- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
canım dün doktor biraz korkuttu ama iyiyim şükür bugün daha yoğunlaştı bulantım bişi yiyemiyorum
Kapsül veya jel kullandınmı fıstık :26:
hayir canim hic kullanmadim..valal igne daha temiz is bence, doktoruna soyle igne versin, ben acimamasi icin tuyolari veririm sana:)
5 tane buz bebişlerim var iki tane çözüle bilirse süper olur cnm
Valla canim benim 2 tane donmusum vardi cok sükür ikiside saglikla cözüldü, sen onu hiicc kafaya takma %5 risk varmis cözülmede bana doktorum öyle demisti.. Senin 5 tane var bebisin 2 tane kesin geliyo o zamann
Fıstığım keşke öyle bi seçeneğim olsa ama bizler karışamıyoruz ki
ah canim kiyamam bi dahaki sefere insallah canim, soyle azcik izleyebilirmiyim de bu defaa:) saglikli olsunlarda annesi nasilsa dogduklarinda bol bol izlersin5 gun kaldi valla canim zaman su gibi:) bana en zor kisim transfer sonrasi beklemek gelmedi acikcasi, en zoru transferi beklemekti benim icin:) simdi bebisim gobusumde mutluyuzzz:) insallah sonucta guzel olurda hepberebar bebelerimizi konusuruz:) aminnn
aa kalbim fırlayacakkk biraz sonra Gelsin gelsinn ben kollarımı açtım bekliyorummm kuzularımı
Cnm sen kapsül kullandın mı :26:
Sorma canimm yaa hevesim kursagimda kaldiiBenim doktor biraz soguk bir tip ve kuralci, pek sanmiyorum izletsin Dedigin gibi insallah saglikla dogarlar bende o zaman bol bol izlerim Haklisin tatlim senin transferi bekleme süren cok uzun oldu, transfer sonrasi tabi cocuk oyuncagi senin icin =) Ama bekledigine degecek insallahhh kuzucugun bir kac gün sonra burdayim annecim diyecek
Ayy evett o günlerde gelir insallah bebislerimizi konusuruz hep birlikte
kıxlar ne zamandır şifrem ile ilgili sorun yaşıyordum. Uzak kaldım sizden. Güzel haberlerinize sevindim. Kötü haberlere sizlerle üzüldüm. İnşallah bu sefer göbişleriniz dolar. Ve sizi 9 ay bırakmaz kuzularınız. Hepinizi öpüyorum. Dualarım sizinleankara centrum klinikte yaptırdım ben 3. gün embriyosuydu, 2 tane transfer edildi, biri compact (1. kaliteli) diğeri güçlü idi, sanırım compact olan tuttu.
kıxlar ne zamandır şifrem ile ilgili sorun yaşıyordum. Uzak kaldım sizden. Güzel haberlerinize sevindim. Kötü haberlere sizlerle üzüldüm. İnşallah bu sefer göbişleriniz dolar. Ve sizi 9 ay bırakmaz kuzularınız. Hepinizi öpüyorum. Dualarım sizinle
o zaman sen sorarsin bi yinede bakalim ne dicek..jelle ilgili hep geri geliyor kahverengi akinti oluyor acaba tesir ettimi bi kismi geri geldi falan diyordu arkadaslar o yuzden dedim..ama bebsiler icin her yol mubah canim jelse jel igneyse igne:)
Canimmm yaaGelecek insallah annesi sen merak etme
Yok canim ben crinone jel kullandim, kapsül hic kullanmadim 2 tedavimde de.. Ama jel berbatti yaa eger doktorun ayni etkiyi gösteriyor diyorsa korkma hic cünkü jelde cok sorunlu birsey, yok geri geldi yok geri cikiyor insan sinir oluyor. Bende igne yaptirmayi istiyordum hep, herkes igne daha etkili diyordu ama doktorum inatla jel kullan dedi kullandim. Aklinda kaldiysa doktorunla görüs bu konuyu tatlim icinde süpheler kalmasin..
inşallah canım :) sen umut kaynaklarımdan birisin :) Allahım bize de mucizelerimizi gönderecek inşallah :)
Bundan sonra söz. Allah'a şükür iyiler. Umarım bundan sonrada öyle olur. Ama ikiz hamileliği çok zor. Bir ama daha. Ama binlerce şükür. Darısı tüm topiğin başına.topik sahibi olarak daha SIK ugramalisin canimbebisin/bebislerin iyidir umarim
Bundan sonra söz. Allah'a şükür iyiler. Umarım bundan sonrada öyle olur. Ama ikiz hamileliği çok zor. Bir ama daha. Ama binlerce şükür. Darısı tüm topiğin başına.
Unbelivable arkadaşta iğne rahat diyor en iyisi ben bi doktorumla konuşayım
evet yaaa jel çok kötü bişi bende kullandım genelde geri geliyor çok sinir oluyordum
ttalim igneyi 10 gundur kullaniyorum cok sukur bi sorun yasamadim, ama dedigim gibi taktiklerim var..bundan sonra kullandikca kotu olursa bilemem
Maşallahhh cnm maşallahhhh
Buarada Pazar gününü iple çekiyorum
ah canim bendeee sizlere iyi haber vermeyi cok isterim soyle 80-90 bi deger:) sonrada senn