Dondurulmus embriyo.

Selam canlarim herkes iyidir insallah trlden yaziyorum tek tek alinti yapamadimmm
ben iyiyim kuzumu aldim geldim cok sukur guzelce cozunmussss ekrandan transferi izlemek cok heyecanliydi bi isik huzmesi geldi yerlesti icime cok duygusal bir andi goz yaslarimi tutamadim hepimize dua ettimmm 1 saat yat dediler ayaklarim tavanda ne mumkun yarim saat sonra wcye kostum sinra bi yarim saat daha yattim..evimizdeyiz dinlrniyoruz hepinizi cook opuyoruzxxxx

maşallah canımmm benimmm... inşallah sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz inşaallahhhhh dualarım sizlerle canım... artık anne olma zamanı biiznillah, Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Evet canim haklisiniz artik biz demeliyim:) kuzumun tutunmasini bekliyorum fazla giremiyorum:) hepiciginizi tek tek opuyoruz guzeller iyi dilek ve dualarinizdan Allah razi olsun mucukkk

Siz bol bol dinlenin canimm kuzucugunda hayirlisiyla sikica tutunsun sana girmesende olur =) müjde vermeye gir yeter :KK52: Rabbim yardimcin olsun kuzumm öpüyorumm :KK16::KK16:

Selam canlarim herkes iyidir insallah trlden yaziyorum tek tek alinti yapamadimmm
ben iyiyim kuzumu aldim geldim cok sukur guzelce cozunmussss ekrandan transferi izlemek cok heyecanliydi bi isik huzmesi geldi yerlesti icime cok duygusal bir andi goz yaslarimi tutamadim hepimize dua ettimmm 1 saat yat dediler ayaklarim tavanda ne mumkun yarim saat sonra wcye kostum sinra bi yarim saat daha yattim..evimizdeyiz dinlrniyoruz hepinizi cook opuyoruzxxxx

canım ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH 9 ay sonra kucağına alacaksın yavrunu:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Selam kizlar. 3ay aradan sonra yeniden geldim. 3nisanda donmus embriyo transferim olcak araliktaki denememiz malesef negatifti:KK43: 2embriyomuz var umarim guzel cozunur simsiki tutunur 9ay sonra evimize masal gelir :-)

Selam kizlar. 3ay aradan sonra yeniden geldim. 3nisanda donmus embriyo transferim olcak araliktaki denememiz malesef negatifti:KK43: 2embriyomuz var umarim guzel cozunur simsiki tutunur 9ay sonra evimize masal gelir :-)

canım bebeciklerin sana sımsıkı tutunsun :KK16::KK16::KK16:Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün gittiğim doktorda çok inceledi güzel haberler vermek isterim ama kalbi atmıyor dedi çok üzüldüm Rabbime sığındım:KK16::KK16::KK16: O'ndan gelecek hayırları bekliyorum:KK16::KK16::KK16:

Canım yeni gördüm :KK25: İnan ki çok üzüldüm. :KK5: Hepimiz aynı yollardan geçtik, geçiyoruz o nedenle yaşadığın duyguları anlayabiliyorum. Ama sen çok dayanıklı birisin. Bunu da atlatmışsın. Heyecanla , ümitle yola devam ediyorsun. :KK16: İnşallah Rabbim de bu tevekkel halinin mükafatını verecek. Tüm dualarım seninle. Allah yeni tedavinde sağlıkla yavrularına kavuşmanı nasip etsin inşallah :KK16:

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)

dondirik ailesi nasil bakalimm??
biz iyiyiz cok sukur, bugun is basi yaptik ogleden sonra, hemen size bi goz kirpalim dedik:))

cok sevindim canim, bizde iyiyiz canim bir yaramazlik yok..yarin progesterne seviyesi icin kan tahlili vericem..pazar sabahini bekliyorum idrar testi icin:)

cnmm kafunder ve sendenn guzell haberler bekliyorumm Allahin izniyle.. insallah bu defa yuzumuz gulecek..

Canım yeni gördüm :KK25: İnan ki çok üzüldüm. :KK5: Hepimiz aynı yollardan geçtik, geçiyoruz o nedenle yaşadığın duyguları anlayabiliyorum. Ama sen çok dayanıklı birisin. Bunu da atlatmışsın. Heyecanla , ümitle yola devam ediyorsun. :KK16: İnşallah Rabbim de bu tevekkel halinin mükafatını verecek. Tüm dualarım seninle. Allah yeni tedavinde sağlıkla yavrularına kavuşmanı nasip etsin inşallah :KK16:

canım benim çok sağol :KK16::KK16::KK16::KK16:ALLAH C.C razı olsun :KK16::KK16:ümidimi kaybetmek istemiyorum:KK34:biliyorum Rabbim birgün muhakkak mucizesini banada nasip edecek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnmm kafunder ve sendenn guzell haberler bekliyorumm Allahin izniyle.. insallah bu defa yuzumuz gulecek..

canım çok sağolun destekleriniz için :) sayenizde su tedavi dönemini mutlu geçirdim evde tek başıma olmama rağmen :) inşallah hepimizin yüzü güler ya rabbim yardım et hepimize :)

cok sevindim canim, bizde iyiyiz canim bir yaramazlik yok..yarin progesterne seviyesi icin kan tahlili vericem..pazar sabahini bekliyorum idrar testi icin:)

canııımmm maşallah hadi bakalımmm inşallah progesteronun yüksektir :KK52::KK52::KK52::KK52: ordanda ipucu veriyo zaten inşallah tutunmuştur meleğin... güzel sağlıklı hayırlı bi bebişin olsun inşallahhhh:KK49::KK49::KK49:

Evett evetttt hepimizin yüzünü gülecek az kaldı :KK52:
Bende bugün tedaviye başladım çook şükür :KK16: Sana yetişmeye çalışıyorum fıstık :KK1:

canımmm benimm hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallahhhhhh patır patır güzel haberler vermeyide ALLAH C.C. nasip etsin

inşallah canım :) sen umut kaynaklarımdan birisin :) Allahım bize de mucizelerimizi gönderecek inşallah :)

canım nasılsın tatlı annecik,,, canım inşallah tutunmuştur bebeklerin hayılı haberlerini bekliyorummm bol bebişli bir ay olsun inşallahhhh heycanla bekliyorum hamileyim yazacağınız günü haydi bismillah....:KK49::KK49::KK49::KK49:

X