Dondurulmus embriyo.

dış gebelik olma ihtimali var ddi doktor off sinir etti beni napsam özelemi gitsem bilemedim

canım doktor dış gebelikten bahsettiyse ikinci bir doktorun görüşünüde al benceinşaALLAH dış gebelik yoktur canımduan için ALLAH C.C razı olsun canım ikimizinde yüzü güler inşaALLAH

canım inşallah hiç bi sorun çıkmaz güle oynaya büyüsün içinde anne si sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen içini ferah tut olumsuz hiç düşünme iyi olacak de iyi olsun

ALLAH C.C razı olsun canım inşaALLAH haftaya herşey düzelir

canım moralini bozma inşallah bebeğinin pıt pıtlarını da duyarsın haftaya
senin için dua edicem Rabbim sizi ayırmasın

sağol canım ALLAH C.C razı olsuninşaALLAH haftaya sürpriz yapar bizim tembel

canım çok geçmiş olsun kendine daha fazla dikkat et inşaALLAH Rabbim seni ve yavrularını korusun

canım tedavin hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versininşaALLAH canım benim tembelde bir sürpriz yapar

Merhaba hanımlar,

Öncelikle tedavi için bekleyenlere, başlayanlara, test günü için gün sayanlara, hamileliğinin mutluluk sevinci için değerinin artmasını, kese görmeyi, minik pıt pıtları duymayı bekleyenlere, ilerleyen hamileliklerinde tarama vb. sonuçlarının iyi olması için endişelenenlere, doğumuna çok az kalmışlara, bebeği kollarında olanlara kısacası her aşamada olan herkese başta sağlık olmak üzere, şans, sabır, huzur ve neşe diliyorum.

Hepimiz için mucizeler yakın olsun..

dondurulmuş annesiyim deyip duruyorum kendime :)
40 yaş topiğinde yazıyorum burayı da arada takip ediyordum... Bir çok sayfa okudum ama denk gelemedim sanırım. Sizlerden bilgi alabilmeyi, tecrübelerinizden yararlanabilmeyi isterim.. Henüz yeni bir transfere karar vermedik.. Bu ay belki başlamalıyız diye takvimimize not koyduk, bakalım.. Transfere karar verince süreç tüp bebektekine göre nasıl işler öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Örneğin 2 Nisan reglin 2. günü olsun :) O gün başlangıç olarak doktora gidilecek bunu biliyorum..
Sonrasında ne kadar gün ilaç kullanılıyor? Tahminen kaç gün sonra transfer yapılıyor.
Transfer gününe kadar tekrar doktora gitmek gerekiyor mu? (Yumurtalık takibi için mesela?) Gidiliyorsa hangi aralıklarla?
Tranfser öncesi ve sonrası farklı bir uygulama oluyor mu?
Buz bebeklerin çözülmesi için herhangi bir işlem vs gerekiyor mu?
ve benzeri bir sürü soru uçuşuyor :)

Değerli tecrübelerinize şimdiden teşekkürler, sevgiler

canım doktor dış gebelikten bahsettiyse ikinci bir doktorun görüşünüde al benceinşaALLAH dış gebelik yoktur canımduan için ALLAH C.C razı olsun canım ikimizinde yüzü güler inşaALLAH

bebeklerde ilk tutunma aşamaları kişiden kişiye değişiyor sanırım herşey çok güzel olacak canım ümidimizi asla yitirmiyoruzzz
işimiz dewlete kaldıysa yandıkkkk şimdi özelden geldim minicik keseyi gördük içindede yemek kesesi dedi doktor ama bebişim henüz oluşmamış haftaya perşembeye anca oluşur dedi kontrole çağırdı düşük önleyici hapımı verdi

canım çok sevindim inşaALLAH haftayada güzel haberlerle gelirsin

canım inşallah hiç bi sorun çıkmaz güle oynaya büyüsün içinde anne si sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen içini ferah tut olumsuz hiç düşünme iyi olacak de iyi olsun

canım merhaba seni merak ettim ne durumdasın varmı hamilelik durumu :) umarım görüşmeyeli güzel gelişmeler olmuştur :)

ohh sevindim canim iyiki gitmissin, insallah gorurusun haftaya bebisini, nazli bebekler bunlarrrrrr

Canım öncelikle dileklerin için teşekkür ederim Rabim hepimize nasip etsin inşallah

2.günü gidiyorsun ultrasonla bakılıyor kist vs. yoksa tedaviye başlanıyor. Rahim kalınlığına bakılıyor. Ben

estrofem,coraspin,elevit,folidoce kullandım. 10 gün sonra kontrole gittim rahim kalınlığı 12mm olmuştu ilaçlara aynı şekilde

devam edip transfer günü verildi.Transferden 5 gün önce de progestan fitil kullanmaya başladım. Embriyo çözülmesi hakkında

bilgim yok sormadım da merkez kendi çözüyor %98 sorunsuz çözüyoruz demişti.Transfer günü gittiğimde istedikleri gibi

gelişmeye devam ettiğini söylediler. Transfer sonrasıda aynı şekilde 10-12 gün sonra test günü o kadar canım umarım yardımcı

olabilmişimdir. Bu arada benim adetin 19.günü transfer oldu şuan test günümü bekliyorum 8.günüm dün kan yaptırdım negatifti bakalım

nasip kısmet

Son düzenleme:

anlasilan iyiyim diye kendini ve bebisleri yormaman gerekiyor canim..cok zaman gecirme disarda ve ayakata..bende bugun kontrole gittim sukur yumurta falan gorunmuyor bu ay, transferim olacak insallah 12 gun sonraa

canimmmmmmm ya insallah tembellik ediyodur senin minik, moralini bozma hemen lutfennn, azcik daha sabredicen annesi haftaya gumburdicek insallah miniginnnnn

inşaALLAH dediğin gibi olur canım ama bütün umudum kırıldışimdi doktorumla telefonda görüştüm gerçekçi olmak gerekirse çok umudum yok dedi

inşaALLAH dediğin gibi olur canım ama bütün umudum kırıldışimdi doktorumla telefonda görüştüm gerçekçi olmak gerekirse çok umudum yok dedi

anliyorum canim, ama yinede haftaya persembeye kadar azcik daha sikalim disimizi, doktorun bildigide bir yere kadar sonunu Allah bilir, insallah saglikli bir evlat nasip eder bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…