- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
canım sende gün sayıyorsun sanırım Rabbim hepinize yüksek yüksek değerler versin inşallah
hayırlısı inşaALLAH canım sonucu öğrenince haber vermeyi unutma sakın
canım inşallah değerin yüksek çıkar akşama bekliyoruzsevindirici haberle gelirsin inşallah
flocke cim ne haber nasil cikti degerlerin? insallah iyidirrrrrrrr
değerim güzel çıkmış kızlarrrrrr
ALLAH'ım sana şükürler olsungözün aydın canım kese için ne zaman gideceksin
doktor daha sonucu görmediyarın gideceğim gerekli kan testerini isteyecekmiş yarın
yarında guzel haberlerle gelirsin inşaALLAH
yarın sadece ben değil sende çok ama çooook güzl haberlerle geleceksin canımmmmmiyiki varsın
canım sende iyiki varsın duygularımız karşılıklıbenim bugün karnım ve kasıklarım ağrıdı idrarımı bile yapmakta zorlandım.korku başa bela diğer düşüklerimle aynı tarihler çok korktum şuan nispeten daha iyiyim ama yarın inşaALLAH ikimiz içinde iyi olur
canim dusunme eskiyi, cok zor ama, bu senin icn yani bir baslangicccc,,,ikinizde guzel haberlerle gelin yarinnn
canım sende iyiki varsın duygularımız karşılıklıbenim bugün karnım ve kasıklarım ağrıdı idrarımı bile yapmakta zorlandım.korku başa bela diğer düşüklerimle aynı tarihler çok korktum şuan nispeten daha iyiyim ama yarın inşaALLAH ikimiz içinde iyi olur
cnm masallah gozun aydin tekrardan cnm allah tamamina erdirsin inssbnde bugün dışardayım ıslaklık hissettim eyvah kanamam başladı dedim şükür ki değilmiş göbeğimde ve kasığımda bnde tuhaf ağrılar hissediyorum bol su içmeye çalış o zaman daha hafifliyor ağrılar İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK
Cnm hayirli olsun yeni tedavin inss sonu bebisli olsunbugün tedaviye başladım 3. günün donmuş değil sıfırdan :) hayırlısı bakalım :) ne olur dua edin
gecmis olsun cnm dikkat et kendineKizlar kac gunlerdir kanamalarim oluyo, kafa yiycektim korkudan resmen bunalima gircektimde oglum sagolsun izin vermiyo, kucuk firlamam dizlerimde uyuyo, anam 2 yasina kadar.diz de sallanmak nedir bilemeyn cocuk 2 den sonra takti dizde salanmaya, kanamalarin fitilden ve fazla harekwtten kaynaklaniyomus bende bir surw iatirata cekildim her seyi yavas yavas yapmaya claisiyorum, yormuyorum kendimi. FITIL de tekrar igneye cevrildi ins. 5 nisana kadar kullancaz artik, dogum doktorumda randevum 28 Mart sabirsizlikla bekliyorum bebisler tam 3 aylik olcak ins. Beklemek zor ama bu bulantilar saagolsun mu diyelim ne en azindan insan hersey yolunda herhalde diyo, igneye baslayali daha kanamada olmadim cok sukur....
bugün tedaviye başladım 3. günün donmuş değil sıfırdan :) hayırlısı bakalım :) ne olur dua edin
Kizlar kac gunlerdir kanamalarim oluyo, kafa yiycektim korkudan resmen bunalima gircektimde oglum sagolsun izin vermiyo, kucuk firlamam dizlerimde uyuyo, anam 2 yasina kadar.diz de sallanmak nedir bilemeyn cocuk 2 den sonra takti dizde salanmaya, kanamalarin fitilden ve fazla harekwtten kaynaklaniyomus bende bir surw iatirata cekildim her seyi yavas yavas yapmaya claisiyorum, yormuyorum kendimi. FITIL de tekrar igneye cevrildi ins. 5 nisana kadar kullancaz artik, dogum doktorumda randevum 28 Mart sabirsizlikla bekliyorum bebisler tam 3 aylik olcak ins. Beklemek zor ama bu bulantilar saagolsun mu diyelim ne en azindan insan hersey yolunda herhalde diyo, igneye baslayali daha kanamada olmadim cok sukur....