 2 tane donmusum vardi cok sükür ikiside saglikla cözüldü, sen onu hiicc kafaya takma %5 risk varmis cözülmede bana doktorum öyle demisti.. Senin 5 tane var bebisin 2 tane kesin geliyo o zamann

aa kalbim fırlayacakkk biraz sonra Gelsin gelsinn ben kollarımı açtım bekliyorummm kuzularımı
Cnm sen kapsül kullandın mı :26:

Fıstığım keşke öyle bi seçeneğim olsa ama bizler karışamıyoruz ki

o zaman sen sorarsin bi yinede bakalim ne dicek..jelle ilgili hep geri geliyor kahverengi akinti oluyor acaba tesir ettimi bi kismi geri geldi falan diyordu arkadaslar o yuzden dedim..ama bebsiler icin her yol mubah canim jelse jel igneyse igne:)

Sorma canimm yaa hevesim kursagimda kaldii Benim doktor biraz soguk bir tip ve kuralci, pek sanmiyorum izletsin Dedigin gibi insallah saglikla dogarlar bende o zaman bol bol izlerim Haklisin tatlim senin transferi bekleme süren cok uzun oldu, transfer sonrasi tabi cocuk oyuncagi senin icin =) Ama bekledigine degecek insallahhh kuzucugun bir kac gün sonra burdayim annecim diyecek
Ayy evett o günlerde gelir insallah bebislerimizi konusuruz hep birlikte

aa kalbim fırlayacakkk biraz sonra Gelsin gelsinn ben kollarımı açtım bekliyorummm kuzularımı
Cnm sen kapsül kullandın mı :26:

Canimmm yaa Gelecek insallah annesi sen merak etme
Yok canim ben crinone jel kullandim, kapsül hic kullanmadim 2 tedavimde de.. Ama jel berbatti yaa eger doktorun ayni etkiyi gösteriyor diyorsa korkma hic cünkü jelde cok sorunlu birsey, yok geri geldi yok geri cikiyor insan sinir oluyor. Bende igne yaptirmayi istiyordum hep, herkes igne daha etkili diyordu ama doktorum inatla jel kullan dedi kullandim. Aklinda kaldiysa doktorunla görüs bu konuyu tatlim icinde süpheler kalmasin..

alman ne de olsa doktorun dimi:) alman disiplini ve sertligi yoksa Turk muydu:26: cok fena irkcilik yaprim sorry
naniss senin 5. gun belirtin olmusmuydu coook eskilere gotureyim seni:)))

ankara centrum klinikte yaptırdım ben 3. gün embriyosuydu, 2 tane transfer edildi, biri compact (1. kaliteli) diğeri güçlü idi, sanırım compact olan tuttu.
kıxlar ne zamandır şifrem ile ilgili sorun yaşıyordum. Uzak kaldım sizden. Güzel haberlerinize sevindim. Kötü haberlere sizlerle üzüldüm. İnşallah bu sefer göbişleriniz dolar. Ve sizi 9 ay bırakmaz kuzularınız. Hepinizi öpüyorum. Dualarım sizinle

topik sahibi olarak daha SIK ugramalisin canim bebisin/bebislerin iyidir umarim

o zaman sen sorarsin bi yinede bakalim ne dicek..jelle ilgili hep geri geliyor kahverengi akinti oluyor acaba tesir ettimi bi kismi geri geldi falan diyordu arkadaslar o yuzden dedim..ama bebsiler icin her yol mubah canim jelse jel igneyse igne:)

Doğru diyorsun cnm ben en iyisi konuşayım doktorumla:26: İğne bencede en iyisi sen taktiğini bulmuşsun misss

Unbelivable arkadaşta iğne rahat diyor en iyisi ben bi doktorumla konuşayım
evet yaaa jel çok kötü bişi bende kullandım genelde geri geliyor çok sinir oluyordum

inşallah canım :) sen umut kaynaklarımdan birisin :) Allahım bize de mucizelerimizi gönderecek inşallah :)

inşaALLAH canım müjdeli haberini almamıza az kaldı Rabbim gönül hasretini dindirsin yavrularını sana bağışlasın canım

Unbelivable arkadaşta iğne rahat diyor en iyisi ben bi doktorumla konuşayım
evet yaaa jel çok kötü bişi bende kullandım genelde geri geliyor çok sinir oluyordum

ttalim igneyi 10 gundur kullaniyorum cok sukur bi sorun yasamadim, ama dedigim gibi taktiklerim var..bundan sonra kullandikca kotu olursa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…