Dondurulmus embriyo.

Öyle canimm ama icimizdeki evlat hasreti herseyi bastiriyo.. Yasadigimiz hersey kuzularimiz icin degilmiii herseye deger onlar :KK16: Kaldi 2 günn :KK52: Inanirmisin senin yerine ben transfere gidicem sanki öyle heyecanliyim :KK9:

canim benimm evet hersey o minicik eller ayaklar icin:) cok az kaldi benimdeee hemen arkandayiz teyzesiii:KK55::KK55::KK55: oynatalim kuzular beraber insallah:)

Yarın Transferimin 10. günü. Yarın 9-10 arası kan verecem. Allahım yardım et ne olur. Emeklerimizin karşılığını ver. Hiç bişey hissetmiyorum. Yaşım 38 fazla zamanımda yok artık

canım hayırlısı ile inşallah bize güzel haberler ile gelirsin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah ve yarın gösterir kendini :)

oo sen benden oncesin canim, hadi hayirli ugurlu olsun simdiden cok sevindim:KK9::KK9: iki tane mi koyduruyorsun?

canım hep bana 2 embriyo transfer edildi 2 olur yine herhalde :)embriyolog bugün yarınki gelişimlerine bakarız drunuzla kaç tane treansfer edileceğini konuşuruz dedi :) senin kaçıncı gün ve 1 tane mi 2 tane mi düşünüyorsun?

canım hep bana 2 embriyo transfer edildi 2 olur yine herhalde :)embriyolog bugün yarınki gelişimlerine bakarız drunuzla kaç tane treansfer edileceğini konuşuruz dedi :) senin kaçıncı gün ve 1 tane mi 2 tane mi düşünüyorsun?

2 tane 6. gunde dondurulmus minigimiz var canim, ben bir dusunuyorum acikcasi biraz tirsiyorumdaaaa:KK17: hakkimizda hayirlisiii

Yarın Transferimin 10. günü. Yarın 9-10 arası kan verecem. Allahım yardım et ne olur. Emeklerimizin karşılığını ver. Hiç bişey hissetmiyorum. Yaşım 38 fazla zamanımda yok artık

insallah cok guzel haberlerle donersin canim, yasina fazla takilma kismetse gelir bagdattan yemenden kismet degilse ne gelir elden demisler..biz inanacimizi yitirmeyelim, pozitif pozitifi sonuclarla donnn:KK9::KK9:

insallahhh:) benimde kan testi 7 nisanda, topige ivme kazandiralim, gumburdetelim emi:)

inşallah canım :) heyecanla bekliyorum :) ilk siz öğreneceksiniz :)
bizim tüp bebek yaptırdığımızı bu sefer kimse bilmiyor benim sağlığımın kötü olacağından korkuyorlar biz de söylemedik tutarsa kalbi atınca söyleyeceğiz :)

inşallah canım :) heyecanla bekliyorum :) ilk siz öğreneceksiniz :)
bizim tüp bebek yaptırdığımızı bu sefer kimse bilmiyor benim sağlığımın kötü olacağından korkuyorlar biz de söylemedik tutarsa kalbi atınca söyleyeceğiz :)

bizimki 6. gun donmus embiryosu oldugu icin kan testi 10. gun yapilacak canim ama pazara denk geliyor o yuzden nisan 7 ye kaydi..bizimde ailelerimiz ve birkac yakin arkadasimiz biliyor, zaten herkesin bilmesinede hic gerek yok..sagligin neden bozulsunki onu anlamadim:26: evet tutarsa en iyisi biraz beklemek canim soylemek icin, ama dayanabilirsek tabi:KK1:

Son düzenleme:
bizimki 6. gun donmus embiryosu oldugu icin kan testi 10. gun yapilacak canim ama pazara denk geliyor o yuzden nisan 7 ye kaydi..bizimde ailelerimiz ve birkac yakin arkadasimiz biliyor, zaten herkesin bilmesinede hic gerek yok..sagligin neden bozulsunki onu anlamadim:26: evet tutarsa en iyisi biraz beklemek canim soylemek icin, ama dayanabilirsek tabi:KK1:

canım ben 7 ay önce erken doğum yapmıştım biraz dinlenmemi istiyor ailelerimiz ocakta da donmuş transferi yaptık tutmayınca üzüldüm yaza olsun diyorlardı ben dayanamıyorum böyle birsey yapmadan durmaya ben bebek istiyorum kucağımda :) birkaç kız arkadaşım biliyor aileler bilmiyor :)

canım ben 7 ay önce erken doğum yapmıştım biraz dinlenmemi istiyor ailelerimiz ocakta da donmuş transferi yaptık tutmayınca üzüldüm yaza olsun diyorlardı ben dayanamıyorum böyle birsey yapmadan durmaya ben bebek istiyorum kucağımda :) birkaç kız arkadaşım biliyor aileler bilmiyor :)

gecmistekis SIKINTILARI unutuyoruz canim onlar hicc yasanmadi..yeni baslangic taze bahar bize bebelerimizi getirecek insallahhh:KK52::KK52:

sen yeterki gel,
sebep sen isen,
hergece uykusuz kalmaya değer...

canım yol arkadaşlarım inşallah RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün bebeksiz kimse kalmasın inşaallah...Allah yar ve yardımcımız olsun... kimbilir bir gece evimizde bebek ağlamasıyla uyanırız...hayalini kurduğumuz tek varlığa kavuşmamız dileğiyle...ne demişler zamanla değil duayla gelir beklenen...deriiiiiiin bir oh çekeceğimiz günler yakındır inşaallah....

sen yeterki gel,
sebep sen isen,
hergece uykusuz kalmaya değer...

canım yol arkadaşlarım inşallah RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün bebeksiz kimse kalmasın inşaallah...Allah yar ve yardımcımız olsun... kimbilir bir gece evimizde bebek ağlamasıyla uyanırız...hayalini kurduğumuz tek varlığa kavuşmamız dileğiyle...ne demişler zamanla değil duayla gelir beklenen...deriiiiiiin bir oh çekeceğimiz günler yakındır inşaallah....

inşallah inşallah... rabbim sabır versin bu yolda çok zorr. hiç aklımdan çıkmıyor her an bebek düşünüyorum

inşallah inşallah... rabbim sabır versin bu yolda çok zorr. hiç aklımdan çıkmıyor her an bebek düşünüyorum

hepimiz aynı duygulardayız canım,,, akıldan çıkacak gibi diyilki daha anne olmadık ama o duygu fazlasıyla var bizlerde evladımızı bağrımıza basacağımız günler inşallah yakındır,,, olumlu düşünelim stresi atalım neden olmasınki...:KK16::KK16::KK16::KK16:

X