- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
Valla pek olmuyor desem yalan olmaz canim arada 1-2 gün siddeti azaliyor tam diyorum bitecek herhalde derkenn sonra daha da siddetleniyorAma alistim artik bu duruma 2 aydir hep böyle.. Darisi basina desem mi demesem mi bilemedim Insallah senin bebisin yada bebislerinn bu kadar mideni bulandirmaz güzel sorunsuz bir hamilelik gecirirsin
Oyyyy kıyamam ben sana bulantı çok kötü bişi bende bebiş olmadığı halde çok bulanırEşim hep der " sen hamile kaldığında ben yandım " diye
Benimde hamilelikten önce ara ara bulanirdi ama o hic biseymis canim eger yasarsanki insallah yasamazsin rahat gecirirsin =) o zaman anlayacaksin berbat bisey oldugunusanki 2 aydir hayattan kopmus gibiyim cok degisik bisey Valla esin dogru demis yandi gercekten böyle gecirirsen Benimki alisti artik ne yemek yapabiliyorum ne temizlik o da sagolsun beni kendime birakti hic bisey demiyo
Kızlar ya ben8m embriyolarim donduruldu. Okadar istemistim ki transfer olmasıni.nasip degilmis henuz.ohss oldum.cok kotuydum.hala iyi degilim ama nefeslerim biraz daha normal hale geldi.sizinde basiniza geldimi
günaydın buzdan bebek anneri :)
hangi ilaçları kullanmaya başladın ??Günaydın cnm bende yakında buz annesi olucam iki gün sonra tedaviye başlıyorum
hangi ilaçları kullanmaya başladın ??
Süper
Cnm ben ikinci donmuşları denicem allahın izniyle pazar günü adet olucam kontrollerde bişi çıkmazsa salı gibi tedavime başlarım normalde estrofem veriyorlar ondan sonra gelişme ne olur tam bilmiyorum :44:
Senin durum ne cnm başladınmı tedaviye:26:
BENIM SALI TRANFERİM OLDU BİR TANE 8 H BİR TANE 7H estorfem kullandım hala devam edıyroum tranferden 1 gun ince kan sulandıcı iğne göbekten bakladım bırde post vajınal kapsul ve 5 gunluk antb lerım var o kadar
canım progestanın kapsülünü fitil olarak kullandım bende, daha önce hiç vajinal fitil yapmamış biri olarak önce zorlandım yerleştirme konusunda ama alıştım sonra, jel nasıldı bilmiyorum ama kapssulu kullandıktan sonra bir süre uzanman iyi olur yoksa çamaşırına çıkıyor bir kısmı . ne zaman adet olacaksın tahminen?Oyyyy çok şükür transferin olmuş darısı benim başıma inşallahh cnm bu son tedavin olur
Bişi sorucam cnm benim gittiğim merkez önceden jel veriyordu şimdi sanırım kapsul vermeye başlamış kullanımı nasıl rahatmı :26:
Birde kaçıncı denemen benim ikinci olacak da
canım progestanın kapsülünü fitil olarak kullandım bende, daha önce hiç vajinal fitil yapmamış biri olarak önce zorlandım yerleştirme konusunda ama alıştım sonra, jel nasıldı bilmiyorum ama kapssulu kullandıktan sonra bir süre uzanman iyi olur yoksa çamaşırına çıkıyor bir kısmı . ne zaman adet olacaksın tahminen?
:) teşekkür ederim iltifatların içinSen melekmisin ben ne zaman sıkışsam sen cevaplarınla beni rahatlatıyorsun allah senden razı olsun cnm benim
Cnm ben bu pazar adet olurum salı gibi kontrola giderim bi sorun çıkmazsa tedaviye başlarım
Jeli kullandıktan sonra hemen yürümek gerekiyordu kapsülde yatma fikri hoşuma gitti desem yalan olmaz
Oyyyy çok şükür transferin olmuş darısı benim başıma inşallahh cnm bu son tedavin olur
Bişi sorucam cnm benim gittiğim merkez önceden jel veriyordu şimdi sanırım kapsul vermeye başlamış kullanımı nasıl rahatmı :26:
Birde kaçıncı denemen benim ikinci olacak da
:) teşekkür ederim iltifatların içinçok sevindim muhteşem anın yaklaşmasına, insallah tebrik ettiğim zamanda nisan ayı içinde olur
ben hiç jel kullanmadım 8 saatte bir kapsul kullanıyorum çok rahat
Bebeğin çok şanslı olacak cnm hamileliğin zor geçmesine rağmen gülüyorsun kıyamam ben sana
Biran önce bulantın geçer inşallahhhhhhh cnm benimmm
Ne yapayim canimm bu bebisler kolay gelmedi zaten hep dedim bulantimda olsa baska sikayetlerimde olsa raziyim yeterki iyi olsunlar o yüzden simdide sikayet etmiyorum saglikla kucagima alayimda isterse doguma kadar sürsün
Ama senin insallahhh cok olmaz rahat bir hamilelik yasarsin güle oynaya 9 ayi gecirirsin tatlimmBu pazar son adetin olsun hamilelik zamanini sayacagin ayinda basi olsun insallahhhh