Dondurulmus embriyo.

canım nasılsın hayatımm ????? senı merak ettım

Bosver denilenleri sen canim . Mevlam ne nasip eylerse o sonucta. Eger ki nasip eyleyecekse donmuslada nasip eyler. Yeterki sonuna kadar gidebilelim kucagimiza sag salim alalim. Allah yar ve yardimciniz olsun insallah

kesinlikle onda şüphe yok.biz elimizden geleni tıbben yapıcaz takdiri rabbimin.bize inş vesile eder..rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

canımmmmmmm çok sağol inşallah buradan ardarda güzel haberler veririz sadece :) 3.gün embriyosu canım sıfırdan benimki:) e2yi enson cuma vermiştim :) yatıyorum şimdi :)

oh yat yat dinlen bol bol progestan iğne verdimi doktorun canım...ayyyy inşallah güzel haberler vericeksin ALLAHIN izniyle....

canımmmmmmm çok sağol inşallah buradan ardarda güzel haberler veririz sadece :) 3.gün embriyosu canım sıfırdan benimki:) e2yi enson cuma vermiştim :) yatıyorum şimdi :)

Hayirli olsun canim transferin =) insallah bebislerin sana sıkıca tutunur 9 ay hic birakmaz canim.. Bu arada devamli yatma kan dolasimi lazim biliyosun arada bi kalk bebislerini gezdir =)

Hayirli olsun canim transferin =) insallah bebislerin sana sıkıca tutunur 9 ay hic birakmaz canim.. Bu arada devamli yatma kan dolasimi lazim biliyosun arada bi kalk bebislerini gezdir =)

insallah 7 nisanda bayram olucak canim, umutluyuz mutluyuzzz:)

oh yat yat dinlen bol bol progestan iğne verdimi doktorun canım...ayyyy inşallah güzel haberler vericeksin ALLAHIN izniyle....

sağolun kızlar sürekli yatmıyorum ara ara kalkıp gezdiriyorum kuzuları :) yormuyorum kendimi :) eşim işe gidiyor mecbur kalkıyorum ama basit seyler yapıyorum :) progestan iğne var malesef tek olumsuz sey o şişiyor benimki ovalayarak indiriyoruz :)
bugnün unbelivableden de güzel haberler alalım :)

Iyi yapiyosun canim gezdir kuzularini =) Tabi dinlen kendini de yorma =) Igneye de bir süre katlanacaksin artik canim insallah bebislerin tutunduktan sonra birakacaksin bitincede unutacaksin =) Evet unbelivable de bebisini alacak hayirlisiyla Rabbim insallah guzel sonuclar almayida nasip eder sonuc alacak herkese

Cnm bebişin sana sımsıkı tuunsun inşallah 9 ay brakmasınsorunsuz atlatırsın bu gunu inşşş

Son düzenleme:

Nasıl gidiyor hamilelik fıstık bende allahın izniyle bu pazar adet olurum çok tatlı bi heyecan var içimde

Yormama tabi kendini cnm kuzulara iyi bak Sakın makine boşaltma fazla eğilme eşine yaptır o işleri

canim bende aliyorum kuzumu 6 saat sonra insallahhh:) progestan igne bende 5 gece dir vurunuyorum, hemde esim yapiyor (doktor falan degi:) ) burda boyle maalesef..sana puf noktalarini vereyim benim hicbi sikintim yok cok sukur..az sonra yazicammmm

Cnm bebişin sana sımsıkı tuunsun inşallah 9 ay brakmasınsorunsuz atlatırsın bu gunu inşşş

nesecimmmm canim cok tesekkur ederim, bugunu de gordum ya cok sukur:) insallah alir gelirim kuzumu 6 saat sonra teyzesi, sonra sizden guzel haberler beklemeye baslicammm

Kuzummm aylardir bekledigin gün geldi catti =) yarin bebisini güzelce göbüsüne al sonrada 9 ay hic ayrilmayin insallahh Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benimm dualarimdasinn

minik annem benimmm cok sukur bugunude gordum canim evet, insallah alip geleyim kuzumuda sag salim size burdan iki kisi el sallamak nasip olsun minnaklari ve seni operimmm, Allah razi olsun tatlim, senin duan kabul olur, bana TR saati ile gece 10 da bi dua bi pozitif enerji yollarsan cok sevinirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…