- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Kizlar kac gunlerdir kanamalarim oluyo, kafa yiycektim korkudan resmen bunalima gircektimde oglum sagolsun izin vermiyo, kucuk firlamam dizlerimde uyuyo, anam 2 yasina kadar.diz de sallanmak nedir bilemeyn cocuk 2 den sonra takti dizde salanmaya, kanamalarin fitilden ve fazla harekwtten kaynaklaniyomus bende bir surw iatirata cekildim her seyi yavas yavas yapmaya claisiyorum, yormuyorum kendimi. FITIL de tekrar igneye cevrildi ins. 5 nisana kadar kullancaz artik, dogum doktorumda randevum 28 Mart sabirsizlikla bekliyorum bebisler tam 3 aylik olcak ins. Beklemek zor ama bu bulantilar saagolsun mu diyelim ne en azindan insan hersey yolunda herhalde diyo, igneye baslayali daha kanamada olmadim cok sukur....
Benim gibi mart 28-29 tarihini bekleyenlerin oldugunu bilmek guzel :)) bir zamanlar burayi takip ederken simdilerde kendi heycanimi yasiyorum. Allah herkesin gonlunce versin ins.
evet sonunda yaklasti mart sonu:)) hayirli olur insallah, seninde donmus transferimi canim?
Cnm hosgeldin hayirli olsun transferin inss sonuda guzel bitsin cnm inss kizina kardes gelir cnmHerkese iyi akşamlar... Benim de 6 martta dondurulmuş 5. Gün iki adet embrio ile transferim gerçekleşti. Bugün 7. Günüm. 40 yasındayım. 11 yasında bir kızım var. Son üç senedir 2. Çocuğu deniyoruz. Geçen ocakta tüp denemem nefatifti. Şimdi donmuşlarla devam ediyorum. Allahım olmayanlara ilk bebeklerini, isteyenlere meleklerimize kardeşlerini nasip etsin.
gecmis olsun canim, kanamalarinin durduguna sevindim fazla yorma kendini, azcik kayinvaliden baksin ufakliga:)) sen yat dinlen keyfine bak..seninkiler 3 aylik oldugunda benimkide gobusume koncak insallah bu sefer Allahin izniyle:)
Amin canım inşallahTEBRIKLER CANIMRABBIMM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN darısı bizim başımıza inşallah
Amin canım Allah hepimizze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsincanım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn şimdi sırada kese ve pıt pıtlar var Rabbim kucağında sevdirsin tatlım :)
Dualarımız seninle canım tedavin sana yavrularını getirsin hayırlı uğurlu olsunbugün tedaviye başladım 3. günün donmuş değil sıfırdan :) hayırlısı bakalım :) ne olur dua edin
Amin canım dikkat et sende bebişlerineeFlockeee
Bosu bosuna uzulmusun bak, masllah mucizen kendiliginden gelmis , cok sevindim tatlim senin adina ins. Hersey cok guzelll olcakk. Seninde yarin hereey yolunda gitsin canim ins
Tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün canımBenim gibi mart 28-29 tarihini bekleyenlerin oldugunu bilmek guzel :)) bir zamanlar burayi takip ederken simdilerde kendi heycanimi yasiyorum. Allah herkesin gonlunce versin ins.
değerim güzel çıkmış kızlarrrrrr
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:
maşallah canımdeğerim güzel çıkmış kızlarrrrrr
tedavin hayırlı olsunHerkese iyi akşamlar... Benim de 6 martta dondurulmuş 5. Gün iki adet embrio ile transferim gerçekleşti. Bugün 7. Günüm. 40 yasındayım. 11 yasında bir kızım var. Son üç senedir 2. Çocuğu deniyoruz. Geçen ocakta tüp denemem nefatifti. Şimdi donmuşlarla devam ediyorum. Allahım olmayanlara ilk bebeklerini, isteyenlere meleklerimize kardeşlerini nasip etsin.
senin de tedavin hayırlı olsun canımBenim gibi mart 28-29 tarihini bekleyenlerin oldugunu bilmek guzel :)) bir zamanlar burayi takip ederken simdilerde kendi heycanimi yasiyorum. Allah herkesin gonlunce versin ins.
canım çok erken test yaptırmışsın bak benim bugün 10.günüm halen ne idrar ne de kan testi yaptırmadım ama kısmetsedün akşam kan testi yaptırdım 7.günümdü 0,24 çıktı pazar günü 10.günüm tekrar edeceğim çıkmazsa 12 de
yaptırmama gerek var mı? Bu arada blastokist donmuş transferiydi?
canım moralini bozma inşallah bebeğinin pıt pıtlarını da duyarsın haftayacanım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:
canım çok erken test yaptırmışsın bak benim bugün 10.günüm halen ne idrar ne de kan testi yaptırmadım ama kısmetse
yarın yaptıracağım
hemen moralini bozma senin bebişler inatçı çıkıp geç tutunmuş olabilir zamanı geldiğinde tekrardan yap testini
10.gün tekrarlayacağım canım bakalım nasip kısmet. Umarım güzel haberlerle dönersin yarın
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:
Flocke123 senin de güzel haberlerini alırız inşallah.