- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Bugünmü transveri olacaktı hadi inşallahhhh sıkı sıkı tutunurrr bebişleri
Evet cnm inşallah bebişi annesine sımsıkı tutunsunBugünmü transveri olacaktı hadi inşallahhhh sıkı sıkı tutunurrr bebişleri
İnşş önce sen sonra biznesecimmmm canim cok tesekkur ederim, bugunu de gordum ya cok sukur:) insallah alir gelirim kuzumu 6 saat sonra teyzesi, sonra sizden guzel haberler beklemeye baslicammm
bir tane cozduruyorum canimcim, tutacagi varsa boylede tutar Allah kismet ettiyse dedim...ama TR de olsaydim iki koydururdum:) bir elimde ananas bir elimde kabak cekirdegi bekliyorum:))))
cupcake im transferim bugun evet gun sayarken artik saatler kaldi, insallah alip gelicem kuzumu:))
Evet cnm inşallah bebişi annesine sımsıkı tutunsun
İnşş önce sen sonra biz
Şifa olsun yarasın arkadaşıma
canim bende aliyorum kuzumu 6 saat sonra insallahhh:) progestan igne bende 5 gece dir vurunuyorum, hemde esim yapiyor (doktor falan degi:) ) burda boyle maalesef..sana puf noktalarini vereyim benim hicbi sikintim yok cok sukur..az sonra yazicammmm
Yormama tabi kendini cnm kuzulara iyi bakSakın makine boşaltma fazla eğilme eşine yaptır o işleri
yok tok canım eşim yapıyor herseyi :) dokundurtmaz zaten :) çok istiyor baba olmayı :)
hadi canım o gün güüzel haberlerle çınlatalım :)unbelivablenin de o gün sanırım :)Kafunder aynı gun test tarıhımız
Baba anne diye seslenen kuzularınız olur inşallahhhhhhhhhh
cnm benim önemli degil canın sagolsunCanım özür dilerim yazını beğendi seçeneği yapacağıma yanlışlıkla beğenmedi seceneğini seçtim
yok tok canım eşim yapıyor herseyi :) dokundurtmaz zaten :) çok istiyor baba olmayı :)
cnm benim önemli degil canın sagolsun
İnşallah Allah anne baba olmanızı nasip etsin eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşşş
minik annem benimmm cok sukur bugunude gordum canim evet, insallah alip geleyim kuzumuda sag salim size burdan iki kisi el sallamak nasip olsunminnaklari ve seni operimmm, Allah razi olsun tatlim, senin duan kabul olur, bana TR saati ile gece 10 da bi dua bi pozitif enerji yollarsan cok sevinirim:)))
Nasıl gidiyor hamilelik fıstık bende allahın izniyle bu pazar adet olurum çok tatlı bi heyecan var içimde
amin canım :) sen nasılsın tatlım :)
canım nasılsın hayatımm ????? senı merak ettım
canım az kalmış kuzuna(1 tane olcaktı sanırım ) kavuşmana:) şu sıcak ped yerine sıcak su torbası olur mu?
Cok sükür canimm iyi gidiyor bulantilarla devamAyy hadi insallahh seninde az kaldii bebisini almanaa tatlimm hayirlisiyla senin icin de gün saymaya baslayacagiz insallahh
Cnm senin bulantın çok oluyor sanırım arada bulanmadığı oluyormu :26: