Dondurulmus embriyo.

canım sana iznin olursa bi sorum olacak kasıklarında ağrı oluyormu

Ne demek canim istedigini sorabilirsin tabiki.. Evet oluyor canim ara ara kasik agrim bel agrim oluyor, hatta benimki baya bir siddetli oluyor doktora sordum gayet normal dedi bebisler büyüdükce yerlerini genisletiyorlar korkma kötü birsey degil hatta benim agriyla kahverengi akintilarimda oluyor biraz ama olurmus merak etme.. Senin nasil gidiyor hamileligin bulantin fln var mi?

Bende senin gibi bulantıya razıyım cnm yeterki gelsin bebeğim
karnıcığını her sevdiğinde bizleride aklında geçirirmisin güzell anne isim vermen şart değil isteyen herekeze nasip olur inşallah dersen yeter valla şuan yazarken bile göz yaşı geliyor duygusala bağladım iyimi

Hep söylüyorum canimm benimm merak etme adini bilmiyorum ama nickinle de söylerim Rabbim herkese nasip etsin insallah hep aklimdasiniz yüregimdesiniz.. Insallah bu defa bebisin gelecek annesiii sen hep güzel düsün iyi düsün olur mu? biz hep bebislerimle size dua edecegiz

Allah razı olsun cnm benim ben de senin gibi hep pozitif olucam bak gör

Allah razı olsun cnm benim ben de senin gibi hep pozitif olucam bak gör

Sen pozitif ol bak gör bebislerin nasil simsiki tutunuyolar sana kuzum Stresten, yine olmayacak gibi düsüncelerden uzaklasiyoruz ve olacagina inaniyoruz canimm inan bak o zaman hersey cok güzel olacak insallahhh

Sen pozitif ol bak gör bebislerin nasil simsiki tutunuyolar sana kuzum Stresten, yine olmayacak gibi düsüncelerden uzaklasiyoruz ve olacagina inaniyoruz canimm inan bak o zaman hersey cok güzel olacak insallahhh

İnan yazıklarının hepsini bir bir uygulayacağım cnm ben bu sefe inanıyorum bebeğim benimle olacak allahın izniyle

İnan yazıklarının hepsini bir bir uygulayacağım cnm ben bu sefe inanıyorum bebeğim benimle olacak allahın izniyle

Insallahh canimm Estrofem kullaninca biraz duygusallasiyor insan simdi onu kullanmaya baslayinca duygusallasabilirsin ama bu güzel düsüncelerden uzaklasmak yok tamam mi Bende biraz aglamakli olmustum o dönem ordan biliyorum Herseye alinabiliyosun, kirilabiliyosun ama hep kendi kendine gececek bunlar bebegim benimle olacak de onu da alt edersin merak etme sen cok güclüsün bebeginde senden güc alacak ve hep annesiyle kalmak isteyecek insallahh Ayy bende heyecanlandim az kaldi seninde surda bir kac güne baslayacak tedavin hayirlisiylaa

Hiç sorma bende heyecanlıyım şuan sana yazarken neredeyse koltuğun tepesine çıkıcam
Estofemi daha önce kullanmıştım baya duygusal yapmıştı beni ama bu sefer yapamayacak Çünkü ben hep pozitif olacağım

Bebisine adim adim yaklasiyorsun canimm halini tahmin edebiliyorum O zaman ne diyoruzz estrofem de baska hic bisey de seni üzemeyecekk savas actik bebis yolunda Gelsinn minik kuzunn ve mutlu güzel günlerrr

Bebisine adim adim yaklasiyorsun canimm halini tahmin edebiliyorum O zaman ne diyoruzz estrofem de baska hic bisey de seni üzemeyecekk savas actik bebis yolunda Gelsinn minik kuzunn ve mutlu güzel günlerrr

Gelsinnnn gelsin çoook özledim ben onu Allahın izniyle ben bu savaşı kazancam cnm benim

saol canım insanın bazen tecrübeye ihtiyacı oluyor bazen kasık ve bel ağrılarım olunca endişeleniyorum bulantım ara ara geliyor ama çekilmez bir bulantı değil şükürler olsun senin bebişler nasıl cinsiyetleri belli oldumu

Son düzenleme:
Selam canlarim herkes iyidir insallah trlden yaziyorum tek tek alinti yapamadimmm
ben iyiyim kuzumu aldim geldim cok sukur guzelce cozunmussss ekrandan transferi izlemek cok heyecanliydi bi isik huzmesi geldi yerlesti icime cok duygusal bir andi goz yaslarimi tutamadim hepimize dua ettimmm 1 saat yat dediler ayaklarim tavanda ne mumkun yarim saat sonra wcye kostum sinra bi yarim saat daha yattim..evimizdeyiz dinlrniyoruz hepinizi cook opuyoruzxxxx

canım sıkı sıkı tutunur inşallah dün gece dua ettim sana ve bebeğine 12 gün sonra inletin buraları

Hepimiz ayniyiz canim endiseler hic bitmiyor Bebisin büyüdükce bu agrilar olacak canim sonucta yerini genisletiyor böyle agrilar normal =) Sevindim senin adina insallah hep böyle güzel gecer hamileligin rahat gecirirsin Yok daha belli olmadi bizimkiler göstermediler artik 3 hafta sonra randevum var insallah o zaman gösterirler =)

Cik cik cik olmadi ama Ben geldim degil biz geldik Hayirli ugurlu olsun kuzum transferinn Insallah simsiki tutunsun kuzun sana 9 ay boyunca göbüsünde büyüsünn Ekranda yildiz gibi parliyo dimii bende cok duygulanmistimm Birsey olmaz canim bende yarim saat sonra kalkmistim wc ye sonra da devam yatmadim bile.. Bizde sizi cok öpüyoruzzz güzelce dinlenin anali kuzuluu

Cnm sımsıkı tutunsun bebişin inşş sana bolbol dinlen şimdi öptüm cnm

canım nannanın dediği gibi artık biz diyeceksin artık 2 kişisin hep öyle gider inşallah :)

Evet canim haklisiniz artik biz demeliyim:) kuzumun tutunmasini bekliyorum fazla giremiyorum:) hepiciginizi tek tek opuyoruz guzeller iyi dilek ve dualarinizdan Allah razi olsun mucukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…