Dondurulmus embriyo.

gecmis olsun canim, kanamalarinin durduguna sevindim fazla yorma kendini, azcik kayinvaliden baksin ufakliga:)) sen yat dinlen keyfine bak..seninkiler 3 aylik oldugunda benimkide gobusume koncak insallah bu sefer Allahin izniyle:)

Benim gibi mart 28-29 tarihini bekleyenlerin oldugunu bilmek guzel :)) bir zamanlar burayi takip ederken simdilerde kendi heycanimi yasiyorum. Allah herkesin gonlunce versin ins.

Benim gibi mart 28-29 tarihini bekleyenlerin oldugunu bilmek guzel :)) bir zamanlar burayi takip ederken simdilerde kendi heycanimi yasiyorum. Allah herkesin gonlunce versin ins.

evet sonunda yaklasti mart sonu:)) hayirli olur insallah, seninde donmus transferimi canim?

Herkese iyi akşamlar... Benim de 6 martta dondurulmuş 5. Gün iki adet embrio ile transferim gerçekleşti. Bugün 7. Günüm. 40 yasındayım. 11 yasında bir kızım var. Son üç senedir 2. Çocuğu deniyoruz. Geçen ocakta tüp denemem nefatifti. Şimdi donmuşlarla devam ediyorum. Allahım olmayanlara ilk bebeklerini, isteyenlere meleklerimize kardeşlerini nasip etsin.

Cnm hosgeldin hayirli olsun transferin inss sonuda guzel bitsin cnm inss kizina kardes gelir cnm
Benimde 13 yasinda oglum var nisanda bende inss dondiriklerimi alacam cnm bende 3 yildir ugrasiyorum cnm

gecmis olsun canim, kanamalarinin durduguna sevindim fazla yorma kendini, azcik kayinvaliden baksin ufakliga:)) sen yat dinlen keyfine bak..seninkiler 3 aylik oldugunda benimkide gobusume koncak insallah bu sefer Allahin izniyle:)

Vallahi h8c sorma igneye baslayali kanama olmuyorum diye disari cikam dedim banka isleri vardi onlari oglum uyurken halledeyim dedim, baktim iyoyim bankadan sonra oglum ve esima ayakkabi almaya gideyik dedim, eve geldim hoppp kanama suanda var ama cok degil, evden cikmiycam vallahiii.... canim kayinvaldeye birakip yatiypm kanama oldu mecburen ama ikiz oldunu bilmiyor daha dogrusu hic kimse bilmiyor doguma kadar hic kimseye soylememem karari aldik esimle, ilkinde yasadiklarimizi bundada yasamak istwmiyoruz, insanlara laf anlatmak cok zor ... konsun ve annesinin yuzunu guldursun ins. Vallahi sizin icin giriyorum.merak ediyprum

TEBRIKLER CANIM RABBIMM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN darısı bizim başımıza inşallah
Amin canım inşallah
canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn şimdi sırada kese ve pıt pıtlar var Rabbim kucağında sevdirsin tatlım :)
Amin canım Allah hepimizze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bugün tedaviye başladım 3. günün donmuş değil sıfırdan :) hayırlısı bakalım :) ne olur dua edin
Dualarımız seninle canım tedavin sana yavrularını getirsin hayırlı uğurlu olsun
Flockeee

Bosu bosuna uzulmusun bak, masllah mucizen kendiliginden gelmis , cok sevindim tatlim senin adina ins. Hersey cok guzelll olcakk. Seninde yarin hereey yolunda gitsin canim ins
Amin canım dikkat et sende bebişlerinee

Tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün canım

dün akşam kan testi yaptırdım 7.günümdü 0,24 çıktı pazar günü 10.günüm tekrar edeceğim çıkmazsa 12 de

yaptırmama gerek var mı? Bu arada blastokist donmuş transferiydi?

canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:

canım inşallah hiç bi sorun çıkmaz güle oynaya büyüsün içinde anne si sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen içini ferah tut olumsuz hiç düşünme iyi olacak de iyi olsun

değerim güzel çıkmış kızlarrrrrr
maşallah canım Allah tamamına erdirsin

tedavin hayırlı olsun

senin de tedavin hayırlı olsun canım
dün akşam kan testi yaptırdım 7.günümdü 0,24 çıktı pazar günü 10.günüm tekrar edeceğim çıkmazsa 12 de

yaptırmama gerek var mı? Bu arada blastokist donmuş transferiydi?
canım çok erken test yaptırmışsın bak benim bugün 10.günüm halen ne idrar ne de kan testi yaptırmadım ama kısmetse
yarın yaptıracağım
hemen moralini bozma senin bebişler inatçı çıkıp geç tutunmuş olabilir zamanı geldiğinde tekrardan yap testini

canım moralini bozma inşallah bebeğinin pıt pıtlarını da duyarsın haftaya
senin için dua edicem Rabbim sizi ayırmasın

10.gün tekrarlayacağım canım bakalım nasip kısmet. Umarım güzel haberlerle dönersin yarın

canım üzme kendini diyeceğim ama mümkünatı yok biliyorum doktorum banada çok güzel şeyler söylemedi bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Yeşil34 tesekkür ederim insallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

Kalbimdesin kendini hiç üzme ben burada o kadar çok sonradan kesesi gelişen kişilerin yazılarını gördüm ki; inşallah seninde öyle olur.

Merveeaydın sanırım sen de benim gibi 6 martta transferini yaptırdın. Ben de acaba bugün idrar testi yapsam mı diye düşünüyordum, ama erken olduğunu düşünüp vazgeçmiştim. Biraz daha sabır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…