canım benim kardeşim kürlerden önce 3 ay yumurta takibi tedavisi oldu ne yumurtası gelişti nede çatladı rabbim nasip etti pkos ağır değilse olur canım sadece stres yapma benim eltimde pkos hastası ama 3 tane maaşaallah yavrusu oldu son numarada korunuyorlardı bidecanım tvde fatih sultan mehmet macunu duydum onuda araştır istersen
Bosver denilenleri sen canim . Mevlam ne nasip eylerse o sonucta. Eger ki nasip eyleyecekse donmuslada nasip eyler. Yeterki sonuna kadar gidebilelim kucagimiza sag salim alalim. Allah yar ve yardimciniz olsun insallah
canımmmmmmm çok sağol inşallah buradan ardarda güzel haberler veririz sadece :) 3.gün embriyosu canım sıfırdan benimki:) e2yi enson cuma vermiştim :) yatıyorum şimdi :)
canımmmmmmm çok sağol inşallah buradan ardarda güzel haberler veririz sadece :) 3.gün embriyosu canım sıfırdan benimki:) e2yi enson cuma vermiştim :) yatıyorum şimdi :)
gelmezmiyiz boyle guzel bir davete:)))
Hayirli olsun canim transferin =) insallah bebislerin sana sıkıca tutunur 9 ay hic birakmaz canim.. Bu arada devamli yatma kan dolasimi lazim biliyosun arada bi kalk bebislerini gezdir =)
insallah 7 nisanda bayram olucak canim, umutluyuz mutluyuzzz:)
oh yat yat dinlen bol bol progestan iğne verdimi doktorun canım...ayyyy inşallah güzel haberler vericeksin ALLAHIN izniyle....
insallah 7 nisanda bayram olucak canim, umutluyuz mutluyuzzz:)
sağolun kızlar sürekli yatmıyorum ara ara kalkıp gezdiriyorum kuzuları :) yormuyorum kendimi :) eşim işe gidiyor mecbur kalkıyorum ama basit seyler yapıyorum :) progestan iğne var malesef tek olumsuz sey oşişiyor benimki ovalayarak indiriyoruz :)
bugnün unbelivableden de güzel haberler alalım :)
Cnm bebişin sana sımsıkı tuunsun inşallah 9 ay brakmasınsorunsuz atlatırsın bu gunu inşşş
Iyi yapiyosun canim gezdir kuzularini =) Tabi dinlen kendini de yorma =) Igneye de bir süre katlanacaksin artik canim insallah bebislerin tutunduktan sonra birakacaksin bitincede unutacaksin =) Evet unbelivable de bebisini alacak hayirlisiyla Rabbim insallah guzel sonuclar almayida nasip eder sonuc alacak herkese
sağolun kızlar sürekli yatmıyorum ara ara kalkıp gezdiriyorum kuzuları :) yormuyorum kendimi :) eşim işe gidiyor mecbur kalkıyorum ama basit seyler yapıyorum :) progestan iğne var malesef tek olumsuz sey oşişiyor benimki ovalayarak indiriyoruz :)
Canımmm günün güzel ve özel olsunnn al bebişlerini gel 9 ay sonrada koca kocagöbüşlü ol
tatalimm cok sagol bugun benim gunum olsunnn sonum senin gibi olsun:))
Cnm bebişin sana sımsıkı tuunsun inşallah 9 ay brakmasınsorunsuz atlatırsın bu gunu inşşş
Kuzummm aylardir bekledigin gün geldi catti =) yarin bebisini güzelce göbüsüne al sonrada 9 ay hic ayrilmayin insallahhRabbim yar ve yardimcin olsun canim benimm dualarimdasinn
Amin canım Rabbim kucağımızda sevdirsin birmi ikimi