- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
anliyorum canim, ama yinede haftaya persembeye kadar azcik daha sikalim disimizi, doktorun bildigide bir yere kadar sonunu Allah bilir, insallah saglikli bir evlat nasip eder bu sefer
amin canım çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anliyorum canim, ama yinede haftaya persembeye kadar azcik daha sikalim disimizi, doktorun bildigide bir yere kadar sonunu Allah bilir, insallah saglikli bir evlat nasip eder bu sefer
inşaALLAH dediğin gibi olur canım ama bütün umudum kırıldışimdi doktorumla telefonda görüştüm gerçekçi olmak gerekirse çok umudum yok dedi
anlasilan iyiyim diye kendini ve bebisleri yormaman gerekiyor canim..cok zaman gecirme disarda ve ayakata..bende bugun kontrole gittim sukur yumurta falan gorunmuyor bu ay, transferim olacak insallah 12 gun sonraa
inşaALLAH dediğin gibi olur canım ama bütün umudum kırıldışimdi doktorumla telefonda görüştüm gerçekçi olmak gerekirse çok umudum yok dedi
canımmm sevindim senin adınaa 12 gün sonra gelsin bebişşş dolsun göbüşşş
cok sagol tatlim sizlerdende iyi haberler gelse daha iyi olacaktim ama azcik sabredelim bakalim haftaya kalbimdesinde sende guzel haberler vereceksiniz insallahh..
inşallah canım dobler sonucumda çıkmış dış gebelik değil kesiinlikle ama sanırım kist var bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
ultrasondan bişe olmaz canm ama aykta çok kalma dıkkat et neden ayakta kalıyosunninanılmaz belim ağrıyor bugün ayakta çok kaldım ondan mı yoksa ultrasonla alttan baktılar ondan mı bilmiyorum :18::18:
merhaba canım bu ay tüp bebek denedik. bugün transferin 7. günü 2 embriyo koyuşdu inşallah tutmuşlardır 18 martta test yapacağım canım duanı esirgeme inşallah bu sefer olur sen nasılsın ne var ne yokcanım merhaba seni merak ettim ne durumdasın varmı hamilelik durumu :) umarım görüşmeyeli güzel gelişmeler olmuştur :)
ultrasondan bişe olmaz canm ama aykta çok kalma dıkkat et neden ayakta kalıyosunn
neden hayırdır canımmhastanedeydim canım doktor beni çok korkuttu
hayırlı olsun canm allah emeklerini yemesinnmerhaba canım bu ay tüp bebek denedik. bugün transferin 7. günü 2 embriyo koyuşdu inşallah tutmuşlardır 18 martta test yapacağım canım duanı esirgeme inşallah bu sefer olur sen nasılsın ne var ne yok
canım merhaba seni merak ettim ne durumdasın varmı hamilelik durumu :) umarım görüşmeyeli güzel gelişmeler olmuştur :)
hayırlı olsun canm allah emeklerini yemesinn
yaa kızlar bugün transfer olalı 7 gün oldu evde test vardı dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı gerçi üzülmeyeceğim dedim erkendi çünkü ama kafamı bulandırdı keşke yapmasaydım tutamadım kendimi sizce de erken mi yada varsa çıkarmıydı
erken canım erken kan için bile çok erken demesekte erken o yüzen gününü bekle moralinide bozma Rabbim kucağını doldursun güzel haberlerle gel test gününde
merhaba canım bu ay tüp bebek denedik. bugün transferin 7. günü 2 embriyo koyuşdu inşallah tutmuşlardır 18 martta test yapacağım canım duanı esirgeme inşallah bu sefer olur sen nasılsın ne var ne yok