canım sana iznin olursa bi sorum olacak kasıklarında ağrı oluyormu
Ne yapayim canimm bu bebisler kolay gelmedi zaten hep dedim bulantimda olsa baska sikayetlerimde olsa raziyim yeterki iyi olsunlar o yüzden simdide sikayet etmiyorum saglikla kucagima alayimda isterse doguma kadar sürsün
Ama senin insallahhh cok olmaz rahat bir hamilelik yasarsin güle oynaya 9 ayi gecirirsin tatlimmBu pazar son adetin olsun hamilelik zamanini sayacagin ayinda basi olsun insallahhhh
Bende senin gibi bulantıya razıyım cnm yeterki gelsin bebeğim
karnıcığını her sevdiğinde bizleride aklında geçirirmisin güzell anne isim vermen şart değil isteyen herekeze nasip olur inşallah dersen yeter valla şuan yazarken bile göz yaşı geliyor duygusala bağladım iyimi
Hep söylüyorum canimm benimm merak etme adini bilmiyorum ama nickinle de söylerim Rabbim herkese nasip etsin insallah hep aklimdasiniz yüregimdesiniz.. Insallah bu defa bebisin gelecek annesiii sen hep güzel düsün iyi düsün olur mu? biz hep bebislerimle size dua edecegiz
Allah razı olsun cnm benim ben de senin gibi hep pozitif olucam bak gör
Sen pozitif ol bak gör bebislerin nasil simsiki tutunuyolar sana kuzumStresten, yine olmayacak gibi düsüncelerden uzaklasiyoruz ve olacagina inaniyoruz canimm inan bak o zaman hersey cok güzel olacak insallahhh
iyiyim Sultancımsen nasılsın bitanerm
İnan yazıklarının hepsini bir bir uygulayacağım cnm ben bu sefe inanıyorum bebeğim benimle olacak allahın izniyle
Insallahh canimmEstrofem kullaninca biraz duygusallasiyor insan simdi onu kullanmaya baslayinca duygusallasabilirsin ama bu güzel düsüncelerden uzaklasmak yok tamam mi Bende biraz aglamakli olmustum o dönem ordan biliyorum Herseye alinabiliyosun, kirilabiliyosun ama hep kendi kendine gececek bunlar bebegim benimle olacak de onu da alt edersin merak etme sen cok güclüsün bebeginde senden güc alacak ve hep annesiyle kalmak isteyecek insallahh Ayy bende heyecanlandim az kaldi seninde surda bir kac güne baslayacak tedavin hayirlisiylaa
Hiç sorma bende heyecanlıyım şuan sana yazarken neredeyse koltuğun tepesine çıkıcam
Estofemi daha önce kullanmıştım baya duygusal yapmıştı beni ama bu sefer yapamayacakÇünkü ben hep pozitif olacağım
Bebisine adim adim yaklasiyorsun canimm halini tahmin edebiliyorumO zaman ne diyoruzz estrofem de baska hic bisey de seni üzemeyecekk savas actik bebis yolunda Gelsinn minik kuzunn ve mutlu güzel günlerrr
Gelsinnnn gelsin çoook özledim ben onuAllahın izniyle ben bu savaşı kazancam cnm benim
Ne demek canim istedigini sorabilirsin tabiki.. Evet oluyor canim ara ara kasik agrim bel agrim oluyor, hatta benimki baya bir siddetli oluyor doktora sordum gayet normal dedi bebisler büyüdükce yerlerini genisletiyorlar korkma kötü birsey degil hatta benim agriyla kahverengi akintilarimda oluyor biraz ama olurmus merak etme.. Senin nasil gidiyor hamileligin bulantin fln var mi?
Selam canlarim herkes iyidir insallah trlden yaziyorum tek tek alinti yapamadimmm
ben iyiyim kuzumu aldim geldim cok sukur guzelce cozunmussss ekrandan transferi izlemek cok heyecanliydi bi isik huzmesi geldi yerlesti icime cok duygusal bir andi goz yaslarimi tutamadim hepimize dua ettimmm 1 saat yat dediler ayaklarim tavanda ne mumkun yarim saat sonra wcye kostum sinra bi yarim saat daha yattim..evimizdeyiz dinlrniyoruz hepinizi cook opuyoruzxxxx
saol canım insanın bazen tecrübeye ihtiyacı oluyor bazen kasık ve bel ağrılarım olunca endişeleniyorum bulantım ara ara geliyor ama çekilmez bir bulantı değil şükürler olsun senin bebişler nasıl cinsiyetleri belli oldumu
Selam canlarim herkes iyidir insallah trlden yaziyorum tek tek alinti yapamadimmm
ben iyiyim kuzumu aldim geldim cok sukur guzelce cozunmussss ekrandan transferi izlemek cok heyecanliydi bi isik huzmesi geldi yerlesti icime cok duygusal bir andi goz yaslarimi tutamadim hepimize dua ettimmm 1 saat yat dediler ayaklarim tavanda ne mumkun yarim saat sonra wcye kostum sinra bi yarim saat daha yattim..evimizdeyiz dinlrniyoruz hepinizi cook opuyoruzxxxx
Cik cik cik olmadi amaBen geldim degil biz geldik Hayirli ugurlu olsun kuzum transferinn Insallah simsiki tutunsun kuzun sana 9 ay boyunca göbüsünde büyüsünn Ekranda yildiz gibi parliyo dimii bende cok duygulanmistimm Birsey olmaz canim bende yarim saat sonra kalkmistim wc ye sonra da devam yatmadim bile.. Bizde sizi cok öpüyoruzzz güzelce dinlenin anali kuzuluu